Idzta spac 😅
Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
Idzta spac 😅
Mi żona powtarza że mam się położyć jak ilość promili pokrywa się z godzina na zegarku wiec jeszcze trochę z wami posiedzę
-
Złota żona
Mi czasem mówi "chlej aż zdechniesz". Podobnie, tylko ciut czulej.
-
Fajne żony macie
-
Po co wam żony 🤔
-
Sprząta , pierze, gotuje, podaje piwo z lodówki. Ogarnia dzieci do szkoły i takie tam inne pierdoły. Była by idealna gdyby była niemową ale to było by zbyt piękne
-
Hahaha noi robi to praktycznie za darmo 🤣 dobra, ja będę tą nieidealna i pojde spac, a nóż wszytsko sie zrobi samo w domu
-
Nie tak za darmo - utrzymanie żony kosztuje sporo
To nie są tanie rzeczy niestety
-
Żona, dzieci i człowiek bankrut
-
Moja żona ma ciekawy tekst zawsze.
Jak ja chleje, to ona nic nie mówi tylko w wymowny sposób kręci głową, a na drugi dzień zawsze wali ten swój tekst: „A nie mówiłam?!” 😂I weź tu człowieku nie pij?!
-
Hahah musisz ją poprawić 🤣 "a nie kiwałam" ?
-
Żony się nie poprawia, to grozi rozwodem ;P
-
Żony się nie poprawia, to grozi rozwodem ;P
Hahaha, tak! Ewentualnie trwałym kalectwem lub w skrajnych przypadkach śmiercią!
-
Dobrze jest nie być żoną 😂 rozwody teraz ponoć drogie, a i za uszkodzenie barana siedzieć by sie poszlo 😂
-
Jak ja bym swoją zabił tuż przed ślubem to już bym wyszedł a tak to męczę się dalej
-
Jak ja bym swoją zabił tuż przed ślubem to już bym wyszedł a tak to męczę się dalej
To ty już "dziadu" jesteś...
-
młodo się ochajtałem ale 40+ już jest na karku
-
młodo się ochajtałem ale 40+ już jest na karku
To stwierdzenie bylem mlody i glupi to tu pasuje najlepiej 😂
-
Taaa... byłem młody i głupi, a teraz jestem tylko głupi
-
Taaa... byłem młody i głupi, a teraz jestem tylko głupi
To tu się tworzy jakaś grupa młodo ochajtanych?
Jestem Andrzej, ochajtałem się w wieku 23 lat, byłem młody i głupi, teraz jestem tylko młody..