wladca much [N-D] vs. pawel1000 [JEDI] ~ 4.732.909,21% (% top 1 ogame x1)

• Aj.... przebudzenie musiało zaboleć...

Gratulacje dla Agresora.

Obrońcy pewnie spokojnych świąt bez ogame, chyba że będzie odbudowa. Jak tak to SzO!

Agresor nie będzie wiedział na co wydać te surowce :)

• No to ładnie walnęło =O8| Nie myślałem, że top1 solo z tego wyjdzie, a tu proszę :goodjob: Kosmiczny zysk, gigantyczny %, ręce same składają się do oklasków :) Jakbym umiał uszami klaskać też pewnie bym zaklaskał xD

Z tego co można zauważyć, Paweł po złomie oddał konto. Czy się go lubiło czy nie, trzeba przyznać znał się gość na złomowaniu, ale jak to przeważnie bywa, na każdego kozaka znajdzie się większy kozak :P Choć to już nie był ten sam Paweł co kiedyś 8o Cieszę się z tego złoma, ale szkoda, że zakończył przygodę. Może jeszcze wróci ;) W każdym razie powodzenia dla niego :)

UNI KALYKE - 45 ST - DO 13-05-2024 (przed fuzją) :closed2:

UNI KALYKE - 3 ST - OD 14-05-2024 (po fuzji) :rebels:

• No to najwyższa pora na mnie , tak to mój pierwsze BFS , naprawde czekałem aż wróci flota patrzylem w monitor... 40 minut.... 30 minut..... 20minut i... tyle usnąłem , zmęczenie zrobiło swoje , o dziwo bez drinków itp , naprawdę nic oprócz pospolitego zmęczenia.

Kiedy sie obudziłem pozostało do zebrania trochę mety co uczyniłem , pogratulowałem Silowi , i powiedziałem że na U pójde sobie co uczyniłem , kiedy ostatnia flota wróciła.

Konta odbudowywac nie miałem już siły. Naprawdę dośc pomyslałem , az okazało sie że Styrta tak za mną tęskni że oddal mi konto :D

Postaram sie już nie zasypiać przed powrotem floty , tak wiec przygody z Kalyke nie kończę bawimy się dalej :)