Hop Do Taczki [MNS] vs. LekNaCaleZlo [NTN] ~ 38,179.98%

• Wystarczy zamienić dzień na noc i żyć w ogame. Przecież większość starć od was jak nie wszystkie to łapanki nocne, co to za skill jest?. Tym nie ma co się chwalić to jest mechanika gry i słabość człowieka, który zasnął albo zapił:). Polatajcie trochę w dzień pokażcie, że macie cojones a nie liczyć na to, że ktoś nie odbierze po zdjęciu moona lub lecieć na śpiocha.

Chłopaki teraz prezes przyszedł i juz nie mozna w nocy grac trzeba latać w dzien jak na wszystkich planetach pali się * zeby tylko zmarnować dex i to wtedy jest skill atak nie musi wejsc wystarczy poleciec i pan dyrektor wtedy nas nagrodzi i napisze posta ze macie skilla bo tak to wszyscy co lataja w nocy na kazdym uni to zykle nooby bez skilla.. Musimy to chyba w regulaminie ogame napisać że gracz który lata w dzien jest pro w nocy nie ma skila. Msciciel Ty masz układy z Artem jak zwykle 50 zł w kieszeń i cyk zmiana regulaminu.

• A no właśnie miałem pisać, że faktycznie to straszne być noobem i zlomowac w nocy ...z tego co pamiętam to od dawien dawna najlepsze złomy zaczynały się w nocy . Stąd wynikała przewaga topki od całej reszty. Teraz jest podobnie nie licząc tych wspaniałych paczek :*. No ale cóż....jak już napisałem jeśli ktoś ogarnia więcej, radzi sobie lepiej to trzeba go zwyzywać, zdeptać i opluć :0stars:

• A no właśnie miałem pisać, że faktycznie to straszne być noobem i zlomowac w nocy ...z tego co pamiętam to od dawien dawna najlepsze złomy zaczynały się w nocy . Stąd wynikała przewaga topki od całej reszty. Teraz jest podobnie nie licząc tych wspaniałych paczek :*. No ale cóż....jak już napisałem jeśli ktoś ogarnia więcej, radzi sobie lepiej to trzeba go zwyzywać, zdeptać i opluć :0stars:

Jak dobrze pamietam to w nocy bot lata za Ciebie, wiec nie fiziuj ze umiesz dolaczyc acsy

A kto pisał o noobach? Przeczytaj jeszcze raz to co pisze.

Code
    1.  "Polatajcie trochę w dzień pokażcie, że macie cojones a nie liczyć na to, że ktoś nie odbierze po zdjęciu moona lub lecieć na śpiocha"

Ogarnianie, więcej ogame :) Co autor miał na myśli? Walenie many i ustawianie budzika na noc? No to sorry przepraszam bardzo ja jestem mega noobem jak te resztki graczy na ogame.

I tak nawinę jeszcze do mojego cytatu. Trafić w okienko jak gracz siedzi to dopiero frajda, polecam!. :)

• Spoko to polecam troszkę więcej poczytać o naszych akcjach niż tylko 2 posty jednego czy drugiego jegomościa...może doszukasz się akcji, które uwierz dają więcej emocji niż "trafienie w okienko" :) do naSTepnego :thumbup: