Capitan Cupid [H-S] vs. szta [WETERAN] ~ 7917.73%

• Siemano.!

Tak na chwile tylko , bo pogłosy chodzą ze nadchodzi straszna zima , a ja niestety nie przygotowany na to chodź za oknem u mnie wiosennie ! :trollface:

Pozdro dla ekipy sprzatajacej ! Wrednej za organizacje ula , myślę że w te mroźne wieczory będzie nam służył i nie będzie strasznie 8o

Szczęśliwego nowego roku wszystkim grającym i wracam nie długo do dalszej gry:smash:

Piona!

Dnia 30-12-2022 13:42:48 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Capitan Cupid [H-S]

Pancernik 50.000

Pathfinder 129.582

Obrońca szta [WETERAN]

Duży transporter 131.000

Gwiazda Śmierci 1

Lekkie działo laserowe 579

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Capitan Cupid [H-S]

Pancernik 49.984 ( -16 )

Pathfinder 129.520 ( -62 )

Obrońca szta [WETERAN]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

863.748.000 Metalu, 863.748.000 Kryształu i 863.748.000 Deuteru

1.409.834.463 Metalu, 354.419.979 Kryształu i 340.446.250 Deuteru

352.458.616 Metalu, 88.604.994 Kryształu i 85.111.563 Deuteru

88.114.654 Metalu, 22.151.249 Kryształu i 21.277.890 Deuteru

Agresor stracił łącznie 3.282.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.583.178.000 jednostek.

Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 1.584.676.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 395.988.000 metalu i 395.785.000 kryształu.

Agresor przejął łącznie 5.353.663.658 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 3.109.167.733

Kryształ: 1.723.139.222

Deuter: 1.309.847.703

agresor zyskał łącznie 6.142.154.658 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.507.157.733

Kryształ: -2.119.598.222

Deuter: -1.311.583.703

obrońca stracił łącznie 6.938.339.658 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Graty zysku.

Pozdro dla ekipy sprzatajacej ! Wrednej za organizacje ula , myślę że w te mroźne wieczory będzie nam służył i nie będzie strasznie 8o

Księgowa Wam fantastyczny ul zrobiła - zazdrościliśmy cały dzień dopóki nie porzuciliście go i było nam smutno :(

Gratuluję starcia żeby nie było offtopu.

Lord Fisher chyba Cię karnie wyślemy do HS/KS na obóz zimowy. Ty jak zwykle nic nie ogarniasz, żeby dobrze ul zrobić trzeba go robić na dwa razy, inaczej nie będzie porządny. Oh, oh zawsze trzeba rozrysować...

Zimne nóżki coraz bliżej:

swinki-zimne-nozki-galareta-wieprzowa.430110.jpg

• Ajaj, co tam się wydarzyło w tym nowy ulu? Capitan Cupid  WrednaDziewczyna poratować radą? Udostępnić jakiś zapychacz? Może jakiś koedukacyjny zrobimy ;)

Tyle zmarnowanego czasu, zapychanie układu pushówkami, zmarnowanych sond z pushówek, wydanej anty na przenosiny, zmarnowanych krakenów do skaracania, wbicie 4 wspaniałych bo 5 wisi za push, żeby to wszystko po raz kolejny porzucić. Beka nie? To co do 4 razy sztuka?

• Ajaj, co tam się wydarzyło w tym nowy ulu? Capitan Cupid  WrednaDziewczyna poratować radą? Udostępnić jakiś zapychacz? Może jakiś koedukacyjny zrobimy ;)

Tyle zmarnowanego czasu, zapychanie układu pushówkami, zmarnowanych sond z pushówek, wydanej anty na przenosiny, zmarnowanych krakenów do skaracania, wbicie 4 wspaniałych bo 5 wisi za push, żeby to wszystko po raz kolejny porzucić. Beka nie? To co do 4 razy sztuka?

Raz Wy nam, raz My Wam i bawimy się dalej ;)

Zapychanie pushowkami.. to są takie same pushowki jakie i Wy macie koło swojego ula. Tylko, że między nami jest ta różnica, że Wy serio macie pushowki. Nawet push przyjaciele robią Wam moony. No co jest, parę sond w nocy nie macie?

Będzie i czwarty i piąty jak będzie trzeba.

Nie wiem z czego jest większa beka na uni. Z tego, że my przenosimy się czy z tego, że łazicie za nami :D

• Niestety bufet z dowozem, póki co słabo działa więc trzeba sememu się pofatygować :) A puszówkach wiesz tyle ile o robieniu ula :D Coś gdzieś dzwoni, ale kropki się nie łączą ;)

• Taka beka, że aż Cupid na u spier... uciekł z tego śmiechu :D :D :D

• Co jeden to mądrzejszy a ja mam to w nosie. Zapraszam na priv jak macie problem, forum służy do czegoś innego.

Publiczne wyśmiewanie, dlatego forum. Tylko szkoda, że w grze osoby trzecie piszą do nas jak gaciami trzęsiecie.

Proszę o zamknięcie.

• Publiczne wyśmiewanie, dlatego forum. Tylko szkoda, że w grze osoby trzecie piszą do nas jak gaciami trzęsiecie.

I teraz mam dysonans, nie wiem o kogo się bardziej martwić. Abstrahując oczywiście od tego, że Winter zawsze mają nasrane w zbroję? Ale to już chyba było wielokrotnie wałkowane ;)

dzien pograc i na urlop8)

Ze strachu przecież... Znowu wałkujemy to samo ;)

• Publiczne wyśmiewanie, dlatego forum. Tylko szkoda, że w grze osoby trzecie piszą do nas jak gaciami trzęsiecie.

I teraz mam dysonans, nie wiem o kogo się bardziej martwić. Abstrahując oczywiście od tego, że Winter zawsze mają nasrane w zbroję? Ale to już chyba było wielokrotnie wałkowane ;)

dzien pograc i na urlop8)

Ze strachu przecież... Znowu wałkujemy to samo ;)

Hahaha prosze cie .. zmien dilera albo bierz pół .

Macie floty 10 razy większe niż nasz sojusz cały a jesteście bezradni i nie potraficie nic ugrac oprócz wlotu w satelity nic więcej nie zaprezentowaliście. 2 osoby od was cos ogarniają a reszta to rośliny pod parasolem .. także urlopuj się dalej i swoje mądrości zostaw dla siebie :)

• Jak zwykle masz racje ;) BOTwinka mówi dobranoc :D