Kozie Mleko [BaH] vs. SPAWACZ [RoG] ~ 157 349.15% psy, które dużo szczekają, nie gryzą

• a ja za to jestem fanem kariery dziekiego nastolatka, tylko odwazni ludzie potrafia nic nie osiagnac a sie jeszcze tym chwalic i wygrywac pojedynki na forum z takimi jak ten wyzej co pisal sisior czy jak mu tam.

pozdrawiam, kozie mleko jestes kozak/kozaczka. zapraszamy do lumpow mroku, mamy power w kroku i czasem walimy kwas w oku.

aaaov9.gif

uni: 68

nick w grze: nie gram

wygrane wojny: IRA

najlepsze ST: nadejdzie na tobie.....

• ogame 2k23 wloty w okienka i bfsy - jedno, ze ludzie sie daja lub po prostu zapominaja traktujac te gre jako maly dodatek do zycia. drugie, ze na finezyjne zlomy, moon killingi, lustra, podstawki to juz nie te czasy.

To, że nie słyszysz o finezyjnych akcjach wcale nie znaczy, że ich nie ma. Czasami wystarczy nie łykać bezmyślnie wszystkiego co ktoś napisze.

Kozie gratulacje. Nie wiem kim na prawde jesteś ale za walkę z chamstwem i warcholstwem zawsze duży plus. Przeżyliśmy Zbawiciela, to i chłopaków przeżyjemy.

• Nie wiem kim na prawde jesteś ale za walkę z chamstwem i warcholstwem zawsze duży plus.

A o jakiej to wielkiej i nieobjawionej prawdzie piszesz? Zarzucania komuś kłamstwa bez adekwatnych dowodów już chamstwem nie jest? Jedyna różnica w wypowiedzi Twojej a innych kolegi anonima którego cytujesz jest taka, że robisz to pod własnym nickiem i troche ładniej napisałeś

• Chyba jesteś troche przewrażliwiona. Nigdzie nie napisałem że kłamiesz. Napisałem tylko, że nie wiem kim jesteś. Jest różnica pomiędzy "nie wiem kim na prawde jesteś" a "na pewno nie jesteś tym za kogo się podajesz".

• gratulacje ponowne akcji . Miodzio. Floto zostawiona , flota zniszczona. Sam to kiedyś doznałem od Kromaka i chyba od Dziunka. Stare czasy , przed połączeniem uni , i wiecie co ? Nikt nie krzyczał , nie płakał , nie było słownego udawania kto ma większe covones. Moja rada: grajcie tak , by wyniki za Was krzyczaly. Popcorn end