No i się zaczęło...
Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
Spokojnie , zaraz mu przejdzie - znowu znienawidzi alko na kilka dni
-
-
Zaskoczę Was. W niedzielę wypiłem z ojcem połówkę.. na dwóch. Po tygodniu nie picia 😜
-
-
33/1170 – to oznaczenie łatwo zapalnej cieczy (temp. zapłonu niższa od 21 stopni C) – alkoholu etylowego znanego również pod nazwą etanol.
Co by nie było że mleko zamawiałem
-
no to sroda... dzien ... polowy tygodnia :p
-
Sroda o 12.00 to już taki mały piąteczek , z górki leci
-
Jeszcze tylko kwiecień, maj, czerwiec i..
-
...weekend?
-
no to u mnie juz wyjatkowo weekend
-
no to gratulacje
Ja jeszcze muszę poczekać chwilę
-
A ja o dziwo mam łikend w łikend
-
Ja czekam do połowy czerwca a dokładnie do 13-go.
Będzie Egipt albo Tunezja, może Wyspy Zielonego Przylądka. Co tam się trafi .
Jak co roku będę miał 21 lat i urodziny będę spędzał w miłym miejscu.
A weekend już jutro się zaczyna
-
Na Kiritimati jest osada Poland. Warto odwiedzić.
-
Tak, i warto tam dopłynąć kajakiem
-
Nie wiem nie byłem ale sprawdzę - może warto.
Marzeniem jest Jamajka ale nie wiem czy starczy funduszy, poza tym na 100 % spóźnię się na samolot powrotny bez opieki osoby odpowiedzialnej.
Na urodziny robię wypad sam, z bratem albo kumplem. To nie są osoby odpowiedzialne, żona może tak ale jak to zrobić.
Musiała by po mnie przylecieć i odebrać bo te kilka dni w roku są właśnie po to żeby spędzić je bez niej ( taki odpoczynek od domu i pracy)
-
no to taki mały Upek ja @m fox w tym roku w urodziny swoje bede na kawalerskim...
-
Marzenia trzeba spełniać, a nie tylko nimi żyć! 😉
Życzę Ci m fox spełnienia marzeń!
My ze szwagrem i jeszcze dwoma kumplami chcemy w końcu zrealizować w tym roku we wrześniu nasz plan. Mieliśmy już praktycznie wszystko dograne w 2020, ale się zesrało z wiadomych względów! Teraz nie odpuścimy, a chcemy przejechać Stany Zjednoczone ze wschodniego wybrzeża na zachodnie na motocyklach! 🛵 -
Dobry plan i życzę udanej jego realizacji.
Ja dzielę takie rzeczy na dwie grupy. Marzenia- nie koniecznie się spełniają i cele.
Cel to jest coś do czego dążę i w końcu zostaje osiągnięty.
Jamajka jest marzeniem , fajnie ale nie wiem czy koniecznie chcę. Boje się że mógłbym zostać tam na stałe gdyby mi się spodobało a mam jeszcze na utrzymaniu kilka dzieciarów
Wyjazd urodzinowy jest celem
@Rentek jeśli to Twoje kawalerskie to zastanów się czy chcesz dalej podążać tą drogą. Jeszcze z przed ołtarza możesz uciec. Jeśli to kawalerskie jakiegoś kumpla to złóż mu kondolencje bo po ślubie stracisz kolegę. Przepadnie w otchłani zwanej małżeństwem