o ja Cie!!! Ale ze mnie gapa!!!
Ale może jakaś nagroda pocieszenia chociaż? ![]()
Wszystko przez te fuzje ![]()
Ale może jakaś nagroda pocieszenia chociaż? ![]()
Wszystko przez te fuzje ![]()
nudzi mi się czasami
Mi głównie w pracy
Wszystko przez te fuzje
Przez fuzję też tu nie zaglądałem , jednak na kobietę zawsze można liczyć.
Na pocieszenie lizaka dostajesz ![]()
"Oddanie polskich MiG-ów do dyspozycji USA i ich start z bazy USA-NATO w Ramstein budzi poważne obawy dla całego Sojuszu Atlantyckiego" - CYNIZM USA I WIELKIEJ BRYTANII JEST NIEPRAWDOPODOBNY. JEŚLI CHCEMY TO MOŻEMY ODDAĆ SAMOLOTY UKRAINIE. ALE TO MY BĘDZIEMY PONOSIĆ KONSEKWENCJE, A ONI (USA I GB) BĘDĄ NAS "WSPIERAĆ". Deklaracja przekazania naszych samolotów NATO była GENIALNA. Pokazaliśmy prawdę o ich obłudzie. Chcą toczyć wojnę NASZYMI RĘKAMI. Mówimy że trzeba wyłączyć wszystkie rosyjskie banki (ze SWIFT) - Niemcy się nie zgadzają. Chcemy nałożyć obostrzenia na import surowców - i tu lista nie zgadzających się jest bardzo długa. Chcemy zastąpić rosyjską ropę - Irańską, pierwszy przeciwny to Izrael. My mamy walczyć, a ONI będą liczyć KASĘ
Ale może jakaś nagroda pocieszenia chociaż?
Wszystko przez te fuzje
Raczej kare 🙄
Raczej kare 🙄
Jak Ty będziesz osobiście wymierzać to jestem skłonny zrezygnować z proponowanego wcześniej przez m fox lizaka ![]()
Uuuu... widzę, że od razu grubo jedziemy! Jak zaczynamy od chłosty to aż boję się zapytać jak to się skończy ![]()
Już mnie na tyle znacie, ze chyba sami możecie odpowiedzieć sobie na pytanie jak 🤣
Będzie bolało ![]()
mnie boli ze musze isc do pracy
a ja już po pracy ![]()
to smacznego 🥃
dziękuję
![]()
![]()
Do przedszkola to trzeba za nogi wyciągać z łóżka, a w sobotę 5:40 wstaje... Eh dzieci..
Zla Kobieta też tak masz?
Kiedyś tak mialem, teraz są starsze i gniją w łóżkach z telefonami w ręce do południa.
Do przedszkola to trzeba za nogi wyciągać z łóżka, a w sobotę 5:40 wstaje... Eh dzieci..
Zla Kobieta też tak masz?
Mlody jakos wstaje, nie robi za dużo problemów i w weekend śpi długo, ale Róża to 5 rano wstaje dzień w dzień 😮💨🙄