ICantGoSleep [TBP] vs. RedNoMercy [RESPECT] ~ 16640%

• Amba fatima byly recki i ich nima :) chyba pierwsza fatima po stworzeniu lf wazne ze dobrze trafione :)

Pozdrowienia dla Megan  showtime  Adam khz  Poper  Neferet Mleczko Bojowe  Rentek

Dnia 28-12-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor ICantGoSleep [TBP]

Lekki myśliwiec 5.172.477

Krążownik 704.462

Okręt wojenny 21.677

Pancernik 701.176

Mały transporter 1.984.095

Obrońca RedNoMercy [RESPECT]

Recykler 130.000

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor ICantGoSleep [TBP]

Lekki myśliwiec 5.172.477 ( -0 )

Krążownik 704.462 ( -0 )

Okręt wojenny 21.677 ( -0 )

Pancernik 701.176 ( -0 )

Mały transporter 1.984.095 ( -0 )

Obrońca RedNoMercy [RESPECT]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

3.578.675.200 Metalu, 2.153.600.800 Kryształu i 422.000 Deuteru

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 2.340.020.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.040.000.000 metalu i 624.000.000 kryształu.

Agresor przejął łącznie 5.732.698.000 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 4.618.675.200

Kryształ: 2.777.600.800

Deuter: 422.000

agresor zyskał łącznie 7.396.698.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -4.878.685.200

Kryształ: -2.933.610.800

Deuter: -260.422.000

obrońca stracił łącznie 8.072.718.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Jakbyście mieli jaja i gram honoru, to byście ładnie powiedzieli że macie kreta u nas w sojuszu, który podaje wam Ciekawe informacje na temat naszych ruchów z DC XD Bana dostałem na tydzien,za coś co u was robiło się nagminnie :) ale widać macie Uklady i układziki z SGO i GO, więc co wolno wojewodzie to nie ... NIe martwcie się, robimy czystkę konfidentów i donosicieli, teraz będzie wam Cieżko coś uczciwe ustrzelić :)

TOP 70 Fleet:evil: Zenith

RedNoMercy [SG1] vs. SEMANTIC MASTAH [T_K] 753.29%,

RedNoMercy [SG1] vs. Alvor [MASS] ~ 915.5%,

RedNoMercy [SG1] vs. adeK [TEREFERE] ~ 1183.75%

RedNoMercy [SG1] vs. Aztekowy [SITH] ~ 1274.29%

RedNoMercy [SG1] vs. Dziki [MASS] ~ 2101.95%

RedNoMercy [SG1] vs. Sovereign Holmes [T_K] ~ 2273.52%

RedNoMercy [SG1] vs. Alvor [MASS] ~ 2615.15%

RedNoMercy [SG1] & Chrump [SG1] vs. Piotrus [blee] ~ 5526.88%

• Jakbyście mieli jaja i gram honoru, to byście ładnie powiedzieli że macie kreta u nas w sojuszu, który podaje wam Ciekawe informacje na temat naszych ruchów z DC XD Bana dostałem na tydzien,za coś co u was robiło się nagminnie :) ale widać macie Uklady i układziki z SGO i GO, więc co wolno wojewodzie to nie ... NIe martwcie się, robimy czystkę konfidentów i donosicieli, teraz będzie wam Cieżko coś uczciwe ustrzelić :)

Niezle zes to sobie wymyslil :D

• ta, tak samo jak sobie wymyślili że będziemy się za nimi uganiać po tym co chcieli nam masowo kulki postrącać, a jak się skończyło ? wszystkie kulki zostały a floty padły, ale to pewnie też przez to że nam donieśli :trollface:

ps. bo widzisz Red, zarówno latać jak i puszofać się to trza umić, a nie doszukiwać się kretowiska :lool: i bidnych GO mieszać z błotem, oni i tam mają ciężkie życie na ogeju :trollface:

O to teraz wsypales sojusz jeszcze napisz mi kto przetapial jeszcze u was wlasne konta , a jakbys znal obsulge mmo i troche ta mechanike gry to bedziesz wiedzial jak w to ci lepsi graja dostales kontre po czym nie wiedziales co sie dzieje . U nas robilo sie nagminnie eeee panie jak rozwalasz flote gornikowi i on zbiera sure a ty nic z tego nie masz to bana tez nie ma ale jak sie sure z wlasnego starego konta na nowe przetapia to ban leci proste .

O to teraz wsypales sojusz jeszcze napisz mi kto przetapial jeszcze u was wlasne konta , a jakbys znal obsulge mmo i troche ta mechanike gry to bedziesz wiedzial jak w to ci lepsi graja dostales kontre po czym nie wiedziales co sie dzieje . U nas robilo sie nagminnie eeee panie jak rozwalasz flote gornikowi i on zbiera sure a ty nic z tego nie masz to bana tez nie ma ale jak sie sure z wlasnego starego konta na nowe przetapia to ban leci proste .

Pragnę nadmienić, że przecinki i składnia języka polskiego są CI obce. Gdybyś był takim prosem za jakiego się masz/macie, kontrowałbyś 330k pancy, a nie 130k recków xD Recków, na które czas podałem na discordzie, czas który ktoś Ci podał i już go z nami nie ma :) Konto MXW też zwiozło Surke na tego nieszczęsnego Moona przed atakiem, gdzie mieliście juz lotki poinstalowane, tak? xDDDDDDD Gardzę łbami którzy są tak pyszni jak wy gogusie.

• Chłopie jaka Ty jesteś jednak tępa dzida to brak słów, jak zawsze jak brak argumentów to zaczyna się czepialstwo j.polskiego, ale to norma. Jakbyś włączył myślenie to byś wiedział czemu lot był na pełne rece a nie na pance, ale to jest raczej nie do ogarnięcia przez Ciebie, a skoro i tak uważasz że pozbyłeś się już krecika, to żyj dalej w takim przekonaniu. Mi jedynie byłoby wstyd na Twoim miejscu spojrzeć w oczy ludziom których bezpodstawnie oskarżyłeś i wykopałeś z sojuszu, ale to już Wasza sprawa.

ps. konto MXW też kupiliśmy i kazaliśmy mu się podłożyć żeby wygrać wojnę którą i tak już wygrywaliśmy, możesz żyć z takim przekonaniem jeśli Ci to polepszy nastrój :trollface:

• Miałem się nie udzielać bo rzuciłem to w cholerę ale teraz przegiąłeś.

MXW mnie i nie tylko mnie kosztował dwa tygodnie czasu plus rozplanowanie akcji tak, żeby każdy nie musiał się zastanawiać co ma robić i kiedy. Serio myślisz, że topowy flociarz dał nam się spushowac? Odszedł z honorem zrzucając wszystko aby starcie było jeszcze większe. Żeby coś takiego zrobić i pogratulować trzeba mieć klasę. Wy gadacie w tym sojuszu w ogóle ze sobą? Masz w sojuszu gościa który nawet raz z MXW poleciał w ACS, zapytaj to Ci zdradzi kulisy - warto, dobrze to było zorganizowane. Przy okazji MXW - zdjęcie urlopu, odebranie doku, zmiana nicka i złom od byłego sojusznika(top1), zapięcie urlopu, zweryfikuje support. Nikogo tytułować, oskarżać nie będę. Są od tego ludzie.

A teraz odnośnie Twojego bana. To ja napisałem ticket, a bana dostałeś nie od GO czy SGO tylko GA. Mogę tylko współczuć ludziom których wyrzuciliscie bo nikt nic nie doniósł. Twój kret to strona internetowa MMO, gdzie widać co, kto, jak i z kim. Zezłomowałes swoje stare konto we własnych układach (tak, sprawdzałem gdzie były doki) zmieniając nick używając takiego samego stylu pisowni - wystarczyło. Skoniemu push się udał bo nikomu się już nie chciało robić tiketa. Tak TBP też miało gracza który miał swoje za uszami, dostał zasłużonego bana od supportu, a od sojuszu żółtą kartkę. Nikt więcej takich rzeczy nie robił.

Zamiast pluć niepotrzebnie na forum napisz do mnie na DC, pokaże Ci screeny, opisze jak działa MMO. Sienio lub Ali da Ci mój DC. W utarczki słowne na forum czy gdziekolwiek indziej więcej wdawać się nie będę. Żegnam i życzę ST po właściwej stronie.

• Miałem się nie udzielać bo rzuciłem to w cholerę ale teraz przegiąłeś.

MXW mnie i nie tylko mnie kosztował dwa tygodnie czasu plus rozplanowanie akcji tak, żeby każdy nie musiał się zastanawiać co ma robić i kiedy. Serio myślisz, że topowy flociarz dał nam się spushowac? Odszedł z honorem zrzucając wszystko aby starcie było jeszcze większe. Żeby coś takiego zrobić i pogratulować trzeba mieć klasę. Wy gadacie w tym sojuszu w ogóle ze sobą? Masz w sojuszu gościa który nawet raz z MXW poleciał w ACS, zapytaj to Ci zdradzi kulisy - warto, dobrze to było zorganizowane. Przy okazji MXW - zdjęcie urlopu, odebranie doku, zmiana nicka i złom od byłego sojusznika(top1), zapięcie urlopu, zweryfikuje support. Nikogo tytułować, oskarżać nie będę. Są od tego ludzie.

A teraz odnośnie Twojego bana. To ja napisałem ticket, a bana dostałeś nie od GO czy SGO tylko GA. Mogę tylko współczuć ludziom których wyrzuciliscie bo nikt nic nie doniósł. Twój kret to strona internetowa MMO, gdzie widać co, kto, jak i z kim. Zezłomowałes swoje stare konto we własnych układach (tak, sprawdzałem gdzie były doki) zmieniając nick używając takiego samego stylu pisowni - wystarczyło. Skoniemu push się udał bo nikomu się już nie chciało robić tiketa. Tak TBP też miało gracza który miał swoje za uszami, dostał zasłużonego bana od supportu, a od sojuszu żółtą kartkę. Nikt więcej takich rzeczy nie robił.

Zamiast pluć niepotrzebnie na forum napisz do mnie na DC, pokaże Ci screeny, opisze jak działa MMO. Sienio lub Ali da Ci mój DC. W utarczki słowne na forum czy gdziekolwiek indziej więcej wdawać się nie będę. Żegnam i życzę ST po właściwej stronie.

I przyszedl on pan maruda niszczyciel dobrej zabawy za duzo wolnego czasu masz to siciagaj urlop i oramy ale to za tydzien xD . Red jesli nie wiesz czemu kontrowalem recki a nie flote to biada wam oj biada , a twoje sciemy ze recki lecialy na 90% do sojusznikow to juz ogolnie jest hit roku xD dales ciala wez to na klate a nie placzesz szukasz teori spiskowych ukladow z go sgo itp.

• Wiem czemu, nie znałeś czasu ich powrotu (tak jak recków z FŻ). Tak samo bytek nie znał swojego przydomka artystycznego (jego nowy nick), ani ty nie wiedziałeś że puściłem je na 90 proc xDDDD Jesteście tacy zabawni xD Jeżeli uważacie, że kogoś ten skecz śmieszy, to wasze zbiorowe IQ nie przekracza progu ST na nowym Uni.:)

• Chlop ktory nie umie do 26 dodac 8 mowi o iq innych to juz zakrawa o parodie xD , nie masz bladego pojecia czemu nie kontrowalem pancy , a czasu powrotu reckow tak nie znalem ze je skontrowalem xD

• Takie pytanko od niedzielnego flociarza, da sie wyliczyc flote z tymi formami zycia? Pewnie i tak nie bede probowal ale sie na forach naczytalem ze na 100 procent sie nie da, sorry za offtop

• Wszyscy mi mowili ze sie nie da a jakos te recki skontrowalem :)

• Transparent na chałupie jeszcze postaw, że z gotowca stałeś się mistrzem kontr xD hahahahahha. Potrójny as w sianiu farmazonu :)