Najstarszy 😏
Dla jednych dzień sie dopiero kończy, dla drugich zaczyna 🙄
Najstarszy 😏
Dla jednych dzień sie dopiero kończy, dla drugich zaczyna 🙄
Bo tak to już jest, że jak chcesz się położyć spać - to najpierw trzeba siłą zaciągać osoby który nie chcą iść spać.....
Bo tak to już jest, że jak chcesz się położyć spać - to najpierw trzeba siłą zaciągać osoby który nie chcą iść spać.....
Swoje jeszcze bym zaciągnęła do spania, ale cudze.. w szpitalu panuje prawo dżungli xD
na szczęście tfu tfu jeszcze nie mieliśmy takiej "przyjemności"
Najstarszy
Ja myślałem że najmłodszy polewa, a najstarszy pierwszy pije,
Trzeba ustalić zasady bo tak to się nie napijemy
W PESEL nikomu nie zaglądam ale to nie ja powinienem być od polewania, tylko od picia (jakieś tam człowiek przez te latka doświadczenie już zdobył)
Wiem że tu są dużo młodsi niż ja więc niech polewają. Wprawdzie wiek to nie metryka tylko stan umysłu i choć od dwudziestu czterech lat mam 21 ( i tego będę się trzymał jeszcze długo ) to jednak moje doświadczenie w piciu i ilość przelanego alkoholu przez mój organizm, oraz wygląd mojej wątroby nie pozwalają mi polewać innym.
Teraz inni powinni polewać mi. XD
Czyli, że niby ja od polewania ? ..
na szczęście tfu tfu jeszcze nie mieliśmy takiej "przyjemności"
Mam nadzieję że 2 max 3 dni i pójdziemy do domu 🙄
Czyli, że niby ja od polewania ?
@Bresia też w karty chciała pograć więc wypić musi - nie wnikam , która z Was ma mniej wiosen. Polewać możecie na zmianę
Żeby nie było oskarżeń o szowinizm ale tak wyszło że Panie są w wieku mniej dojrzałym niż reszta towarzystwa :p
To w sumie jeśli chodzi o dojrzałość to mężczyźni dojrzewają tylko do 6rż, potem juz tylko rosną.. więc wybierzcie który z was polewa 😊
Polewa zawsze najmłodszy uczestnik popijawy - bez względu na płeć, rasę, wyznanie, poglądy polityczne czy tam jeszcze jakiekolwiek inne kryterium by nie przyjąć!
Więc młodzież nie migać mi się tu tylko lać bo się gorzała grzeje
No dobra.. to leje
Nooo... i pięknie to wygląda!!!
Pierwsza męska decyzja w Twoim życiu
Nooo... i pięknie to wygląda!!!
Pierwsza męska decyzja w Twoim życiu
To pierwsze DOBRA rzecz która zrobiłam w życiu, proszę docenić i nigdy juz mnie nie nazywać złą!
wasze zdrowie m fox litek Zla Kobieta Bresia (L) Peper_SMT*
Nie ma to jak w domu ❣️ choć kilka dni bez lekarzy i szpitali na wage zlota 🙂
Nie ma to jak w domu ❣️ choć kilka dni bez lekarzy i szpitali na wage zlota 🙂
Skądś to znam... trzeba korzystać
My tu gadugadu a polewać nie ma znowu komu
Słabo coś z tym towarzystwem, zaraz kaca się nabawię a miałem nie dopuszczać.
Cisza, chyba wszyscy mają kaca
Kaca , ja już wytrzeźwiałem
Masakra, co to za ekipa.
Kaca to miałem rano.
Nie piję więcej z Wami
To nie kac - upiliście się w samotności
Ale że tak wszyscy ?
Masakra.