Zakup antymetrii przez vpn z serwerów tureckich

• Moim skromnym zdaniem powinno być tak ze na serwerze danego kraju powinno się płacić w walucie jaka obowiązuje w tym kraju problem byłby szybciutko rozwiązany ;)

Proste, łatwe do wprowadzenia i działające rozwiązanie, ale nim to dotrze do osób, które to mogą zrobić i zrobią to sam wiesz ile czasu upłynie...:sleeping::sleeping::sleeping:

A sam to dzisiaj zrobiłeś na lacerta , z premedytacją zaaplikowałeś sobie bana i jeszcze sie tym chwaliłeś, co by złoma uniknąć. Wiec nei bądź hipokrytom.

• Moim skromnym zdaniem powinno być tak ze na serwerze danego kraju powinno się płacić w walucie jaka obowiązuje w tym kraju problem byłby szybciutko rozwiązany ;)

Proste, łatwe do wprowadzenia i działające rozwiązanie, ale nim to dotrze do osób, które to mogą zrobić i zrobią to sam wiesz ile czasu upłynie...:sleeping::sleeping::sleeping:

A sam to dzisiaj zrobiłeś na lacerta , z premedytacją zaaplikowałeś sobie bana i jeszcze sie tym chwaliłeś, co by złoma uniknąć. Wiec nei bądź hipokrytom.

oczywiście że zrobiłem, bo po pierwsze moge, bo po drugie wiem jak to działa, a po trzecie tak bardzo nie szanuje atakującego i jego przekrętów że moge sobie pozwolić na taki zabieg aby gość sie obszedł smakiem i pluł jadem w każdą strone :D

Tym bardziej potwierdzam i zgadzam sie ze zdaniem osób które sie tu wypowiadały: gram na pl uni więc antymateria ma być w PLN, nie ważne z jakiego kraju i IP sie logujemy. Proste jasne i nie wiem czego dalej nie rozumiesz.

a dopóki nie naprawią to proponuje każdemu wprowadzać takie zabiegi, 3 dni urlopu za uratowanie floty? pewnie, że tak, skoro support nie widzi problemu to dlaczego my mamy go widzieć? goście płacą za antymaterie grosze dostają bana na 3 dni i anty zostaje na koncie, to Waszym zdaniem jest ok? każdy bug działa w dwie strony, a w tym wypadku to nie jest bug tylko celowy zabieg GF aby przyzwolić na takie zakupy. Jak wszyscy to wszyscy, pozdrawiam :))

• Już gdzieś to pisałem, ale powtórzę... póki każdy może grać na dowolnie wybranym przez siebie serwerze, bez względu do której społeczności by on nie przynależał, NIGDY waluta anty nie będzie przypisana na stałe do serwera. Powód? Bardzo prosty i logiczny... ludzie nie zakładaliby kont na dedykowanych dla siebie uniwersach, ale tam gdzie mają taniej.

• Już gdzieś to pisałem, ale powtórzę... póki każdy może grać na dowolnie wybranym przez siebie serwerze, bez względu do której społeczności by on nie przynależał, NIGDY waluta anty nie będzie przypisana na stałe do serwera. Powód? Bardzo prosty i logiczny... ludzie nie zakładaliby kont na dedykowanych dla siebie uniwersach, ale tam gdzie mają taniej.

ależ oczywiście, że graliby na dedykowanych serwerach. Myślisz, że takie polskie paczkomaty poszłyby na turcje, bo tam jest taniej i byliby top 1 nie mająć sie przed kim pochwalić?

Myślisz, że byliby gracze co siedzieliby na czechach, hiszpanii czy brazylii tylko dlatego, że przebicie walut jest takie, a nie inne - w samotności?

oczywiście, że nie bo te ofiary p2w dosłownie płacą żeby sie pokazać i dowartościować, a po co to robić przed ludźmi, których jezyka nawet sie nie rozumie. Paczkowaliby sie dalej, w PLN na pl uni wśród swoich i obserowali ból dupy graczy grających za 0-200zł podczas gdy oni walą 2k-20k, ale to nadal nie dawałoby takiej przewagi. Pomiędzy 16kk antyw pln, a 42kk anty w tureckich lirach jest zbyt duża przebitka. Wielu by sie zastanowiło zanim wrzuciłoby większy chajs co sprzyja ekonomii uniwersum, a nie jak w chwili obecnej ją upierdziela. Gdzie przychodzi taki top 1, paczkuje sie ile wlezie a potem sprzedaje konto topowemu sojuszowi, a oni z kolei sobie go rozbierają na części i sie jeszcze z tego cieszą.

Najbardziej graczy, nie tylko mnie, boli to że ani GF ani supportu to nie interesuje, problem nie istnieje.

A jak coś nie istnieje to po co sie tym przejmować, jazda panowie ;]:trollface: