Msciciel [MNS] vs. Jedi ~ 40 550.28%

• Trochę się poturbowałem, ale wyszło całkiem dobrze :bicz:

Kupię deuter!! Szukam stałych dostawców :love:

Dnia 20-01-2023 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Msciciel [MNS]

Lekki myśliwiec 781.471

Ciężki myśliwiec 20.737

Krążownik 14.532

Okręt wojenny 24.275

Pancernik 96.589

Bombowiec 8.335

Niszczyciel 77.855

Reaper 4.600

Pathfinder 32.930

Mały transporter 190.938

Obrońca Jedi

Mały transporter 51.641

Duży transporter 30.492

Lekki myśliwiec 91.231

Ciężki myśliwiec 32.201

Krążownik 14.714

Okręt wojenny 5.239

Statek kolonizacyjny 5

Recykler 2.599

Sonda szpiegowska 426.281

Bombowiec 4.214

Niszczyciel 2.729

Pancernik 4.451

Reaper 2.074

Pathfinder 11.528

Wyrzutnia rakiet 486.763

Lekkie działo laserowe 76.073

Ciężkie działo laserowe 193.974

Działo Gaussa 14.033

Działo jonowe 41.656

Wyrzutnia plazmy 9.279

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Msciciel [MNS]

Lekki myśliwiec 287.309 ( -494.162 )

Ciężki myśliwiec 13.656 ( -7.081 )

Krążownik 12.724 ( -1.808 )

Okręt wojenny 23.419 ( -856 )

Pancernik 95.313 ( -1.276 )

Bombowiec 8.302 ( -33 )

Niszczyciel 77.764 ( -91 )

Reaper 4.599 ( -1 )

Pathfinder 28.501 ( -4.429 )

Mały transporter 69.424 ( -121.514 )

Obrońca Jedi

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

458.546.348 Metalu, 74.098.742 Kryształu i 15.387.066 Deuteru

Agresor stracił łącznie 2.897.570.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 8.997.962.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 2.359.196.932 metalu i 1.618.530.669 kryształu.

Agresor przejął łącznie 548.032.156 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

46.370.468 Metalu i 31.812.531 Kryształu

2.359.196.932 Metalu i 1.618.534.269 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

2.405.567.400 Metalu i 1.650.346.800 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 940.526.748

Kryształ: 810.530.542

Deuter: -44.680.934

agresor zyskał łącznie 1.706.376.356 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -5.748.667.848

Kryształ: -3.136.213.242

Deuter: -661.113.066

obrońca stracił łącznie 9.545.994.156 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• No i już wiemy czyj to był bot, świetna robota :trollface:

agresor jak długo obserwowaliśmy gościa w g4 z jedną planetą, bez księżyca, z ekspami na falandze 24h na dobę? :) :saint:

Dokładnie odkąd wyleciał od nas z sojuszu za brak komunikacji i zmienił nick z Jake Sully na jedi.

A będąc w sojuszu nigdy minutki nie wchodziły gościowi. Fajny szpieg, fajne multi, fajna puszówka.

Kilka razy lecieliśmy ale standardowo poderwanie floty kilka sekund przed atakiem. Dobrze, Że Tobie nie uciekł :D:D:D

• I ty mówisz o botach ? Proszę cię...zamilcz, albo zastanów się co i do kogo mówisz.

Może cię zdziwię, ale mam tylko 1 konto.

• Panie Gersrardzie :) czemu ty wszystkich mierzysz swoją miarą że bot, multi. Chłopie może ty tak grasz i myślisz, że wszyscy ale się mylisz. Daj mi dowód na to że tak jest to Ci uwierzę a nie gadasz jak potłuczony wszędzie, że ktoś cos kombinuje. Opanuj sie!!!

:rebels::rebels:

[mod='Neferet']Poprawiłam na ładniejszy wyraz[/mod]

• mówie tylko to co już powiedziałem, cała reszta nadaje sie do sprawdzenia przez support w grze, bo dziwna sprawa, że konto prowadzone jak typowy bot, nie do złapania nagle jest złapane na ładny %, a stejkiem chwali sie oczywiście człowiek z mns :D

I ty mówisz o botach ? Proszę cię...zamilcz,

co jak co ale o botach wiem to i owo i w takich tematach przekrętów milczał nie będę, dużo posmarowałeś że defendera ściągnął właściciel akurat dziś rano na twój lot do celu? :D

Panie Gersrardzie :) czemu ty wszystkich mierzysz swoją miarą że bot, multi. Chłopie może ty tak grasz i myślisz, że wszyscy ale się mylisz. Daj mi dowód na to że tak jest to Ci uwierzę a nie gadasz jak potłuczony wszędzie, że ktoś cos kombinuje. Opanuj sie!!!

:rebels::rebels::rebels::rebels::rebels:

akurat w sprawie tego człowieka mam sporo do powiedzenia, bo był u nas w sojuszu, był podejrzewany o to że jest szpiegiem i mulikiem, nie odzywał sie ani słowem, planete ma na 4:388 bez księżyca co jest blisko mojej bazy, na falandze regularnie widziałem swoje i agresor też widział, bo w pewnym momencie nawet sie zgadaliśmy i wymieniliśmy doświadczeniami. Jak Jack Sully (późniejszy jedi) wyleciał z sojuszu od nas w końcu to pozbył sie reszty planet, została tylko ta jedna bez ksieżyca, z ekspedycjami 24h na dobe i autospierdolką na bocie nie do złapania. Tu też swoje wiem, bo leciałem, nawet lotke wrzucałem w układ żeby sprawdzić czy sie uda wstrzelić pomiędzy czasy w sprawdzaniu.

Były sojusznik

jedna planeta bez ksieżyca

aktywność 24h na dobe

ekspy bez przerwy

automatyczne ucieczki

chcesz więcej dowodów czy 2+2 nie umiesz sam dodać jak przystało na człowieka ogarniętego? :D

swoje powiedziałem, reszte osądzą gracze, bo support palcem nie kiwnie jak zawsze :thumbup:

aaaa i na Pana, to trzeba mieć wygląd albo pieniądze, nie szalej tak z tymi tytułami :D:D:D

• ale ja sie nie wstydze ani nie boje przyznać, że miałem doświadczenia z ciekawymi możliwościami tej gry, nie tylko tymi płatnymi. Dlatego właśnie tak celnie potrafie teraz rozpoznać takie metody i konta w grze.

15k mt 24/7, dalej tak cisne, bo to najbardziej opłacalny system ekspedycji, no tylko już nie 24/7, bo czasem śpie :)

dawajcie następny offtop zamiast wniknąć w temat ciekawego STejka ;D tak to sie wybiela topke właśnie :D:trollface:

• no i jeśli chciałbym sie pushowac botami to raczej nie robiłbym tego stawiając bunkier 4mld ...twój sposób który został opisany pod jakimś st jest lepszy ;) najpierw twoje boty rozwaliły się nawzajem, kolejny zebrał złom, a na koniec cały sos trafił do Ciebie :) spoko bo nawet po zniszcoznych nie było widać że brałeś w tym udział

• i w tym tkwi cały sekret, żaden sos nie trafił do mnie nigdy ;] gdybyś dobrze sie wczytał w tamten temat, który przywołujesz to pewnie bardzo szybko zrozumiałbyś kto to zgarął, ale nie oczekuje takiej rozkminy po człowieku, który oficjalnie leci na bota i bez żadnej finezji wrzuca to jako super stejka :trollface:

swoje w temacie tego SRejka powiedziałem, reszte sami sobie ocenicie, a offtopów produkować nie zamierzam więcej niż "konkurencja",

miłego puszowanka, i do nastęnegoxDxDxD

• Panowie ja Wam powiem tak. Jak Gersard ma rację i tak wygląda Wasze granie (a z tego co patrzę to dużo w tym prawdy) to nie wrzucajcie takich Stejków bo wygląda to jeszcze gorzej...

A powiedz mi skąd wniosek, że tak to wygląda ? To że zlomujemy to znaczy że gramy na bocie ? Tak to już jest, że jeśli komuś się powodzi to z reguły oszust, złodziej i pluję się na niego. :wall:

• Panowie ja Wam powiem tak. Jak Gersard ma rację i tak wygląda Wasze granie (a z tego co patrzę to dużo w tym prawdy) to nie wrzucajcie takich Stejków bo wygląda to jeszcze gorzej...

A powiedz mi skąd wniosek, że tak to wygląda ? To że zlomujemy to znaczy że gramy na bocie ? Tak to już jest, że jeśli komuś się powodzi to z reguły oszust, złodziej i pluję się na niego. :wall:

Ja nikogo nie posądzam, dobrze że złomujecie bo bez latania ta gra nie ma sensu. Może spotkamy się na jakimś uni i sam ocenię jak to wygląda "z bliska";)