Kromak [P N] vs. raf8000 [KOMORNIC] ~ 724473.92%

• BFS

Dnia 15-12-2022 00:32:23 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Kromak [P N]

Pancernik 15.014.753

Krążownik 10.069.317

Sonda szpiegowska 1

Obrońca raf8000 [KOMORNIC]

Mały transporter 240.000

Duży transporter 70.000

Lekki myśliwiec 813.080

Ciężki myśliwiec 75.000

Krążownik 97.140

Okręt wojenny 34.920

Recykler 4.750

Bombowiec 18.000

Niszczyciel 4.030

Gwiazda Śmierci 13.803

Pancernik 15.000

Reaper 84.781

Pathfinder 100.000

Wyrzutnia rakiet 200.000

Lekkie działo laserowe 200.000

Ciężkie działo laserowe 100.000

Działo Gaussa 50.000

Działo jonowe 97.401

Wyrzutnia plazmy 24.120

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Kromak [P N]

Pancernik 14.696.358 ( -318.395 )

Krążownik 9.810.247 ( -259.070 )

Sonda szpiegowska 1 ( -0 )

Obrońca raf8000 [KOMORNIC]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

313.307.085 Metalu, 17.559.392 Kryształu i 8.009.632.058 Deuteru

Agresor stracił łącznie 34.576.605.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 176.258.718.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 40.278.950.000 metalu i 32.168.442.000 kryształu.

Agresor przejął łącznie 8.340.498.535 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 25.859.007.085

Kryształ: 17.636.711.392

Deuter: 2.715.567.058

agresor zyskał łącznie 46.211.285.535 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -90.270.497.085

Kryształ: -68.437.637.392

Deuter: -25.891.082.058

obrońca stracił łącznie 184.599.216.535 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• No tak, wraca klasyczny Kromak - lot o 3 w nocy. W dodatku po co? Po drobne... Miałeś farmingów nie wrzucać, bo tylko Dziki Nastolatek może. Potem jeszcze ktoś zobaczy, że Twoje przyrosty to jednak nie bugi czy pusz, a jednak złomowania, a na co to komu ?

Weź - nikt Cię tutaj nie prosił, najlepiej skasuj konto.

Pozdrawiam

Wisior

PS. Niech będzie - graty :D

Wisior I Miłosierny dawca banów i unbanów młot na bugi miecz na push pierwszy tego imienia po trzykroć niesłusznie zbanowany

• Super

Fajnie ze wstawiles

Obroncy czego tam sobie zyczy

V4RzLIj.jpeg

“Beware the quiet man...

For while others speak, he watched. And while others act, he plans.

And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN : data-verified=">

• dlatego pofatygowałeś się pisząc do mnie na fb czy to moja pushowke ktoś ukradł? ^^ już wiadomo skąd przyrost i po co te podchody ^^ Widzę poziom graczy jak dawniej zerowy ^^ pozdrowienia zza światów

• masz jakis kompleks czy co?nuzy mnie Twoj belkot,probujesz byc fajny, no ok kazdy ma tam swoje priorytety,szukasz zaczepki bez argumentow, ktos moze sie na to zlapie,ale jak dla mnie to jestes zalosny i tyle.

Jeszcze brakuje tylko lajka przy Twoim jakze wysublimowanym komentarzu Kromaka na potwierdzenie,ze wchodzisz w dupe. Tak samo jak i mi to robiles. Taka zwykla choragiewka,bez swojego zdania,a jedyna akcja ktora sam przeprowadzil to...yyyyyy no wlasnie, takze wiesz...do budy

Gratki Kromak a Rafalowi sz/o

• Hahahahahaha, pokaż kiedy Ci gdzieś wchodziłem :D (Kromakowi owszem - ale mu się podobało i mi też - sytuacja win-win).

Pozdrawiam

Wisior

Wisior I Miłosierny dawca banów i unbanów młot na bugi miecz na push pierwszy tego imienia po trzykroć niesłusznie zbanowany

• Nie chce mi sie szukac,ale gdy prowadzilem konto top1 to pierwszy stales w kolejce by wejsc...ale popychadla tak maja :D nie pamietaja co bylo wczoraj, wazne,zeby bolec znalazl swoje miejsce.

Zreszta z kim ja dyskutuje, xD z jakims randomowym popychadlem? xD oczywiscie z calym szacunkiem dla popychadel, kazdy ma swoja role tak jak blazen. Rola takiego Wisiora czy jak mu tam jest rozsmieszanie sojuszu PN xD uuuuuu ale sie usmialem hahahahahahahahahaha dawaj Wisior jakies zarty xD

• Nie chce mi sie szukac,ale gdy prowadzilem konto top1 to pierwszy stales w kolejce by wejsc...ale popychadla tak maja :D nie pamietaja co bylo wczoraj, wazne,zeby bolec znalazl swoje miejsce.

Zreszta z kim ja dyskutuje, xD z jakims randomowym popychadlem? xD oczywiscie z calym szacunkiem dla popychadel, kazdy ma swoja role tak jak blazen. Rola takiego Wisiora czy jak mu tam jest rozsmieszanie sojuszu PN xD uuuuuu ale sie usmialem hahahahahahahahahaha dawaj Wisior jakies zarty xD

a u Ygreka już sie wpisałeś ?

Gratulacje Kromak

P.S. Zawsze staram sie szanować graczy , sojusze , ale drodzy twórcy , założyciele i prowadzący sojusz Komornic , czy aby na pewno przemyśleliscie kogo przyjmujecie i kto Was reprezentuje na zewnątrz ? Czy o takie reprezentowanie Wam chodziło ? Chyba nie koniecznie .... do przemyślenia , za nim nazwa sojuszu , zamiast się kojarzyć z bez względnymi lotnikami , zacznie kojarzyć się z bezsensownymi szczekaczami

• Troszke sie zawieruszyliscie z tymi komantarzami,troche za daleko poszliscie,na brak szacunku odpowiadam tym samym i ze spokojem,jezeli ktos ma cos jeszcze madrego do powiedzenia na moj temat to zapraszam.

A wypowiadacie sie jakbym kogos urazil. Wisior wie doobrze za co jest jechany tak samo nie mam problemu by stwierdzic,ze polowa uni slepo patrzy i wysnuwa wnioski pochopnie,ale to 5juz nie moj problem

Zreszta to jest temat Kromaka i to jego dotyczy nie mnie. Wiec gratki dla Kromaka a rafalowi sz/o

do zoba w st

elo

• Troszke sie zawieruszyliscie z tymi komantarzami,troche za daleko poszliscie,na brak szacunku odpowiadam tym samym i ze spokojem,jezeli ktos ma cos jeszcze madrego do powiedzenia na moj temat to zapraszam.

A wypowiadacie sie jakbym kogos urazil. Wisior wie doobrze za co jest jechany tak samo nie mam problemu by stwierdzic,ze polowa uni slepo patrzy i wysnuwa wnioski pochopnie,ale to 5juz nie moj problem

Zreszta to jest temat Kromaka i to jego dotyczy nie mnie. Wiec gratki dla Kromaka a rafalowi sz/o

do zoba w st

elo

Serio, poszukaj info gdzie Ci wchodziłem niepowiem gdzie. Nie znam takiej sytuacji, ale widzę że Twoje ego mocno kuleje bo musisz sobie zmyślać historyjki :)

Pozdrawiam

Wisior

• Ja zasadniczo nie wiem o co chodzi w tej calej dyskusji z Panem Dzikim

My w PN tak mamy że generalnie lubimy sobie wchodzić, jeżeli widzimy fajne ST z konktetnym zyskiem to pochwały są jak najbardziej wskazane :)

Nawet jak sa jakies sojuszowe niesnaski - to jednak zazwyczaj tutaj sie wzajemnie wspieramy, nie wiem i nie rozumiem dlaczego miałoby być to niefajne. Tak wiekszość PN-u wchodzi w tyłek Kromakowi tak samo jak wchodziło wcześniej wiekszosci naszych lotników - kibicujemy naszym, co w tym dziwnego, wszyscy to robimy. :trollface:

Panie dziki - bełkotu tego sie nie da zrozumieć, ale skoro tak pyszczysz, zasugeruje Ci to co swego czasu powiedzieli mi w sojuszu odnosnie pewnych moich komentarzy.

Jak już chcesz tak pyszczysz na nas na lewo i prawo moze wartoby bylo grac dluzej niz w 6 h godzinnych oknach - i nie uciekac na urlop

Ja juz wiecej nie cwaniacze bo gram z upa - wiec albo polecam zaprzestanie zaczepek - albo rob co robisz ale miej na tyle jaj zeby nie grac w tygodniowych oknach :)

Swoja droga ja sie zastosowałem do tej rady - i zobaczcie jak pieknie, przestalem udawac najmadrzejdzego nooba na swiecie :D

V4RzLIj.jpeg

“Beware the quiet man...

For while others speak, he watched. And while others act, he plans.

And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN : data-verified=">