myślisz że nikt nie wie że kulkę na 15 postawiłeś
No bo mi tam wieęncej deuteruf sie robi i myslalem ze nikt mnie tam nie zobaczy... Ajj juz wszyscy bendom wiedziec, musza chyba ja przeniesc.
myślisz że nikt nie wie że kulkę na 15 postawiłeś
No bo mi tam wieęncej deuteruf sie robi i myslalem ze nikt mnie tam nie zobaczy... Ajj juz wszyscy bendom wiedziec, musza chyba ja przeniesc.
Wystarczy zamienić dzień na noc i żyć w ogame. Przecież większość starć od was jak nie wszystkie to łapanki nocne, co to za skill jest?. Tym nie ma co się chwalić to jest mechanika gry i słabość człowieka, który zasnął albo zapił:). Polatajcie trochę w dzień pokażcie, że macie cojones a nie liczyć na to, że ktoś nie odbierze po zdjęciu moona lub lecieć na śpiocha.
Chłopaki teraz prezes przyszedł i juz nie mozna w nocy grac trzeba latać w dzien jak na wszystkich planetach pali się * zeby tylko zmarnować dex i to wtedy jest skill atak nie musi wejsc wystarczy poleciec i pan dyrektor wtedy nas nagrodzi i napisze posta ze macie skilla bo tak to wszyscy co lataja w nocy na kazdym uni to zykle nooby bez skilla.. Musimy to chyba w regulaminie ogame napisać że gracz który lata w dzien jest pro w nocy nie ma skila. Msciciel Ty masz układy z Artem jak zwykle 50 zł w kieszeń i cyk zmiana regulaminu.
A no właśnie miałem pisać, że faktycznie to straszne być noobem i zlomowac w nocy ...z tego co pamiętam to od dawien dawna najlepsze złomy zaczynały się w nocy . Stąd wynikała przewaga topki od całej reszty. Teraz jest podobnie nie licząc tych wspaniałych paczek . No ale cóż....jak już napisałem jeśli ktoś ogarnia więcej, radzi sobie lepiej to trzeba go zwyzywać, zdeptać i opluć
A no właśnie miałem pisać, że faktycznie to straszne być noobem i zlomowac w nocy ...z tego co pamiętam to od dawien dawna najlepsze złomy zaczynały się w nocy . Stąd wynikała przewaga topki od całej reszty. Teraz jest podobnie nie licząc tych wspaniałych paczek . No ale cóż....jak już napisałem jeśli ktoś ogarnia więcej, radzi sobie lepiej to trzeba go zwyzywać, zdeptać i opluć
Jak dobrze pamietam to w nocy bot lata za Ciebie, wiec nie fiziuj ze umiesz dolaczyc acsy
A kto pisał o noobach? Przeczytaj jeszcze raz to co pisze.
Ogarnianie, więcej ogame Co autor miał na myśli? Walenie many i ustawianie budzika na noc? No to sorry przepraszam bardzo ja jestem mega noobem jak te resztki graczy na ogame.
I tak nawinę jeszcze do mojego cytatu. Trafić w okienko jak gracz siedzi to dopiero frajda, polecam!.
Display MoreA no właśnie miałem pisać, że faktycznie to straszne być noobem i zlomowac w nocy ...z tego co pamiętam to od dawien dawna najlepsze złomy zaczynały się w nocy . Stąd wynikała przewaga topki od całej reszty. Teraz jest podobnie nie licząc tych wspaniałych paczek . No ale cóż....jak już napisałem jeśli ktoś ogarnia więcej, radzi sobie lepiej to trzeba go zwyzywać, zdeptać i opluć
A kto pisał o noobach? Przeczytaj jeszcze raz to co pisze.
Ogarnianie, więcej ogame Co autor miał na myśli? Walenie many i ustawianie budzika na noc? No to sorry przepraszam bardzo ja jestem mega noobem jak te resztki graczy na ogame.
I tak nawinę jeszcze do mojego cytatu. Trafić w okienko jak gracz siedzi to dopiero frajda, polecam!.
Spoko to polecam troszkę więcej poczytać o naszych akcjach niż tylko 2 posty jednego czy drugiego jegomościa...może doszukasz się akcji, które uwierz dają więcej emocji niż "trafienie w okienko" do naSTepnego
Ja tam latam za dnia na aktywnych i sie da
Gz starcia