fajna impreza
![](https://forum.pl.ogame.gameforge.com/images/avatars/19/11-19d80fc7b43b663e50805f2209e744211e611261.png)
Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
Fajna, fajna! Ale z nami mogła być lepsza
-
Alko to zło! Ostatni panieński jaki zaliczyłam 🤣
-
W tym miesiącu?
-
Czyli był ogień! 😉😂
-
W tym miesiącu?
Ostatni jako panna 🤣
Czyli był ogień! 😉😂
Ojj był 😵 chyba takiego melanżu nigdy wcześniej nie zaliczyłam 🤣
-
Ale jeziorko było łaskawe ?
-
Ostatni jako panna
Czyli to był Twój wieczór panieński?! No to żółta kartka, że nikogo od nas nie zaprosiłaś!
-
Jeśli będziesz robił za striptizera to zapraszam 😂
Nie skorzystałeś 🙄
-
Byłem nad jeziorem, ale chyba nie tym samym co Wy
-
My nad jeziorkiem w centralnej polsce, na mazury nam za daleko 😅 więcej drogi jak picia 🤭
-
Ja byłem nad Jeziorem Rożnowskim
Więc na Mazury też daleko, ale w na początku sierpnia jadę na Suwalszczyznę na urlop. Nad jezioro w sam środek Puszczy Augustowskiej - normalnie dzicz
-
To do takiego jeziorka tez mam daleko 🤭
Na takiej dziczy może byc fajnie 😏😏
My byliśmy na sielpi wielkiej 😁
-
Ja też obecnie nad jeziorem, ale Zla Kobieta ani nie widu, ani nie słychu. Pewnie odsypiają zalane w trup.
-
Ja juz w domu, ileż można 🤣
-
Można! My kiedyś, na kawalerskim u kumpla w Węgierskiej Górce tak pochlaliśmy w weekend, że ja dopiero w czwartek koło południa do domu wróciłem!
Pamiętam wtedy matka, chciał już na policji zaginięcie zgłaszać!
- moja Nokia3210 (najnowszy krzyk mody wówczas) się rozładowała, zresztą nawet jak była naładowana to i tak Idea-Centertel nie miała tam zasięgu! Nam się tak spodobało, a ojciec kumpla pozwolił nam zostać ile chcemy! Zresztą narobił tyle bimbru, że moglibyśmy tam przez miesiąc chlać! tym bardziej, że spiżarnia (podziemna) była pełna swojskich wyrobów! kiełbasy, wędliny, boczki, słoniny, wędzone, suszone, dojrzewające, przetwory warzywne, owocowe! czego tylko dusza zapragnęła! To były czasy! Aż teraz na samą myśl o tym ślinka mi cieknie i łezka w oku się kręci (bo ojciec kumpla tworzy już swoje kulinarne dzieła św. Piotrowi
)
-
3mac kciuki. Próbuję kupić węgiel na pgg
-
3mac kciuki. Próbuję kupić węgiel na pgg
Udało się? Bo nam nie 😅
-
byle do czwartku
-
Koszyk. Tylko 2x koszyk się załadował