Widzę, że przy piciu z Wami można stracić nie tylko pamięć.. Przynajmniej boleć nie będzie
Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
Przynajmniej nie będziecie pamiętać kto was tak skrzywdził 😂
-
Zły dotyk boli całe życie
-
A miałem taki niecny plan!
A tu weekend, który nie wiadomo czemu już się z resztą kończy?
-
Nikt nie lubi jak weekend się kończy. Tyramy 5 dni w tygodniu, żeby delektować się tymi pozostałymi dwoma (a to też nie zawsze, bo czasem tylko jednym)
Proponuję taki układ
-
Ja dopiero wytrzeźwiałem , w sumie coś bym wypił ale po przeczytaniu postów trochę z wami się boję pić.
-
eee tam, bez obaw lisie
Zla Kobieta, Peper_SMT*, Qnick litek i 'inni' to dobra ekipa jest!
Nie miałem nigdy przyjemności osobiście ale przypuszczam, że w razie czego to zawleką poległego kompana do domu i jeszcze załatwią mu alibi
-
Oczywiście, że tak! Człowiek nie jest taki, żeby drugiego zostawić i nie pomóc odnaleźć właściwej drogi!
-
To był ciężki weekend 😵
-
Jak tam, ktoś stracił jakieś części ciała czy obyło się bez ofiar?
-
Prócz kilku siniaków nic sie nie stało 😂
-
Peper_SMT* a Ty cały i zdrowy? Bo nie wiem czemu jakoś o Twoje części ciała największe mam obawy.. No i litek ale wiem że on to już zaprawiony w boju
-
Oczywiście, że tak! Człowiek nie jest taki, żeby drugiego zostawić i nie pomóc odnaleźć właściwej drogi!
Mów za siebie 😂
-
Mów za siebie 😂
Tak myślałem, że na Ciebie zawsze można liczyć!
kruszynka tak, u mnie wszystko ok, jak na razie wszystkie części mego ciała są na swoim miejscu i działają poprawnie. Dziękuję za troskę
-
Mao brakowao
-
już tuż tuż brakowalo jak do uf :E
-
Ech... nie dacie człowiekowi w spokoju raz wygrać! Czekajcie jak się Zla Kobieta dowie, to się zaprzyjaźnicie z jej narzędziem z awatara
-
Teraz też nie wygrasz...
-
Ej zepsułes mi niespodziankę 😂 miałam się wpisać kilka min przed 24h 🙈
-
A to Ci niespodzianka!