Bunny słabo słabo.. weź w końcu coś konkretnego ustrzel, a nie tylko ochłapy. Za brak linka do stejka zmniejszam Ci porcję marchewek na tydzień! a tak serio to owocny dzień. nieźle się tu bawicie. przetapiaj na latajki i zajrzę tu jeszcze po więcej. graty dla całej ekipy. pozdro bunny
Fabiano [T R] & Kicki [MNS] & YeahBunny [T R] vs. Palma [TIME] & Enzo GorLamy [TIME] ~ 1 513 485,136 %
- Fabiano
- Closed
-
-
Piękna wspólna akcja, mega procent duży zysk oby takich więcej... obrońcy pakiecik SzO
-
Była Palma a teraz został kikut Serwer nie ogarnia co tu się dzieje, gratki starcia, obrońcy lizaka
-
Gratulacje, ładna seria. Bunny odbudowa widzę ekspresowa, zlagowanie serwera i wtopa tylko motywacji do dalszej gry Ci dała. Topcie na nowe zabawki i ganiajcie się dalej na lepsze %.
-
Ciekawe za co tam banik u Palmy wjechał
-
Odpisuja mi flote, tafiliscie Panowie w dyche, no 9.5 bo recki i niszcz zostaly na otarcie łez.
gratuluje ladnie przeprowadzonego moonobicia, sklikania fsa, no i sz.przetopu!
a mnie oby palma odbila na wiosne xD i moze teraz eco?
Pzdr!
-
Odpisuja mi flote, tafiliscie Panowie w dyche, no 9.5 bo recki i niszcz zostaly na otarcie łez.
gratuluje ladnie przeprowadzonego moonobicia, sklikania fsa, no i sz.przetopu!
a mnie oby palma odbila na wiosne xD i moze teraz eco?
Pzdr!
W sumie to dobrze, że nie polecieliśmy na dobicie bo byłby mały klopsik po tym klonie xD
-
Graty Baniak ,miałeś nie mieć czasu, a jednak na sowiaka się znalazł
Graty całej ekipie zlomujacej.
Przetopu ,sowiakowi SzO.