Scruple [P_A] vs. guff [EkoHima] ~ 75352.73%

• Witam wszystkich. Poczytałem wypowiedzi i stwierdziłem,że muszę się wpisać.

Już to kiedyś napisałem na forum,ale przypomnę bo niektórzy gracze już zapomnieli i wychwalają Guffa pod niebiosa jak to "walczy w nierównej walce".

A więc karta się odwróciła. Kiedys byliście mocnym sojuszem fakt, lecz nikt wtedy nie pisał ,że LOG gra nierówną walkę tylko było napinanie się na forum przez eko.

Po fuzji Laojun i Nr2 zaczęli wyrównywać rachunki z eko z każdym po kolei. Teraz Ci co nie znają historii lub już jej NIE CHCĄ pamiętać piszą o " nierównej walce" Guffa. Tyle w temacie.

• Witam wszystkich. Poczytałem wypowiedzi i stwierdziłem,że muszę się wpisać.

Już to kiedyś napisałem na forum,ale przypomnę bo niektórzy gracze już zapomnieli i wychwalają Guffa pod niebiosa jak to "walczy w nierównej walce".

A więc karta się odwróciła. Kiedys byliście mocnym sojuszem fakt, lecz nikt wtedy nie pisał ,że LOG gra nierówną walkę tylko było napinanie się na forum przez eko.

Po fuzji Laojun i Nr2 zaczęli wyrównywać rachunki z eko z każdym po kolei. Teraz Ci co nie znają historii lub już jej NIE CHCĄ pamiętać piszą o " nierównej walce" Guffa. Tyle w temacie.

Tak się składa, że ja tamten czas bardzo dobrze pamiętam. Graliśmy wtedy w odwrotnych konfiguracjach.

Szanuję Lao jako przeciwnika, wiem, że Ci bardzo imponuje, można to wyczytać w Twoich postach,

ale nie kreuj go proszę na bohatera i nie pisz o wyrównywaniu rachunków.

Akurat jemu nigdy nie spadł na Himie żaden statek w starciu z EkoAferą.

Dzisiaj już wiem dlaczego. Tobie też się nigdy większa krzywda nie stała prawda?

Ps. Może nie licząc podstawki u sojusznika, która mi fajnie wyszła, ale to akurat dla niego żadna strata, no i pod nękanie raczej nie podpada.

• Guff szacun i SZO baldi glowa do gory to tylko obrazki

Do napinaczy wiecej dystansu.Numer daj sobie na wstrzymanie z obrazaniem itd etc etc

Lao ten kto byl po fuzji na himi ten kazdy wie jak bylo ze niepisany pakt z uwczesnym top 1 byl ,i tylko zgon wam wszystkim bruzdzil ,teraz na quantum jak zgona juz niema kazdy hojraka zgrywa hoho.

Carlos ty to juz nie wiesz jak i komu w dupsko wchodzic no nie?? na himi w eko na quantum w P_A.

Gowno wiecie co bylo przed fuzja na Himali a teorie piszecie laepsze nic Mickiewic i Sienkiewicz

Akcja fajna z punktu widzenia agresorow, troszke mniej fajna z punktu widzenia obroncow, czy mozna bylo cos lepiej zrobic jak niektorzy wypominaja ze lameriada??Hmm moze i by bylo.

• Guff ja nie napisałem nic o Tobie złego wręcz odwrotnie szacun za pomoc w tej akcji licząc się z kontrą mogę napisać. Nie kreuje nikogo na bohatera po prostu odpowiadam, że kiedyś była odwrotna sytuacja i co niektórzy już tego nie pamiętają a czy krzywda mi się stała na himie? Parę razy próbowaliście na mnie lecieć czy zbić moony.

Drogi Dastanie to teraz sobie strzeliłeś w kolano i pokaż wszystkim chodź 1 wpis mój ,gdzie chwalę a nie przepraszam wchodzę wam w d...

Czekamy wszyscy na to dla potwierdzenia.

A teraz Dastan Cię zaskoczę konto na forum założyłem po fuzji quantum. I kto teraz wypisuje bzdury i teorie jak Mickiewicz i Sienkiewicz?

• Dastan, ja nikogo nie obrażam, wiem, że żyjemy w Polsce gdzie powiesz jak jest połowa się obrazi, na ogame sie to potwierdza ;) Prowokuję, owszem, ale nie obrażam. Dodatkowo akcja była dość śmieszna, bo przypominam, że w reckach miał być tylko badli a dodatkowo wpakował się jeszcze guff na swoje życzenie, Jak zobaczyliśmy piloty na fali od guffa już wiedzieliśmy, że główne danie będzie poźniej niż o 21:30 u baldiego... poza tym specjalnie daliśmy mu zezłomować te sloty baldiego, mieliśmy przecież gsy scruple wysłane wcześniej i mogliśmy zrobić opóznienie, podczas startu pilotów guffa już wiedziałem, że kupił bilet na zwiedzanie naszych recków i pójścia na u.

iksde iksde iksde, nigdy nie wyzywaj ludzi od oszustów, bo potem robisz z siebie najgorszego błazna XDimage.png:trollface::trollface::trollface: