Kajtek ,jak Ty mnie zaimponowałeś tym ST ,to było szybkie spawanie plazmowe puszek ,gratulacje ,agresorowi mniej kozaczenia
SPAWACZ [RoG] vs. Generalo [B-RO] & SWAT [AVALON] ~306016.65% Obrona
- S.W.A.T.
- Closed
-
-
jak dla mnie nie ma co szukać winy , złom to złom .
gratulacje się należą dla obrońcy , atakującemu Szo.
błędy w grze też trzeba umieć wykorzystać albo brać je pod uwagę przy wtopie -
no cóż , zrobiłem wszystkie możliwe testy z włączonym badankiem form życia zwracającym paliwko, żadnych problemów z zawracaniem , ale może to tylko u mnie
-
no cóż , zrobiłem wszystkie możliwe testy z włączonym badankiem form życia zwracającym paliwko, żadnych problemów z zawracaniem , ale może to tylko u mnie
spróbuj np. na 3 minuty przed dolotem.
-
BAGIETKA, robiłem na 30 sek , 25 minut i na 2 minuty, z opóźnianiem i bez opóźniani , z dofarmami i bez dofarmów w związku, i bez zwiazku
-
Gratulacje podstawki 😉
Zabawne te tlumaczenia 😉 a brak klasy i elementarnej kultury przeraza...
A widze ze moderacja albo kima albo niektórym wolno wiecej na forum. Komentarz na pizomie dna 16h wisi i nic?
-
ostatni test przeprowadzony z udziałem Ygreak , nie mogłem zawrócić , ale to była zupełnie inna sytuacja
-
ty55lko jakimi flotami i w jakim odstepie byly dofarmy, atak atakowi nie rowny,bo i mi zdarzy5lo sie ostatnio,ze nie bylo buga(a opoznilem sobie o jakies 20sekund,z czego atak dolatywal 40sekund pozniej) ale mowienie o tym,ze bugow nie ma a Spawacz glosi teorie spiskowe to jakis skandal, pierwszy raz chyba grasz w ta gre,albo na tyle malo atakow przeprowadziles,ze jeszcze o niczym nie wiesz.Oczywistym jest,ze za kazdym razem bug nie bedzie wystepowal,ale nie zmienia faktu,ze wystepuje!
-
Last Samuraj , może i mało latam i nie wiem wszystkiego ale popatrz na mój wpis nad Twoim .
-
%o nie chodzi o Ciebie, bo t5y nie jestes problemem, ty5lko GF ktoremu trzeba zglaszac bledy, bo tak to ciezko sie gra.Co z tego,ze ja sobie wysle atak, opoznie jak nie moge zawrocic? to po co to jest?
Ekonomowie nie mieli nigdy problemow, no moze z wyjatkiem,ze jak im flota niby miala wrocic to jej nie bylo widac, dopiero po kilku minutach.wrrrrrr nie chce mi sie tlumaczyc prostych zdarzen.
-
%o nie chodzi o Ciebie, bo t5y nie jestes problemem, ty5lko GF ktoremu trzeba zglaszac bledy, bo tak to ciezko sie gra.
Ekonomowie nie mieli nigdy problemow, no moze z wyjatkiem,ze jak im flota niby miala wrocic to jej nie bylo widac, dopiero po kilku minutach.wrrrrrr nie chce mi sie tlumaczyc prostych zdarzen.
Błąd czy nie, trzeba umieć się zachować z klasą, zgłosić, poczekać co będzie,bo jeśli ma rację pewnie zwrócą mu flotę.
Ale jak dla mnie niech mu floty nie zwracają za to co ludziom wypisuje na PW i nie tylko.
Jego miejsce jest w chlewie między świniami i tyle w temacie.
-
to sa emocje,nie kazdy ma tyle w sobie empatii ,cierpliwosci,czy zimnej krwi by za chwile nie eksplodowac jak wulkan. Wiesz mozna go oceniac roznie,ale to jest juz internet, po kilku slowach mozna juz miec niesamowite spostrzezenia i swiatopoglad, zachowal sie beznadziejnie i tyle.
Ale tez nie mowisz o ty5m,jak sie zachowuje dobrze,wiec tez na podstawie jednego [mniam] czy ty5m podobnym nie mozna oceniac, sorki,ale troche traci brakiem obiektywizmu.
Moderator kasai:
Upominam za wulgaryzmy. -
No naprawdę poniosło mnie wczoraj na tym forum.
Aż wstyd mi to czytać co wczoraj wypisywałem tu i tam .
Za dużo dębowego było i emocje puściły .
Hmmmh. Mogę teraz tylko przeprosić wszystkich za moje burackie zachowanie …(wiec Przepraszam )
Tu i tam na starciu Kozie mleko i Kromak .
Chciałem to dziś po usuwać jak wytrzezwialem
Ale już się nie dało .
Wiec tylko czekam aż dostanę bana
Mam nadzieje ze już na stałe ….
I wyjdzie to mi chyba na zdrowie .
Przynajmniej sie tu już więcej nie zblaznie .
Dziki dzięki .
A wszystkim forumowicza życzę miłej i spokojnej gry
Kozie mleko i Kromak - sorry
-
w ramach pokuty. sciagaj urlop
bedzie wybaczone
-
Dla SWATA!!!!
Ja flotę odzyskałem od GO
, a Twoja chwała ze starcia już w koszu na smieci
Witaj SPAWACZ,
Proszę o informacje kiedy i gdzie mogę Panu zwrócić straconą flotę. Flota zostanie pomniejszona o pz które udało się Panu zebrać. Jestem dostępny w godzinach popołudniowych.
Z poważaniem,
Adanio
Administrator Gry
To dla tych którzy nie wierzyli w to co pisałem ,Na przyszłość proszę wiedzieć . Ze ja zawsze mowie prawdę
jak dostaje zloma , ( z mojej winy ) to nic nie mówię ;
Wstaje i lecę dalej.
A jak wiem ze to nie moja wina , to nie będę siedział cicho .
przepraszam jedynie raz jeszcze za moje zachowanie , w trakcie tego sprawdzania błędu . Bo nerwówka była ( strach o nie sprawiedliwość GO)Długo czekałem za odpowiedzią ale się opłacało
Dziękuje GO
I sędzia pokazuje grać dalej ….
Pozdro!
-
Dla SWATA!!!!
Ja flotę odzyskałem od GO
, a Twoja chwała ze starcia już w koszu na smieci
Witaj SPAWACZ,
Proszę o informacje kiedy i gdzie mogę Panu zwrócić straconą flotę. Flota zostanie pomniejszona o pz które udało się Panu zebrać. Jestem dostępny w godzinach popołudniowych.
Z poważaniem,
Adanio
Administrator Gry
To dla tych którzy nie wierzyli w to co pisałem ,Na przyszłość proszę wiedzieć . Ze ja zawsze mowie prawdę
jak dostaje zloma , ( z mojej winy ) to nic nie mówię ;
Wstaje i lecę dalej.
A jak wiem ze to nie moja wina , to nie będę siedział cicho .
przepraszam jedynie raz jeszcze za moje zachowanie , w trakcie tego sprawdzania błędu . Bo nerwówka była ( strach o nie sprawiedliwość GO)Długo czekałem za odpowiedzią ale się opłacało
Dziękuje GO
I sędzia pokazuje grać dalej ….
Pozdro!
Gratulacje odzyskania floty
i nie rozumiem wpisu "...i twoja chwała ze starcia ...."
jaka chwała pytam ? to zwykłe ST
a ja gram dla zabawy a nie dla chwały,
chwała to by była gdybym trafił chociaż dziesiątą cześć floty Ygreka albo Kromaka ewentualnmie Kozie Mleko
-
Spoko SWAT
Wyjaśniło się wszystko
Wiec temat zamykamy .
Od siebie mogę tylko dodać tyle ze;
Jak by nie błąd GO nie doszło by do tego starcia
Ale,
Jak by nje błąd - a bym nje zrobił tego skana sprawdzającego i nie opóźnił floty , tylko bym wleciał normalnie do końca
To by była moja wtopa taka jak na tym RW
Dlatego teraz mogę ci szczerze pogratulować , szybkości ….
Akcja na poziomie 👍
-
Gratulacje, jeszcze jest nadzieja na normalne podejscie do sprawy odnosnie bugow.
[mniam]
Moderator kasai:
Obraźliwy offtopic usunięty. -
[cytowany post został usunięty/kasai]
Kromak jest jak Doktor Jekyll i pan Hyde ,gratuluję odzyskania floty ,to sukces że ktoś przyznał się do błędów w grze ,mam nadzieję że pozostałe floty które padły w podobnych okolicznościach również będą oddane
-
Ok to tak zeby moderator ogarnął skoro tamten byl nie na temat.
Chłop sie spłakał bo dał sie huknąć a opetaor szybciutko oddaje mu flote. Z tych kocopołow ktore byly pisane to rownie dobrze mogl mu komp zamulic ale ok. Widocznie takie tlumaczenie wystarczy zeby flote po nieudanym ataku odzyskac.
A tak z drugiej strony rozumiem ze jakby atak wszedl o obronca napisal ze nie mogl podniesc floty to tez by dstal zwrotke wszystkiego co zostalo zezlomowane i zrabowane.
No i wisienka na torcie jest typ, operator gry, ktory jeden z wiekszych wałow ostatnich czasow tlumaczyl lagami serwera a po dostaniu na tacy opisow screenow i filmikow rozdal po tygodniowym banie i udaje ze wszystko jest ok.
Takze cala ta sytuacja jest smieszna i zenujaca. Nie wiem czy kwestia duzych ilosci kupowanej antymaterii odegrala tutaj role czy jeszcze cos innego... ale wybiorczosc i finalne rozwiazanie spraw zglaszanych przez roznych graczy jest zatrwazajaca.
Przykro sie czyta takie cos. Mam nadzieje ze niedlugo ktos znowu spakuje go w recki tylko wtedy pewnie sie baterie w myszce rozladuja albo dostawce neta sie wysypie i trzeba bedzie znowu grzecznie stateczki zwrocic...