Ciebie też wychłostam - 19h nikt się nie odezwał tylko Ty.
Nie mogłeś sobie wziąć na wstrzymanie jeszcze chwilę
Ciebie też wychłostam - 19h nikt się nie odezwał tylko Ty.
Nie mogłeś sobie wziąć na wstrzymanie jeszcze chwilę
Ups... sorry! Nie zauważyłem bo pijany od rana jestem! Sprawdzamy ze szwagrem czy dobrą gorzałe na Sylwka kupiliśmy
I tak we dwóch tylko ?
Samoluby
A jak! Trzech to już jest tłum, a czterech stado
Mieli być jeszcze mój brachol i sąsiad, ale jeden do roboty rano musiał dzisiaj jeszcze iść, a drugi wrócił z UK od siostry i ma pozytywny wynik (po trzech dawkach szczepionki, jakby kto pytał)
10...9...
Ciebie też tu dawno nie było. Następny chętny na biczowanie
pozytywny wynik (po trzech dawkach szczepionki, jakby kto pytał)
Testy nie są wiarygodne do końca , jak jest zaszczepiony i zakażony to ma szansę nie wylądować pod respiratorem i przeżyć. Co nie znaczy że nie powinieneś go wspomóc kroplówką z C2H5OH skoro sam degustujesz
Ehhh nie róbcie smaka... Ja niestety podziarany więc sylwester skromny będzie
Jak Zła Kobieta zrobiła sobie wolne to zaczyna się zlot starych maruderów. I jak ty wygrać jeszcze w tym roku ?
Biczować wszystkich zacznę
Ja jestem cały czas, obserwuje w ciszy.. z ukrycia by zaatakować w najmniej odpowiednim dla was momencie ^^
No i zło wróciło
mamy już komplet
To tylko się cieszyć
Dzień dobry z rana, jak tam leci
A dzień dobry. W tym roku już nikt nie wygra!
Dzień dobry wszystkim:))
Chciałam jeszcze się przywitać w tym głupim roku 🙋♀️
Witam wszystkich
Jak nie w tym roku to w następnym załapię wygraną.
Witam wszystkich
Jak nie w tym roku to w następnym załapię wygraną.
Pożyjemy zobaczymy.
Dzień dobry wszystkim:))
Chciałam jeszcze się przywitać w tym głupim roku 🙋♀️
Cześć mała
Zla Kobieta widzę, że jeszcze dotrzymujesz kroku facetom:p kim jest ten Pan powyżej...?🧐znam?
Jesli o mnie pytasz słoneczko to jestem: Krzysztof Jarzyna ze Szczecina - Szef wszystkich Szefów
No no, widzę, że nowy amant nam się wyłonił na forum;p
Oj nie taki nowy koleżanko. Ja już stary dinozaur jestem. Gram praktycznie od dnia powstania tych cyferek a forum to już któreś z kolei muszę ogarniać bo co jakiś czas zwłaszcza po UF stare kasują i niestety nawet historii pierwszego U1 nie zostawili