#36 Sprytny Lisek [WATAHA] vs. Patryczek [T-C] & cac [T-C] & NoLife24 [T-C] & Hefioddam [T-C] ~ 94058.84%

• Dnia 17-11-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Sprytny Lisek [WATAHA]

Pancernik 279.547

Krążownik 63.416

Pathfinder 202.807

Sonda szpiegowska 2

Obrońca Patryczek [T-C]

Mały transporter 17.153

Duży transporter 7.791

Lekki myśliwiec 23.074

Ciężki myśliwiec 11.471

Krążownik 2.488

Okręt wojenny 2.914

Statek kolonizacyjny 1

Sonda szpiegowska 50.780

Bombowiec 459

Pancernik 3.352

Pathfinder 7.251

Obrońca cac [T-C]

Okręt wojenny 2.062

Pancernik 70.351

Pathfinder 13.230

Krążownik 1.300

Reaper 1.350

Ciężki myśliwiec 13.389

Obrońca NoLife24 [T-C]

Pancernik 20.000

Obrońca Hefioddam [T-C]

Pancernik 62.365

Po bitwie...

Agresor Sprytny Lisek [WATAHA]

Pancernik 278.866 ( -681 )

Krążownik 55.989 ( -7.427 )

Pathfinder 176.073 ( -26.734 )

Sonda szpiegowska 0 ( -2 )

Obrońca Patryczek [T-C]

Zniszczony!

Obrońca cac [T-C]

Zniszczony!

Obrońca NoLife24 [T-C]

Zniszczony!

Obrońca Hefioddam [T-C]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 25.878.334 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.102.024.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 15.120.233.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 4.175.887.799 metalu i 5.229.996.100 kryształu.

Agresor przejął łącznie 25.878.334 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 3.793.045.799

Kryształ: 4.749.755.100

Deuter: -213.062.666

agresor zyskał łącznie 8.329.738.233 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -5.582.712.000

Kryształ: -6.991.182.000

Deuter: -2.572.217.334

obrońca stracił łącznie 15.146.111.334 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Patryczek - jakiś random, anonim nie wiadomo skąd, siedział cały czas cicho aż do wczoraj.

O 20:38 Patryczek wysyła screena, że leci na niego 50k pancy 00:22:19 do ataku na screenie (pewnie puszczone na 90% żebyś po paru sekundach od screena mógł dołączyć) a nie oszukujmy się, rzadko kiedy puszczasz 50k pancy.

W soju od razu reakcja, że bronimy.

Miałeś niecałą minutę, żeby podpiąć resztę floty na 100% aby zdążyć i nie opóźnić wlotu bo lot przez 100 us.

O 20:43 Patryczek napisał, że się wylogował z konta, żeby nie robić aktywności i że będzie przed wlotem :?:Czyli jeszcze przez 5 min był na koncie i musiał widzieć podpiętą flotę.

Poleciałeś CAŁĄ swoją flotą bojową na 1,2kkk floty Patryczka i wysyłasz grubo ponad 100k recków przez 100 us, gdzie dex kosztowałby więcej niż profit z Patryczka, bo na Patryczka wystarczyło 8k recków.

Starcie zrobione o 21:01:01, Patryczek miał się zalogować o 20:00:10 czyli prawie minutę wcześniej. Nie napisał nic, że zamiast 50k statków leci ponad 500k - cisza aż do złoma, potem tłumaczył, że lagi.

Cały PZ znika 5 minut po starciu o 21:06.

Już pomijam takie poboczne wątki jak Patryczek kibicował, żeby Hefi też podstawiał i zapewniał, że pozbiera bo ma ponad 1kk anty, gdzie na screenie widać 400k. Jak również to, że Patryczek próbował wbić do mnie do soja, później do DZIECI, potem poszedł do TC. No i wymieniałeś się z Patryczkiem PM 2 albo 3 dnia od startu uni ;) Akcja wymierzona pewnie we mnie, a dostali przy okazji inni.

Jeszcze jedna sytuacja z dnia poprzedzającego, leciałeś na moją przyjaciółkę serdeczną Szarą Wilczycę z 3:301 na 3:300 czyli 1 us - skan i lot. Zapytałem na disco TC, kto ma flotę w 3 gali bo Wilk leci i od razu zawróciłeś - niestety podejrzewaliśmy kogoś innego <X

Jeśli starcie czyste i to Patryczek jest po prostu taką nieogarniętą [cenzura] to gratuluję raz jeszcze, ale mając na uwadze powyższe trochę nie trzyma się to kupy i nasuwają się pewne wnioski, że inaczej się po prostu nie dało ;)

Bawcie się :thumbup:

• Jezeli juz Leila dodala co mysli to zrobie to samo :)

Rozmawialem z kilkoma osobami i co jesli to sa fakty:

Minutki weszly po skanie patryczka wiec wylogowal od razu.

Mowiliscie obroncy zeby nie logowal w trakcie lotu i nie robil aktywnosci.

Konkretnie napisaliscie mu zeby zalogowal 30s przed i patrzyl tylko na czas i nic wiecej.

Przeciez widac bo jego stylu gry, ze to zupelnie zielony.

Czy powyzsze jest zgodne z prawda?

Co do Wilczycy. Co jesli mam dwa skany, jeden z przed wylotu na wilczyce a drugi w trakcie gdzie oba sie roznia i wskazuja na aktywnosc przez co byla zawrotka...? Alternatywa jest, ze Wilk sie przestraszyl i cofnal 1us ;)

Duzo gdybania

Ale jedno jest pewne

Jakkolwiek by ta akcja sie nie zaczela to wina jest obroncow. Jesli podkladasz sie pod kogos kogo nie znasz i nie masz screena z minut przed to mozesz winic tylko siebie. Jezeli ktos to wykorzystal to tylko gratulacje dla niego. I niech to bedzie nauczka dla wszystkich.

• Wiesz Typek, wszystko sobie można wytłumaczyć zależy z której strony się siedzi, albo komu się siedzi na kolanach :D Pewnie skład floty i ilość recków wysłanych na lot 100 us na mikro flotę też wg Ciebie nie budzi zastrzeżeń, mimo że po odliczeniu dexu pewnie byłby minus z tego starcia, ale liczy się fun co? 8o

Patryczek (nawet zakładając że to nie wystawka) zepsuł wylogowując się, mimo że nikt go o to nie prosił. Podałem wyżej czas, o której napisał, że się wylogował a minutek nie obserwowałem fakt. Jak już się wylogował to miał się nie logować w połowie, tylko napisaliśmy mu, że ma się zalogować (jak już mamy być dokładni) 21:00:10 - czyli 50 sekund przed starciem. Przez 50 sekund to nawet jakby mi net nie działał to bym się zalogował z telefonu, a jakby był rozładowany to bym zdążył wziąć telefon dziewczyny, a on nie zdążył napisać "cofajcie"? Ten argument, że miał patrzeć tylko na czas, gdzie 4 cm obok jest podana ilość statków i zamiast 50.000 widać 535.722 jest taki sobie :whistling:

Prawdy się już nie dowiem, każdy może sobie sam wysunąć swoje wnioski.

Moderator kasai:
    Nie przeklinamy ;)

• Kolejne ST wstawione jak z automatu bez opisu i bez niczego, dobrze że gawiedź coś tam popisała i wyjaśniła o co chodziło 8)

Nie tym razem jednak nie będę docinał Liskowi za pustego steka czy worki dolarów jakie poszły na początku wyścigu szczurów aby szybko być poza zasięgiem. Tym razem chciałbym szczerze mu pogratulować, bo przemielił kilka osób jak mięso przez maszynkę :) Co do Patryczka to jest taka bajka, która bardzo dokładnie objaśnia i przedstawia tego bohatera xD Nie zdziwiłbym się gdyby taka akcja była już wcześniej zaplanowana, bo powiedzmy sobie szczerze Patryczek w Bikini Dolnym gejzerem intelektu nigdy nie był 8o

UNI 22 TPM | UNI 38 FearFactory | Mizar - WOWWW | Kalyke - WOWWW | Kerberos - T3S

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

• Ja nie będę komentować starcia, bo po co? I tak macie swoje teorie. Chciałbym pozdrowić tylko caca, spoko gość. Szo dla niego :)

Hefi wiem, ze już konto sprzedane,

Twoje próby zemsty będą nieudane

Dla mnie na każdym uni jesteś zwykła farmą,

Dlatego to starcie powinno być dla Ciebie dobrą nauką,

Nauką czego? Kto jest topką, a kto [mniam] :trollface:

Moderator kasai:
    Upominam za obrazę.

• Sprytny Lisek mi opowiadał o starciu ...

To może ja się odezwę ?!
    Z tego co wiem najpierw leciał 50 k pc i puścił 50 k pc a potem dodał więcej floty - po prostu błąd osoby na którą atak został wysłany .
    Może po prostu trochę nieuwagi i stresu dzięki czemu udało się takie coś ...

Pozdrawiam Shurky , hahaha ile Uni ma ? a ten już 300 k pc

Jeśli chodzi o caca czy hefiego to sz/ O grałem z nimi w porządku ludzie ...

Panowie to tylko gra , zapraszam do refleksji :)

• spoko niech sie paczkami laduja nic nie mowie :goodjob:
    ale zeby wystawiac sojusznikow dla paru [mnaim] pkt szok no kuzwa badzmy powazni 8) takich jaj sie ne robi :lool::lool::lool:
    to wszystko ustawka :trollface:

Moderator kasai:
    Upominam za używanie wulgaryzmów.