Hej. Mam pytanko jak w temacie. Powiedzcie mi czy gdy mam np. Kaeleshów i zbadaną "Telekinetyczna Wiązka Holownicza" na 10, ale przesiedlę planetę na jakąkolwiek inną rasę i WYLOSUJĘ tą samą technologię (w tym samym slocie technologicznym), to nadal będę miał tech na 10 czy lecę od 0 ?
Pytanko ws. form życia
-
- Rozwiązane
- Gra
- Zephirus
- Closed
-
-
Uważam, że będziesz miał 0, ponieważ ta konkretna technologia została zbadana przez inna zupełnie rasę. Sprawdź czy koszt podnoszenia tej technologii w przypadku obu rasach jest taki sam na poszczególnych poziomach ich badania. Bo każda z ras ma chyba swój indywidualny cennik budowy.
-
Hej. Mam pytanko jak w temacie. Powiedzcie mi czy gdy mam np. Kaeleshów i zbadaną "Telekinetyczna Wiązka Holownicza" na 10, ale przesiedlę planetę na jakąkolwiek inną rasę i WYLOSUJĘ tą samą technologię (w tym samym slocie technologicznym), to nadal będę miał tech na 10 czy lecę od 0 ?
Tak będzie na 10 poziomie, poziom danej technologii jest przypisany do danej planety w zlezności od rasy.
-
Tak będzie na 10 poziomie, poziom danej technologii jest przypisany do danej planety w zlezności od rasy.
Napisałeś "w zależności od rasy". Właśnie moje pytanie dot. tego, czy poziom badania Ci zostanie jak zmienisz rasę na danej planecie, ale będziesz miał to samo badanie w drzewku, które miałeś w rasie poprzedniej.
-
kazda rasa ma swoje ceny badan, ale nie ma znaczenia czy badanie robiles na rocktalach i zmieniasz rase na kaleshy. dalej badanie bedzie na takim poziomie na jaki je rozwinales. ceny badan nie sa zalezne od rasy jaka masz na danej planecie wybrana, tylko od tego z jakiej rasy badanie robisz
-
Potwierdzam, badania przypisane są do slotów w drzewie technologicznym danej rasy więc będzie na poziomie na jakim została poprzednio wybadana.
-
kazda rasa ma swoje ceny badan, ale nie ma znaczenia czy badanie robiles na rocktalach i zmieniasz rase na kaleshy. dalej badanie bedzie na takim poziomie na jaki je rozwinales. ceny badan nie sa zalezne od rasy jaka masz na danej planecie wybrana, tylko od tego z jakiej rasy badanie robisz
OK, ale zawsze jest tak, że jak masz nową planetę, to masz techy na 0 na TEJ planecie (wiem, że sumarycznie konkretne badanie może mieć już np. 40 poziom). Pytałem o to, czy jak na danej planecie mam np. Kaeleshów i technologię w 1 drzewku, 1 slocie na 10 lvlu, a później zasiedlę tam Rocktalów, to jeśli wylosuję tą samą technologię co miałem na Kaeleshah (1sze drzewko, 1szy slot), to ta technologia będzie nadal na 10 lvlu na tej planecie czy zresetuje się na 0 ? Z postu Rudej mniemam, że pomimo resetu na tej planecie ten poziom się nie zresetuje NA DANEJ PLANECIE, ale wolę zapytać 2 razy o to samo, niż później być niepewnym :).
-
to też Ci napisałam, że będzie na poziomie na jaki je zdążyłeś rozwinąć. NOWA planeta to "NOWE" badania, które musisz rozwijać od 0.. Ale na planecie na której już rozwijałeś badania możesz zmieniać rasę wedle upodobania ale badania się nie wyzerują
-
-
Nie ma takiej informacji.