o ja Cie!!! Ale ze mnie gapa!!!
Ale może jakaś nagroda pocieszenia chociaż?
Wszystko przez te fuzje
Wszystko przez te fuzje
nudzi mi się czasami
Mi głównie w pracy
Wszystko przez te fuzje
Przez fuzję też tu nie zaglądałem , jednak na kobietę zawsze można liczyć.
Na pocieszenie lizaka dostajesz
"Oddanie polskich MiG-ów do dyspozycji USA i ich start z bazy USA-NATO w Ramstein budzi poważne obawy dla całego Sojuszu Atlantyckiego" - CYNIZM USA I WIELKIEJ BRYTANII JEST NIEPRAWDOPODOBNY. JEŚLI CHCEMY TO MOŻEMY ODDAĆ SAMOLOTY UKRAINIE. ALE TO MY BĘDZIEMY PONOSIĆ KONSEKWENCJE, A ONI (USA I GB) BĘDĄ NAS "WSPIERAĆ". Deklaracja przekazania naszych samolotów NATO była GENIALNA. Pokazaliśmy prawdę o ich obłudzie. Chcą toczyć wojnę NASZYMI RĘKAMI. Mówimy że trzeba wyłączyć wszystkie rosyjskie banki (ze SWIFT) - Niemcy się nie zgadzają. Chcemy nałożyć obostrzenia na import surowców - i tu lista nie zgadzających się jest bardzo długa. Chcemy zastąpić rosyjską ropę - Irańską, pierwszy przeciwny to Izrael. My mamy walczyć, a ONI będą liczyć KASĘ
Wszystko przez te fuzje
Raczej kare 🙄
Raczej kare 🙄
Jak Ty będziesz osobiście wymierzać to jestem skłonny zrezygnować z proponowanego wcześniej przez m fox lizaka
Uuuu... widzę, że od razu grubo jedziemy! Jak zaczynamy od chłosty to aż boję się zapytać jak to się skończy
Już mnie na tyle znacie, ze chyba sami możecie odpowiedzieć sobie na pytanie jak 🤣
Będzie bolało
mnie boli ze musze isc do pracy
a ja już po pracy
to smacznego 🥃
dziękuję
Do przedszkola to trzeba za nogi wyciągać z łóżka, a w sobotę 5:40 wstaje... Eh dzieci..
Zla Kobieta też tak masz?
Kiedyś tak mialem, teraz są starsze i gniją w łóżkach z telefonami w ręce do południa.
Do przedszkola to trzeba za nogi wyciągać z łóżka, a w sobotę 5:40 wstaje... Eh dzieci..
Zla Kobieta też tak masz?
Mlody jakos wstaje, nie robi za dużo problemów i w weekend śpi długo, ale Róża to 5 rano wstaje dzień w dzień 😮💨🙄