Scruple [P_A] vs. guff [EkoHima] ~ 75352.73%

• Dobry wieczór,

starcie zatytułowane dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane.

Panowie o 3 robili sobie moony u guffa, w sumie od tego się zaczęło :D

Rańsze niszczenie baldiemu kul odkryło stacje i flotę podzieloną na 17, baldi w tak chaotyczny sposób zawracał, że zawrócił dwie fale z tych 17 na jeden czas, wiec mieliśmy 16 ataków do wykonania, zgrania i ogarnięcia, dużo roboty...

Dwa sloty bylo DT, wiec olaliśmy temat, bo ekonomów nie gnębimy, ale 15 było floty, zdecydowaliśmy się pobawić. Guff postanowił wykazać się niesamowitą kreatywnością i zezłomować 3 sloty baldiego przez gsami Scruple... Cudowny plan, reszta to niestety lameriada, przypominam, wyliczyłem zgonowi recki na 50%, a dzisiaj guffiacza na 80 70 60 i to dwukrotnie, pl jeszcze rozkminia recki, a tu bedzie mial kolejne rozkminy XD Od zysku wolimy adrenalinę i dobrą zabawę, chociaż coś tam z tych kilkunastu starć jest :)

Dnia 12-01-2023 22:14:27 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Scruple [P_A]

Mały transporter 1

Pancernik 5.000.000

Reaper 1.000.000

Obrońca guff [EkoHima]

Pancernik 99.842

Reaper 23.988

Po bitwie...

Agresor Scruple [P_A]

Mały transporter 1 ( -0 )

Pancernik 4.994.037 ( -5.963 )

Reaper 1.000.000 ( -0 )

Obrońca guff [EkoHima]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

154.211.652 Metalu, 144.336.377 Kryształu i 40.045.625 Deuteru

Agresor stracił łącznie 506.855.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 12.324.650.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 2.736.893.250 metalu i 2.914.558.500 kryształu.

Agresor przejął łącznie 338.593.654 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

2.736.895.700 Metalu i 2.914.560.951 Kryształu

912.297.750 Metalu i 971.519.499 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

3.649.193.450 Metalu i 3.886.080.450 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 3.624.515.102

Kryształ: 3.791.896.827

Deuter: -49.399.375

agresor zyskał łącznie 7.367.012.554 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -5.188.451.652

Kryształ: -5.457.356.377

Deuter: -2.017.435.625

obrońca stracił łącznie 12.663.243.654 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

iksde iksde iksde, nigdy nie wyzywaj ludzi od oszustów, bo potem robisz z siebie najgorszego błazna XDimage.png:trollface::trollface::trollface:

Edited once, last by Numer 2 ().

• Gratuluję wyliczenia.

Na kontrze spadło 7 z 30 fal na jakie podzieliłem atak i recki.

Odrobiliście trochę z tego co stracili Rick i Lao u mnie w obronie.

Coś tam też pozbierałem z pzta u siebie.

Zaryzykowałem wczoraj. Nie zawsze się wygrywa.

Mam nadzieję, że bawimy się dalej.

• No starcia są, progi przekroczone.

Zawsze coś, jednak patrząc na miażdżącą przewagę to szacun dla Guffa, że wykonał ruch w ramach współpracy z Baldim.

Śmiem twierdzić, że gracze z topki na jego miejscu nie zrobiliby tego.

Zasadniczo to uni wojskowa i tu się lata więc graty dla zwycięzców

i szacun dla Guffa.

• Adaś ile ty chcesz za Ta robotę;)

Graty za trafienie której tam fali z iluś tam

A dla Ciebie Adaś tak jak wyżej graty za ciągła lecz nierówna walkę:)

Pozdrawiam z dala od tego badziewia.

• Każdy wers Twojej wypowiedzi opiszę, bo z naszej perspektywy to inaczej wygląda:

1. Dziękujemy.

2. 7 bo pzez 30 minut ciężko policzyć tyle procentów prędkości floty, oszacować i ogarnąć do tego zgrać recki, robić moony itp. Ale obiecuję, że następnym razem się poprawię :D

3. Z tym odebraliście to nie przesadzaj, przypominam o bakapie dla rickiego i złomie pozbieranym z siebie :D

4. No dokładnie to 65k recy, na zdrowie! Nie pisz jakbyś wszystkie fale pozbierał, PS, recki też łatwo bylo policzyć ogolnie, ale tak jak powiedziałem, nie mieliśmy już flot i nomen omen tylko Twoje bezużyteczne gsy ocaliły Ci resztę fal;)

5. تويتر \ Anka على تويتر:

6. no właśnie jestem rozczarowany, bo wróciły gsy i uciekłeś na urlop :D

iksde iksde iksde, nigdy nie wyzywaj ludzi od oszustów, bo potem robisz z siebie najgorszego błazna XDimage.png:trollface::trollface::trollface:

• Chcesz się poszczypać to odpowiem :)

1. Proszę.

2. Następnym razem postaram się nie dać Wam aż tylu minut, chociaż 30 to sporo.

Tobie, który wyliczyłeś recki Zgona bez skana, powinno wystarczyć w zupełności do wyliczenia fal ekonoma.

3. Tak, Rick ładnie rośnie. Gratuluję.

4. 77 k jeśli już jesteś taki dokładny. Wyzbierałem jedną falę.

5. No tak to już jest w grze, że dobra passa nie trwa wiecznie.

6. Gęsi czekały na powrocie. Ale Wy również uczycie się na błędach i wyciągacie wnioski.

Nie latacie już na nie samymi pancami tak jak to robiliście do tej pory :)

• nie szczekaj tyle, bo im mniej mówisz na quantum tym dla Ciebie lepiej jakbyś tego nie zauważył ;) probowałeś zrobić to co ja na himie, tylko problem jest taki, że mi to wychodziło a Ty siedzisz w śmieciarkach gdzie w sumie Twoje miejsce :P

PS: zaraz będziesz miał najwięcej ST na quantum :D więcej nawet od Scruple :D

PS:

• Cóż, argumenty Ci się skończyły, więc jak zwykle zaczynasz obrażać ludzi.

Nie będę się zniżał do Twojego poziomu.

Nie pozdrawiam i nie gratuluję.

PS. Łączny procent z ST jakie macie na mnie, mimo ich dużej ilości jak piszesz,

nie jest w stanie dorównać procentowi kilku starć w obronie jaki mam na Twoich kolegach.

Więc nie pisz mi gdzie jest moje miejsce w grze.

• guff przestań liczyć procenty na akcji gdzie floty nie można było zawrócić XD czy Ty myślisz, że lao czy rick jest takim samym lamerem jak Ty by wtopic 4 fale pancy oddzielone od siebie 30s bez problemów z grą? masz o sobie za duże mniemanie... Ricka nie odbudowaliśmy, on dostał to czego Twoj przyjaciel nigdy już nie dostanie :D Bakap xD

[mod='kasai']Upominam za obrazę i prowokacje.[/mod]

• Dziękuję Wam za dobre słowa.

Po fuzji Ekonomiści wrócili na swoje. Nie szukamy nikogo i nikomu nie zagrażamy.

Chcemy grać jak kiedyś na Himie. Na Quantum jest dosyć miejsca dla wszystkich.

Jestem tylko ekonomem, zwykłym dexem. Przeciwnik ma miażdżącą przewagę nad nami.

Ale jeśli będzie nas szukał i przylatywał do nas,

będziemy się bronić najlepiej jak potrafimy bez przekraczania granic.

I chociaż nie zawsze się wygrywa, myślę, że warto podjąć wyzwanie.

To tylko gra, a ST ma dwie strony. Wygrana i przegrana są jej elementem i czymś zupełnie normalnym.

• guff tu jesteś "tylko ekonomem" załóżmy że tak jest, pamięć widzę masz krótką tak jak i Twoi sojusznicy, zapominacie co robiliście na Himali jak to wyglądało jak byliście sojuszem silnym: latanie po planetach bez zysku, aby polecieć, pisanie na PW jak to zajedziecie, jak to zniszczycie jak to doprowadzicie do tego żebym np ja przestał grać...nie będę wywlekał tego wszystkiego "dobrego" co robiliście to wszystko myślę, że daje akurat wam najmniejszy mandat do grania ofiary. Wracając do czwartkowej akcji jakbyś dobrze dobrze rozegrał atak na baldiego ściągniecie Twojej floty z kontry byłaby trudna do ściągnięcia. Gra daje dużo możliwości i czwartkowa zabawa myślę, że była dla każdej strony tym czasem dla którego tu jesteśmy.

cichah2o no tak przyszli cwaniacy i pozmiatali cwaniaków z Himali.. ta gra to nie tylko zbieranie i budowanie, jest wielowątkowa i ma dużo możliwości, jak tego ktoś oczekuje powinien zmienić uniwersum na górnicze, to uniwersum jest flotowe, czyli mamy tu graczy którzy bardziej skupieni są na możliwości jakie daje flota, wyliczanie i wszystkiego co wokół tego się dzieje.

halsa będziesz równie tak z....sta ja będziesz miała taką flkotę jak guff i wtedy Tobie też poświęcimy dużo czasu, nie czuj niedoceniona :whistling:

Egon Ty chyba też masz pamięć krótką takie akcje jak zrobił guff robiłem ja na Himali, jak już coś piszesz napisz zgodnie z prawdą :P

Bkg my graliśmy z wami w nierównej grze na Himali i nie było płaczu xD podejmowaliśmy niejednokrotnie rękawicę :P

• Laojun pisząc "jak kiedyś na Himie" miałem na myśli czasy z przed pierwszej fuzji jeszcze.

Ekonomiści wrócili do korzeni. Byliśmy na Himie od pierwszego dnia. Pakty i fuzje były z mojej strony błędem. Teraz to rozumiem.

Kiedyś pewien mądry gracz napisał mi pw w grze, że sojusz taki jak my nie potrzebuje paktów, ani układów. Miał rację i teraz go pozdrawiam.

Wracając do czwartkowej akcji, dziękuję, że mogłem się uczyć od najlepszych.

Mam nadzieję wyciągnąć wnioski i kiedy odważę się spróbować następnym razem popełnić mniej błędów.

Numer 2 konwerter nie nie uwzględnia odzysku z rozpurek przy wyliczaniu % starcia.

Sprawdź pozostałe, które wstawiłeś, to może uzbierasz tyle ile potrzebujesz :D

• Egon Ty chyba też masz pamięć krótką takie akcje jak zrobił guff robiłem ja na Himali, jak już coś piszesz napisz zgodnie z prawdą :P

Bkg my graliśmy z wami w nierównej grze na Himali i nie było płaczu xD podejmowaliśmy niejednokrotnie rękawicę :P

Laojun , nie robiłeś akcji jak guff - przestań kłamać gawiedź. On jest bohaterem, Ty byłeś tylko natrętem, który psuł doskonale zaplanowane akcje EKO na Himie. No i nie traciłeś przy tym floty, a guff owszem.

• guff jesli dobrze kojarze to grałeś na fornax i znamy się? sorry za offtop pytam z ciekawości bo mi się miesza

Tak czy siak chłopaki zrobiliście dobrą akcję dla Guffa szacun za pomoc koledze mimo ryzyka kontry .. większość graczy w sytuacji Guffa nie zrobiła by nic taka prawda