I wiadomo przecież, że jak gorsze dni, to trzeba w czymś smutki utopić 🥃
Ty masz dwóch chłopaków, to nie ma porównania 😅
I wiadomo przecież, że jak gorsze dni, to trzeba w czymś smutki utopić 🥃
Ty masz dwóch chłopaków, to nie ma porównania 😅
Ale ten młodszy stęka jak stara baba 😅
Ja mam 3 córki i najmłodszego chłopaka , fakt jest taki że z niego największa pierdoła . Taka mała czwarta córeczka
Ma 15 lat a czasami zachowuje się jak dziewczynka w wieku przedszkolnym niestety. W sumie to wszystko wina jego matki że robi z niego taką pierdołę
Wina zawsze leży w połowie... połowa winy żony, połowa teściowej...
Ja mam 3 córki i najmłodszego chłopaka , fakt jest taki że z niego największa pierdoła . Taka mała czwarta córeczka
Ma 15 lat a czasami zachowuje się jak dziewczynka w wieku przedszkolnym niestety. W sumie to wszystko wina jego matki że robi z niego taką pierdołę
Mężczyzna rozwija sie do 6 rż, potem juz tylko rośnie, więc nic dziwnego, za zachowuje sie jak przedszkolak 🤣
Nie przetrwa ;P
miałam coś odpisać...ale se daruję po tej powyższej dyskusji..
Obejrzałam wszystkie odcinki Kozackiej Miłości... JP🤣
A ja na L4 splatynowalem Cuszime ;P
hahah ja tylko czołówkę oglądam, bo leci zaraz jak skończy się mój Vabanque... a ja lubię takie muzyczne klimaty
Ja to nawet nie wiem co to jest 🤔😅
hahah ja tylko czołówkę oglądam, bo leci zaraz jak skończy się mój Vabanque... a ja lubię takie muzyczne klimaty
O tak Vabanque obowiązkowo:D ale się wkurzam, że nie umiem zadawać odpowiednio pytań 🤣
Ja to nawet nie wiem co to jest 🤔😅
A taki serial rosyjski. Zastanawiam się co te baby widzą w tym Stiepanie?🤷♀️już Ignati fajniejszy, nie mówiąc o Fiodorze, a zrobili bożyszcze z tego Stiopy..🤣🤣
miałam coś odpisać...ale se daruję po tej powyższej dyskusji..
I w sumie dobrze bo dyskusja usunięta. Namęczyła byś się klikając w klawiaturę na darmo
Eh... parę dni człowiek chce odpocząć i kurka nie ma komu pilnować no!!!
Oglądają jakieś bzdety zamiast obejrzeć jedyną, słuszną i przekazującą samą prawdę, tylko prawdę i g... prawdę telewizję reżimową! - tam to dopiero cuda można zobaczyć na własne oczy
Ja tam oglądam i cudów nie widzę...ale każdy widzi co chce widzieć:)
A ja nie oglądam ani rządowej ani antyrządowej. I jestem zdrowszy.
Propagandę oglądam i porównuje z wolnymi mediami. Trzeba wiedzieć co się dzieje w kraju póki jeszcze tu mieszkam. Wnioski wyciągam sam.
W sumie lepiej walnąć browarka dla zdrowotności i nie oglądać TV , dla zdrowotności było by to wskazane
Żeby być zdrowym to trza iść spać i dać pilnować innym
Więc dbajcie o zdrówka, a ja tym czasem popilnuję