Pewnie tak Rentek , bo o co innego mogło Zla Kobieta chodzić - pewnie ma bilety na któryś z meczów

Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
pewnie Liga Mistrzów o to chodzi co nie Zla Kobieta i juz bylo tuz toz jak fuzja jak by to Wisior dodał
Akurat to ani ważne ani lubiane 😂🙈
Miałam na myśli coś przyjemniejszego 😅
-
pewnie Liga Mistrzów o to chodzi co nie Zla Kobieta i juz bylo tuz toz jak fuzja jak by to Wisior dodał
Akurat to ani ważne ani lubiane 😂🙈
Miałam na myśli coś przyjemniejszego 😅
to wersja dla poniżej 18 roku życia
-
Liga mistrzów > Lodzik
Prosta zależność...
-
A jak już ma być przyjemnie to Liga Misiów i lodzik. Oczywiście w przerwie można tam coś jeszcze porobić, ale na drugą połowę trzeba być już po wszystkim.
-
Potem można zrobić dogrywkę
-
Myślałam o jakimś szalonym wypadzie do biedronki bez dzieci czy coś... 😂 A nie lodziki
-
Po meczyku Robercik chyba będzie miał lodzika. Zasłużył 😜
-
Szalony wypad to ja miałem dzisiaj wieczorem do Żaapki!!! Wpadłem do tej najbliżej mojego domu o 20:55 i jak opętany czy poparzony do lodówki z browarami! Zaprzyjaźniona ekspedientka już jak mnie w drzwiach zobaczyła to tylko spytała: te browarki co zawsze? 😂😂😂
A ja tak i szybko, cyk, pyk płatność telefonem i o 20:59:59 już siedziałem w fotelu przed (już nie) Tiwizją 😉
-
Ale bezglutenowy
-
Szalony wypad to ja miałem dzisiaj wieczorem do Żaapki!!! Wpadłem do tej najbliżej mojego domu o 20:55 i jak opętany czy poparzony do lodówki z browarami! Zaprzyjaźniona ekspedientka już jak mnie w drzwiach zobaczyła to tylko spytała: te browarki co zawsze? 😂😂😂
A ja tak i szybko, cyk, pyk płatność telefonem i o 20:59:59 już siedziałem w fotelu przed (już nie) kurwizją 😉
Kurde to ja tak ostatnio chciałam wpaść do żabki na hot doga, młodzież spała w aucie.. myślę skorzystam 😏 i co ?! Zamknięte do odwołania 😔
To chyba jakieś przeznaczenie, znak żeby schudnąć 😂
-
Ale bezglutenowy
Ania jak zrobi głębokie gardło to jej wszystkie gluteny nosem wyjdą.
-
ojojoj , 22h mija . Czas się wpisać
-
no wiesz co? Ale z Ciebie jest kolega!
-
Koniec prezentów, teraz zaczynamy walkę o zwycięstwo
Ja chciałem mu nawet prezent zrobić . Niestety nie dał mi szansy swoim wpisem
-
Nie ma litości
-
Taa, jest!!! Ni ma mientkiej gry
-
Nie ma litości
dla .. nikogo?
-
Bez wyjątków! No chyba, że masz duże... ... a nie będę pisał co, bo tutaj też dziewczyny zaglądają i nie chcę wyjść na jakiegoś starego erotumana
Wystarczy, że już tu jestem nieanonimowym alkusem
-