Wodzu [VIP] vs. Lord_galaxy ~ 55812.63%

• Jak to się mówi do 3 razy sztuka.Dwa razy zmarnowałem paliwo bo dwie osoby się zalogowaly i musiałem zawracać. O ile kojarzę to gracz był na dość długim urlopie. Szybki skan a że blisko miałem to poleciałem prawie całą moją mini flotą.

Już myślałem że zaś się nie uda bo na planecie się zapaliło na chwilę ale ze trochę paliwa poszło to poleciałem do końca.Co będzie to będzie i się udało.

Pozdrawiam Vipy a obrońcy SzO .

Dnia 20-01-2023 00:08:53 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Wodzu [VIP]

Lekki myśliwiec 287.244

Ciężki myśliwiec 47.924

Krążownik 23.656

Okręt wojenny 18.609

Pancernik 103.063

Bombowiec 25.970

Niszczyciel 12.810

Reaper 2.262

Pathfinder 9.835

Mały transporter 238.605

Obrońca Lord_galaxy

Mały transporter 148.915

Duży transporter 95.450

Lekki myśliwiec 117.922

Ciężki myśliwiec 61.498

Krążownik 20.240

Okręt wojenny 10.377

Statek kolonizacyjny 2

Recykler 19.264

Sonda szpiegowska 348.515

Bombowiec 7.685

Niszczyciel 4.138

Pancernik 8.220

Reaper 6.367

Pathfinder 31.501

Po bitwie...

Agresor Wodzu [VIP]

Lekki myśliwiec 150.584 ( -136.660 )

Ciężki myśliwiec 33.911 ( -14.013 )

Krążownik 20.431 ( -3.225 )

Okręt wojenny 17.962 ( -647 )

Pancernik 100.568 ( -2.495 )

Bombowiec 25.743 ( -227 )

Niszczyciel 12.787 ( -23 )

Reaper 2.260 ( -2 )

Pathfinder 8.417 ( -1.418 )

Mały transporter 125.662 ( -112.943 )

Obrońca Lord_galaxy

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 14.175 Kryształu i 422.787 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.550.545.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 8.635.506.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 3.123.483.341 metalu i 2.457.779.260 kryształu.

Agresor przejął łącznie 436.962 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.210.830.341

Kryształ: 1.878.910.435

Deuter: -58.586.213

agresor zyskał łącznie 4.031.154.563 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -4.330.042.000

Kryształ: -3.546.457.175

Deuter: -759.443.787

obrońca stracił łącznie 8.635.942.962 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Jak to leciało? Kto bije swojego byłego sojusznika, jest "wart mniej niż brązowa śmierdzącą maź w sedesie". Źródło: w0jci3ch vs. UPADLY [S-C] ~ 1949080.15% + 413224.33% Fodzu "zapomniał", iż Lord_galaxy to do wczoraj Inos, były członek sojuszu Starcy, który jak sam twierdził, to "takie jakby VIPy". To między innymi z nim leciałeś na mnie we wrześniu, gdy straciłeś swoje ~75% floty, Piotrze.

Długi urlop? Błagam... Niemalże każdego dnia online. Wiem, gdyż czekałem na niego od września i każdego dnia zerkałem. Taki ładny, ukryty push. Kurz opadł, każdy zapomniał. Wzbogacisz się nieco i połechtasz marne ego na forum, publikując mizerne starcie. Otóż nie każdy zapomniał. Żenada.

• Jak to leciało? Kto bije swojego byłego sojusznika, jest "wart mniej niż brązowa śmierdzącą maź w sedesie". Źródło: w0jci3ch vs. UPADLY [S-C] ~ 1949080.15% + 413224.33% Fodzu "zapomniał", iż Lord_galaxy to do wczoraj Inos, były członek sojuszu Starcy, który jak sam twierdził, to "takie jakby VIPy". To między innymi z nim leciałeś na mnie we wrześniu, gdy straciłeś swoje ~75% floty, Piotrze.

Długi urlop? Błagam... Niemalże każdego dnia online. Wiem, gdyż czekałem na niego od września i każdego dnia zerkałem. Taki ładny, ukryty push. Kurz opadł, każdy zapomniał. Wzbogacisz się nieco i połechtasz marne ego na forum, publikując mizerne starcie. Otóż nie każdy zapomniał. Żenada.

Nigdy w VIP nie był a owszem z starcami ci moony ściągaliśmy.Bo nie wiem czy wiesz ale bardzo dużo osób cie tu nie lubi za te twoje ataki rakietami i głupie teksty.

Ja też pamiętam że Wojciech kiedyś cię spakował w recki... A Potem razem mnie spakowaliście.Wiwc bez komentarza.i Pozdrawiam.

• - Moje sformułowania nie są głupie, są przemyślane i nacechowane wysokim poziomem intelektu. Przeczytaj swoje i porównaj, po czym oddaj się błogiej refleksji.
    - Przyjaciół mam w życiu, nie na serwerze gry komputerowej.
    - Czyżby rakiety stały się zabronionym elementem gry?
    - W0jci3ch nigdy nie zniszczył mi floty, ProWeeD je zniszczył. W0jci3ch nigdy nie zebrał Pola Zniszczeń z moich statków, ProWeeD owszem.

Szach Mat:

• Ok:) .Ja szukam dalej i jak coś spełni progi to dodam na St.Pozdrawiam

• -owszem są przemyślane, tylko często nie na temat i są nieciekawe

-to po co siedzisz non stop i straszysz rakietami wszysytich do okoła, idź se postrasz kolege z reala petardką ze spodni

-nie, ale typ gracza "rakieciaż" jest niesamowicie irytujący, to pewnie dla tego miałeś jednoosobowy sojusz

-pilnuj sie bo wojtek nawet na sojusznika poleciał, że mu pomogłeś z ubiciem piotra nic nie znaczy dla tego puszka

piotr widzę że sobie ładnie radzisz, trzymaj sie tylko od tego rakieciaża z daleka bo szkoda nawet sondy żeby sprawdzić co tam ma

• Fakty:

- Na 4 niebronionych planetach znajdowało się łącznie kilka milionów surowców. Cztery loty po 1000 KR i kilka MT nieudane. Inos aka Lord_galaxy w ciągu 45 minut wybudował obronę, skłonną odbić moje statki. Powrót bez surowców.

- Oczywiście Inos aka Lord_galaxy nie zauważył rozpędzonej floty Fielkiego Fodza. Oczywiście...

- Inos aka Lord_galaxy z powrotem na wiecznym urlopie.

- "to tylko burek który dużo szczeka", powiedział gracz z podkulonym ogonem, ujadając na mnie po raz wtóry w swoim sojuszu. gdy uciekał z układu i galaktyki. Hau! Hau! Zaś ja lecę dalej.

- Pan Kot - Gracz, który miał rzekomo pożegnać się z kontem na uniwersum Earth, obrał rolę błazna w sojuszu i przytupuje swemu Kjujowi Pjotjusiowi Piejfśemu. Gracz opuścił sojusz VIP, by stać się potencjalną wtyczką w innym sojuszu. Tak, jak VIP miał wtyczki u siebie przez wiele tygodni, tak i VIP chciałby mieć wtyczki u innych do momentu ukończenia Ogejm na 100%. Toż to szczyt szachrajstwa i wyżyny wywiadu. Gdyby Lord Petyr Baelish z powieści Georga R.R. Martina miał takich mentorów, uniknąłby śmierci.

- "typ gracza "rakieciaż" jest niesamowicie irytujący". Typ gracza sojuszu VIP podnosi poprzeczkę i spycha poprzednika z piedestału.

- "straszysz rakietami wszysytich do okoła" - powiedział gracz, który również uciekł przede mną, w obawie przed zniszczeniem 2,4 miliarda obrony. Zapominał dodać, iż ostrzeżenie padło z mych ust w momencie próby ataku moich satelitów. Satelitów, rozumiecie?

- "owszem są przemyślane, tylko często nie na temat i są nieciekawe" - moich 11 postów jest nieciekawych i nie na temat, w tematach, które de facto mnie dotyczą. A masło jest maślane. I „nikt nas nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne” powiedział onegdaj znany polityk. Czyżby również posiadał konto na uniwersum Earth i był członkiem sojuszu VIP?

- "pilnuj sie bo wojtek nawet na sojusznika poleciał" - Dziękuję za radę, szefie wywiadu służb na usługach Jego Wysokości Kjuja Pjotjusia Piejfśego. Naprawdę umknęło mi to sprzed oczu.

Zapraszam Pana Kota do swojego sojuszu. Obierzesz rolę Podwójnego Agenta... Czekaj, lepiej zabrzmi: You are going to be Double Agent. Będziesz moją osobistą wtyczką w sojuszu VIP oraz osobistą wtyczką swego Fodza w sojuszu STALKER. Dowiesz się o moich planach, strategiach, imperialnych zapędach. koneksjach i wasalach. Rozpracujesz mój sojusz od środka i zasiejesz w nim ziarno niegodziwości. Plon będzie obfity: sojusz roztrzaska się niczym dach 4 bloku czarnobylskiej elektrowni. Skażenie obejmie po 100 układów 3 Galaktyki, czyniąc z niej zamkniętą strefę dla bandytów i stalkerów. Pojawią się anomalie w postaci znikających flot, większych lagów i - o zgrozo - klonowania graczy sojuszu VIP. Już nikt nie ośmieli się przeciwstawić woli Fodza. Nikt! NIKT!!! 8kkkkKKkK 4 Life.

• Hahahah, idealne podsumowanie. Szkoda tylko, że użyłeś zdań złożonych i słów zaweirających więcej niż 3 sylaby. Piotruś nawet jakby bardzo chciał to nie zrozumie :(

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

• Piotr wydał 30 funtów brytyjskich na zakup AM celem przeniesienia planet. Stać go. Pieniądze pochodzą z wynagrodzenia bądź kontraktu. Wiedza, pokora, inteligencja, pohamowanie, a przede wszystkim szacunek nadejdą z czasem. Każdy starzec był kiedyś młodzieńcem. Nie ośmielam się zniżyć do poziomu wskoczyć na poziom Piotra, by nie zostać pokonany przez doświadczonego człowieka. Dlatego też moja narracja pozostaje niezmieniona, lekko przyprawiona celową ironią ze szczyptą uszczypliwości. Szczyptą, choć należy się pełna baryłka.

• To moje ostatnie kilka słów w twoją stronę.

Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu

Więc następnym razem jak będziesz brał jakieś pigułki to proszę dla naszego dobra CZYTAJ TE ULOTKI.

Planet ( kolonie) przeniosłem 7 .Nie przypominam sobie twojej koloni w 4 gali i 2 jak stamtąd uciekałem hau hau.

Pankot nie opuścił sojuszu.Ja go wyrzuciłem i tyle dla twojej wiedzy.

Resztę bełkotu nie będę komentować.

Między innymi dlatego cię zablokowałem.Przez te twoje wypracowania o imperialnych podbojach

Itp.

• Czuję się w obowiązku, poinformowania Was o banie nałożonym zarówno na Wodza aka Piootr25, jak i Inosa aka Lord_galaxy. Jednak ja tylko bełkoczę... Jedynie bełkoczę... I biorę piguły... Wstrętne piguły... Lord Baelish w grobie się przewraca. Ze śmie To nieistotne i zbędne, dlaczego Littlefinger drwi.

• Piotrze. Dlaczego zes zamilkł 🤔🤔 to nie przystoi liderowi tak wielkiego sojuszu jakim jest VIP

i kolejne ST zakończone Banem...

Zazdrościłeś wakacji tamtemu drugiemu?

Najwyzszy czas aby GO pokazali jaja i wkoncu rozpatrzyli tickety odnośnie puszera wojtusia , jakże prawilnego zawsze grającego zgodnie z regulaminem.

[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]

• Czekam na uzasadnienie suportu.Z mojej strony jest Tylko tyle że nie mam zamiaru nic oddawać za rzekomy push .Nawet jak suport zagrozi kasacja konta.Beda musieli sami sobie to że mnie ściągnąć albo niech kasują.Tyle w temacie na obecną chwilę.Jak dostanę uzasadnienie podzielę się z wami nie martwcie się.

Dla wszystkich ciekawskich.24 h oczekiwania na odpowiedź suportu .

Uzasadnienie pusha (dowody) .Tymoteusz zaimponował swoją inteligencją i opisał.

Witaj Piootr25,
    Blokada została nałożona na podstawie złamania zasad gry - w tym przypadku pushu.

. Myślę że za kilka dni otworzy się bardziej i może udzieli odpowiedzi na zadane pytanie.Ale czy napewno:)?? Wątpię

[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]

• Ociągałem się ze złożeniem gratulacji, coś nie mogłem się zebrać z "naskrobaniem" kilku zdań... I chyba dobrze wyszło, bo jak push, to nieelegancko... Mimo wszystko GO musiał czymś się kierować, mieć ku temu przesłanki, aby nałożyć bana, prawda...:/

You have the look of a man, who accepts what he sees, because he is expecting to wake up. Ironically, that’s not far from the truth.

:fa:

• Ociągałem się ze złożeniem gratulacji, coś nie mogłem się zebrać z "naskrobaniem" kilku zdań... I chyba dobrze wyszło, bo jak push, to nieelegancko... Mimo wszystko GO musiał czymś się kierować, mieć ku temu przesłanki, aby nałożyć bana, prawda...:/

Czekam aż uzasadnią.Najwyzej się Skaczy na usunięciu konta Ja juz im napisałem że dobrowolnie nic nie oddam.Niech sobie ściągają sami albo kasują ... Przekaże sojusz w dobre ręce i tyle Suport ma też przesłanki żeby nałożyć kary na inne osoby.(Nie podam nicków) ale tego nie robi. .....