A my popilnujemy
Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
dokładnie
-
ok trzymam was za slowo
-
Ja też jeszcze przed urlopem, mam nadzieję że też wtedy będziecie pilnować.
-
Ja zawsze
Wszyscy możecie iść na urlop. Najlepiej wszyscy razem. Będę pisał posty co 24h sam do siebie. Lubię konwersację z i inteligentną osobą.
-
czuje sie obrazony w tym momencie bana mu
-
Dlaczego ? Ja w tym momencie czuję się wystraszony i nakrzyczany. Może mnie trauma dopaść
Subcia nie ma to znalazł się zaraz inny co bany rozdaje
Jak tu żyć ?
-
Jak tu żyć ?
Właśnie , jak?Mój św pamięci sąsiad mawiał, że najlepiej żyje sie na bani, na trzeźwo to uj a nie życie;-)
-
Dlaczego ? Ja w tym momencie czuję się wystraszony i nakrzyczany. Może mnie trauma dopaść
Subcia nie ma to znalazł się zaraz inny co bany rozdaje
Jak tu żyć ?
a tak zebym wygral
-
Weekend
-
Dzisiaj się zdziwiłem kiedy szedłem do sklepu i padał śnieg
Anglicy zaczynają już panikowac
-
Opony zimowe zacznij sprzedawać -majątek zbijesz na wyspach
-
Angolom nawet jak gąsienice założysz na koła to i tak nie będą potrafili jeździć po śniegu
-
ale trzeba przyznać że znowu z ciekawości starałem się zerknąć na appke srapkę GFu szybka decyzja odinstalowac
-
lepije sie gra na "kiwi"
-
Dzień dobry , Kawka z rana i nie wychodzę z wyra. Śnieg za oknem, masakra
-
Dzień dobry , Kawka z rana i nie wychodzę z wyra. Śnieg za oknem, masakra
miłej zimy Dużej ilości śniegu tutaj zazwyczaj snieg topnieje dlugo nie poleży ale zdaża się na terenie angli nie wiem jak w Szkocji ale zimy tam są regularne około-20 ~ -30 nawet w nocy nie wiem jak dlugo snieg potrafi lezec rowniez na walii wiem ze potrafi nawiac w szkocji i walii do 5 metrow sniegu a w angli typowo tydzien zimy i po klopocie w zeszlym roku max- 9 najgorsza zima jaka widzialem od 2011 ^^ tak to przewaznie -5 kilka dni i po wszystkim 2 razy widzialem jak snieg lezy raz tydzien 2019 2018 miesiac 1-2 cm ^^
-
Mamy jesień , do zimy jeszcze prawie miesiąc. Po co ten śnieg ??
-
Żeby w święta nie było ;P
-
Żeby w święta nie było ;P
Jak co roku;-)W świeta snieg to tylko w zamrażarce jest;-)albo w jakimś programie o pingwinach na National Geographic