To ja mam "urlop" do 22.08.22
Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
Znam lepszych asów Kolega przechodził na zasłużone wczasy i ustawił respondera -
"Nie będzie mnie w pracy od 2018-03-28 i nie wrócę przed 2999-06-15."
-
Ja nie mam takich dalekosiężnych planów. Nie wiem czy dożyję do końca miesiąca więc planuję tylko na kilka dni do przodu
-
Znam lepszych asów Kolega przechodził na zasłużone wczasy i ustawił respondera -
"Nie będzie mnie w pracy od 2018-03-28 i nie wrócę przed 2999-06-15."
Brzmi jak ban na ogame 🤣^^
-
Raczej jak emerytura
Albo wygrana w lotto
-
A ja dopiero co skończyłem poprzedni weekend, a już nowy co raz bliżej
-
Dopiero środa i pisałeś to rano więc nawet nie połowa dni roboczych do weekendu.
Choć ja też zawsze w poniedziałek rano odliczam czas do weekendu. to motywuje
-
Jeszcze tylko godzina i zostaną tylko 4 dniówki i 7 godzin.. ja mam coś takiego
-
Jutro piątek piątunio
-
A najgorsze, ze po piątku nadchodzi sobota... A wtedy zamknięte sa przedszkola 🤣
-
Próbowałaś kiedyś nie odebrać dzieciaka w piątek z przedszkola
Zostanie do poniedziałku i weekend wolny
-
Próbowałaś kiedyś nie odebrać dzieciaka w piątek z przedszkola
Zostanie do poniedziałku i weekend wolny
ok! Namowiłeś mnie
-
czasami mam fajne pomysły
-
-
Jeszcze pytanie gdzie noworodka oddać 🤔 jedyne co mi przychodzi to okno zycia, ale czy po 2 dniach mi ją oddadzą bez problemu
-
Jeszcze pytanie gdzie noworodka oddać 🤔 jedyne co mi przychodzi to okno zycia, ale czy po 2 dniach mi ją oddadzą bez problemu
Wg prawa masz ileś dni, nie pamiętam dokładnie, w których możesz odzyskać (ostatnio było o tym głośno, bo matka na drugi dzień się rozmyśliła). Ale z jakimi konsekwencjami się to wiąże to niestety nie wiem.
-
Niestety do okna życia mieszczą się tylko noworodki, kiedyś próbowałem tam wcisnąć nastolatka ale się nie zmieścił
Za długo qrcze człowiek zwlekał. Małe dzieci mały problem , czy większe tym gorzej.
-
Niestety do okna życia mieszczą się tylko noworodki, kiedyś próbowałem tam wcisnąć nastolatka ale się nie zmieścił
Za długo qrcze człowiek zwlekał. Małe dzieci mały problem , czy większe tym gorzej.
To się cieszę póki są małe
-
Jestem aktualnie na etapie "a czemu?" Chyba najgorszy możliwy etap rozwoju...
-
Póki małe to można wcisnąć w to okienko , dać smoczka , pobujać i mieć spokój.
Jak miałem etap pytań zawsze mówiłem "zapytaj mamy ona wie lepiej ".
Najgorszy etap przed Tobą Qnick, będą większe, mądrzejsze i nie dadzą się zbyć byle czym. Najgorzej jak zrobią się przemądrzałe.