jak to
Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
-
skąd wiedziałeś @m fox ?
-
w dodatku jest zmiana czasu i będzie można o godzinę dłużej świętować zwycięstwo Janka.
#JanoMusisz
-
"Ja tam wolnego weekendu nie mam" - rzekła na to hurtownia zniczy!
-
Ja też będę zajęty , uśmiecha się do mnie CHIVAS REGAL
-
CHIVAS REGAL
Hehehe, mam drugiego do pary! Pyszotka!
-
Ej chyba nowy rekord prawie 48h
-
Serio?!!! Jak ja mogłem to przegapić?
-
masakra, tyle przegrać
-
hehe , prawie się udało
Co do CHIVAS REGAL to u mnie nie jest sam , ma kolegów - jaśka , jacka i jakąś baletnicę. Poza tym jeszcze stoi rakija z Albani i kilka innych chętnych w kolejce. Najgorsze że nie mam z kim opróżnić barku bo brat zajęty a szwagrowi żona zabroniła po ostatniej imprezie
-
Daj adres
-
72-100 (kod pocztowy)
jak nie masz daleko to zapraszam.
Jest jeszcze bucha z Tunezji, śliwowice ze dwie z Bułgarii i Mołdawi . Poza tym monopolowy mam 30m od domu więc nie ma problemu.
-
a mój 47-400
-
72-100 (kod pocztowy)
Jest jeszcze bucha z Tunezji, śliwowice ze dwie z Bułgarii i Mołdawi . Poza tym monopolowy mam 30m od domu więc nie ma problemu.
z Trójmiasta s6 w górę i jestem a po za tym to kilka razy w interesach byłem w Goleniowie w IKEI
-
72-100 (kod pocztowy)
Za 15 minut wyjeżdża i chętnie pomogę - człowiek nie jest taki, żeby innemu człowiekowi nie pomóc
mój kod to 41-706
a mój 47-400
Logitech możesz jakiś karnet na Raciborskie załatwić koledze ze Śląska?
-
a mój 47-400
Logitech możesz jakiś karnet na Raciborskie załatwić koledze ze Śląska?
Wszyscy zachwalają. Karnet? Ma się tu i ówdzie dojścia, da się załatwić
-
Fakt to Goleniów (choć po kodzie mogła to być jakaś ościenna wioska) , od Ikei 3 min do mnie jest .
Jutro po południu zaczynam opróżniać barek bo jeszcze mi się półka załamie
S6 do Koszalina się pomęczysz , potem masz już tylko chwilkę więc jak coś to dawaj.
-
Piąteczek, pora pocisnąć zadania w robocie, a potem do sklepu i szykujemy się na sobotę wieczór i polską noc w Abu Dabi!
-
WeekenD! Ja jeszcze dziś muszę ogarnąć parę rzeczy i wolne! Choć jak patrzę na łykendowy grafik, to mam go napięty jak baranie jaja
Nawet biorąc wolny poniedziałek pod uwagę to czasu chyba nie styknie na wszystko! MASAKRA!!! Trudno, niech będzie moja krzywda! Przedłużę se weekend do środy chyba?!!!