Meritum sprawy również jestem na nie. Tak jak przedmówcy pisali po co coś zmieniać jak jest dobrze.
Ankieta - prędkość flot pokojowych
- FrostZanzaf
- Closed
-
-
Jeśli prędkość tylko statków cywilnych byłaby x4 to jestem za, ale za flotą pokojową x4 jestem przeciw.
-
Jeśli prędkość tylko statków cywilnych byłaby x4 to jestem za, ale za flotą pokojową x4 jestem przeciw
Gdyby chodziło tylko o cywilne to byłoby spoko ale tak nie jest
Wszystkie statki z misją stacjonuj są pokojowe.
więc rozumiem, że jesteś na nie.
-
Jeśli prędkość tylko statków cywilnych byłaby x4 to jestem za, ale za flotą pokojową x4 jestem przeciw
Gdyby chodziło tylko o cywilne to byłoby spoko ale tak nie jest
Wszystkie statki z misją stacjonuj są pokojowe.
więc rozumiem, że jesteś na nie.
SPIN DOKTOR tak jak napisałem, w obecnej postaci jestem na nie. Gdyby chodziło tylko o statki cywilne, to wtedy jestem za
-
Ankieta została wysłana do Was w grze.
Jednak z uwagi na konsekwencje zmian parametru jakim jest prędkość flot, zmiana ta zostanie dokonana wyłącznie w przypadku jeżeli wypowie się znaczna większość aktywnych graczy, a za podniesieniem prędkości zagłosuje co najmniej 80%
-
-
Jest ankieta i dotyczy zmiany prędkości flot pokojowych.
Tylko mylnie jest napisane w ankiecie prędkość flot cywilnych. - Parametry {}x1, {}x2
Można pomylić, że chodzi o statki cywilne a nie o floty pokojowe.SPIN DOKTOR dokładnie, poruszyłem ten temat tutaj Ankieta - prędkość floty
-
-
haha kręcik coś za słabo jak na ciebie wrecz nie w twoim stylu.
"Halooooo juz 12:10 gdzie sa wyniki, gdzie jest przedstawiona ilosc glosow, to nic, ze macie prace, to jest wasza praca, dajcie mi te wyniki juz bo nie wytrzymje!"
w kolejce juz czekaja fz i 400 postow na temat dzialania gry, ludzie sa bezbledni czasem tutaj
-
Prace to oni mają tu w GF jakbyś nie zauważył. Ktoś tu jednak pracuje dla GF. Posty też są wstawiane od rana jakbyś nie zauważył.
Skoro jest koniec to można przestawić wyniki, proste.
A ty się czepiasz jak zwykle a ja tylko grzecznie zapytałem.
Posty się same nie napiszą hahaa
-
Jak tam wyniki ankiety?
ty z pisu rozumiem ze chcesz wyniki ankiety przed jej zakonczeniem? wiadomo ze wyniki beda po 1-2 dniach od zakonczenia.
-
wyniki ankiety przed jej zakonczeniem?
Ankieta zakończyła się dziś o 12. Więc chce wyniki po a nie w trakcie. Wiadomo po 2 dniach jak wynik jest w sekundę a to dziwne.
-
Zostawiamy prędkość 1x
Dziękuję za udział w ankiecie