To tez nie zalapałam mema 😅
Miłej niedzieli 🥰
a wzajemnie wzajemnie
To tez nie zalapałam mema 😅
Miłej niedzieli 🥰
a wzajemnie wzajemnie
Prawie 2 tygodnie wolnego poszło w kitku! Jak żyć..
Na kredyt.
Co się stanęło przyjacielu? Opowiadaj. Razem łatwiej się użalać, najlepiej przy litrze żołądkowej
Dokładam jeszcze 0,7 i też łącze się w bólu!
Urlop mi się skończył
Musisz płacić podatki. Bądź odpowiedzialnym obywatelem. I pamiętaj, najpierw jest skarbówka, potem ZUS, potem Jarosław, a na końcu to w co sobie wierzysz.
- Gdzie wybierasz się na urlop?
- W kitku!
kto musi ten musi.
Przeżyję jakoś, to był stary urlop. Już myślę o nowym 🤗
Ja od niedzieli nie ma kwarantanny, wyjechałam wczoraj do sklepu, a sOmsiedzi zadzwonili na policje, jaki ten kraj piękny
Stare pokolenie z powojenną mentalnością.
Teoretycznie można dochodzić odpowiedzialności za fałszywe zawiadomienie, ale wiadomo jak to w praktyce wychodzi. Nic tylko kupić klamkę z darkneta i trzymać w szufladzie w razie w. Ja z sąsiadami na dystans, bo w skrajnych sytuacjach wszyscy mają zwierzęcy instynkt.
Ja od niedzieli nie ma kwarantanny, wyjechałam wczoraj do sklepu, a sOmsiedzi zadzwonili na policje, jaki ten kraj piękny
Bo oni wiedzieli żeś Ty zła kobieta też bym zgłosił
Bo oni wiedzieli żeś Ty zła kobieta
też bym zgłosił
![]()
A ja nie dość że bym zglosil to jeszcze zaciągnął w krzoki i ukarał
Brazylijska deskoterapia
zgodzę się
Taki sOmsiad to skarb! Ludzie płacą krocie za taki monitoring, a Ty masz za free
Ja tam na moich sOmsiadów nie narzekam - są spoko. Z jednym nawet co weekend, czasem co dwa (zależy od czynników od nas niezależnych ) regularnie się szczepimy różnego rodzaju szczepionkami
Ja się niedawno z somsiadem szczepilem, to na garazu, to za blokiem i dziś chodzę z jego psem, bo wszyscy uziemieni..
Tak czasem bywa, ale ważne, żeby sobie pomagać
Czyli korona zbliża
no właśnie! ja już mam mętlik w głowie - korona zbliża, a wszędzie trąbią o utrzymywaniu dystansu społecznego
I weź tu nie pij człowieku?!