Rick Sanchez [P_A] & Laojun [P_A] vs. guff [EkoHima] ~ 975071.54% Obrona podzielonej stacji, fala 1

• Neverending story ...

Dziś w nocy znów spadły u mnie kule. Na fali leciała podzielona na 11 slotów stacja. Ale tym razem było trochę inaczej.

4 z 10 slotów atakujących wpadły na gęsi, które wróciły chwilę wcześniej.

Nie mogę się jeszcze cieszyć na 100%, bo zagrożona jest flota sojusznika, który również stracił kule w nocy.

Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.

Pozdrowienia dla Ekonomistów, buddy i znajomych.

Laojun, Rick odbudowy. Cały złom u Was. Nie straciliście dużo.

Dla mnie fajny procent i satysfakcja,

zwłaszcza po wczorajszym obraźliwym poście Numera w DiD Quantum, którego nie będę komentował.

Jeszcze nuta.

Dnia 16-11-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Rick Sanchez [P_A]

Gwiazda Śmierci 1

Agresor Laojun [P_A]

Pancernik 3.000.000

Obrońca guff [EkoHima]

Mały transporter 7.600

Duży transporter 12.125

Lekki myśliwiec 5.600

Ciężki myśliwiec 3.300

Krążownik 800

Okręt wojenny 400

Statek kolonizacyjny 2

Recykler 606

Sonda szpiegowska 2.705

Bombowiec 100

Niszczyciel 100

Gwiazda Śmierci 24.002

Pancernik 900

Crawler 1.117

Reaper 800

Pathfinder 405

Wyrzutnia rakiet 100.000

Lekkie działo laserowe 50.000

Ciężkie działo laserowe 5.000

Działo Gaussa 1.000

Działo jonowe 1.000

Wyrzutnia plazmy 1.000

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Rick Sanchez [P_A]

Gwiazda Śmierci 1 ( -0 )

Agresor Laojun [P_A]

Pancernik 1.017.153 ( -1.982.847 )

Obrońca guff [EkoHima]

Mały transporter 0 ( -7.600 )

Duży transporter 0 ( -12.125 )

Lekki myśliwiec 0 ( -5.600 )

Ciężki myśliwiec 0 ( -3.300 )

Krążownik 0 ( -800 )

Okręt wojenny 0 ( -400 )

Statek kolonizacyjny 0 ( -2 )

Recykler 0 ( -606 )

Sonda szpiegowska 0 ( -2.705 )

Bombowiec 0 ( -100 )

Niszczyciel 0 ( -100 )

Gwiazda Śmierci 24.002 ( -0 )

Pancernik 0 ( -900 )

Crawler 0 ( -1.117 )

Reaper 0 ( -800 )

Pathfinder 0 ( -405 )

Wyrzutnia rakiet 0 ( -100.000 )

Lekkie działo laserowe 0 ( -50.000 )

Ciężkie działo laserowe 0 ( -5.000 )

Działo Gaussa 0 ( -1.000 )

Działo jonowe 0 ( -1.000 )

Wyrzutnia plazmy 0 ( -1.000 )

Mała powłoka ochronna 0 ( -1 )

Duża powłoka ochronna 0 ( -1 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 168.541.995.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.051.453.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 41.833.059.800 metalu i 55.674.094.000 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez obrońca(ów):

875.000 Metalu i 700.000 Kryształu

875.700 Metalu i 700.700 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez obrońca(ów):

1.750.700 Metalu i 1.400.700 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -59.485.410.000

Kryształ: -79.313.880.000

Deuter: -29.742.705.000

agresor stracił łącznie 168.541.995.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -654.413.300

Kryształ: -322.199.300

Deuter: -71.689.000

obrońca stracił łącznie 1.048.301.600 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• guff gratulacje rozbicia części fal, lecieliśmy na podziloną Twoją flote i braliśmy pod uwage tą ewentualność , dlatego recki leciały żeby siebie pozbierac, razem z Rick Sanchez nie mieliśmy mocy podzielić sie na 11 żeby Ci dmuchnąć te gąski w całości, na ich zbórkę podzieloną byliśmy gotowi 8o nie wszyscy od nas mogli dziś być rano, na pewno nie musielibyśmy się zabezpieczać reckami w celu zbórki sebie.

Przed nami ekscytujący dzień i wieczór, który zakończy się późnym wieczorem, zobaczymy jak ta częśc rozgrywki się potoczy i kto kogo pozbiera:*

olszyn4 mogę Ci zafundować popcorn żeby Ci się przyjemnie nasz wieczorny bfs oglądało :*

• guff gratulacje rozbicia części fal, lecieliśmy na podziloną Twoją flote i braliśmy pod uwage tą ewentualność , dlatego recki leciały żeby siebie pozbierac, razem z Rick Sanchez nie mieliśmy mocy podzielić sie na 11 żeby Ci dmuchnąć te gąski w całości, na ich zbórkę podzieloną byliśmy gotowi 8o nie wszyscy od nas mogli dziś być rano, na pewno nie musielibyśmy się zabezpieczać reckami w celu zbórki sebie.

Przed nami ekscytujący dzień i wieczór, który zakończy się późnym wieczorem, zobaczymy jak ta częśc rozgrywki się potoczy i kto kogo pozbiera:*

olszyn4 mogę Ci zafundować popcorn żeby Ci się przyjemnie nasz wieczorny bfs oglądało :*

Dokup panców na tę ekscytującą środe która zakończy środe.

• Laojun Ty to chyba tylko na bfs umiesz latać, może przy tym zostań jak nawet guff Ci nosa uciera drugi raz :trollface:

Graty guffek, amatorka straszna u atakierow.:6stars:

Zacznę od tego rumcajsa, kolejny po wielkim niewiadomym, co opinie wydaje po dwóch spojrzeniach na jedno starcie i ogień piszmy co ślina na język przyniesie. Rozglądnij się troszkę po dziale ST (na dole strony są takie cyferki, można nimi przeglądać kolejne zakładki działu ST) i zobaczysz, że akurat Ci dwaj Panowie (nie umniejszając reszcie ich towarzyszy) deklasują jakikolwiek inne konta.

Pamiętajmy - nie ryzykując nic w tej grze nie zarobisz. Chyle czoła za odwagę jaką mieliście by wiedząc, że Guff ma gdzieś schowane GS puścić tak mało floty... a no własnie... dlaczego tak mało?! Nosz urwał kać, wystarczyło wysłać rozpru zamiast pancy 8| Cieszę się, że jednak pamiętaliście by wysłać recki na pozbieranie siebie więc tak naprawdę za wiele się nie podziało :) Odrobicie.

Obrońcy cokolwiek by o nim na tym forum nie pisano, trzeba pogratulować obrony. Albo genialnie zsynchronizował powrwót zawróconych GS z zawróceniem floty po zniszczeniu moona, albo miał nieziemskiego farta że akurat tam gdzie się działa akcja wróciły mu przed czasem :)

No to co? do trzech razy sztuka Panowie? :D

• To,że chylisz czoło to widać po twoich wpisach. Wytlumacze ci cos : Ta gra polega na minimalizowaniu ryzyka. Na przypal to latają osły którzy nie wiedzą ile to czasu i pracy pochlania zbudowanie takich 3mln pancy grając farmiąc i złomując. Popatrz na st i zniszczone takiego pl1 i znajdz w tych cyferkach co to je mowisz zeby poprzegladac "ryzykowne akcje" ^^

• Mordo, ale co w związku z tym ?

Może i umie tłuc BFSy, może dzisiaj trafi nawet coś innego, super, graty.

Co nie zmienia faktuze lami któryś raz w ten sam sposób i zaraz tak czy siak te pance odkupi.

Dla mnie paczkomaty to nie gracze, ile ST by nie zrobili kupioną flota, więc się nie dogadamy :trollface:

Rumcjasie Ty 😛

• Minimalizowanie ryzyka to było na u1 jak leciałeś 200ow na 200kr przez półtorej godziny a nie tutaj.

To że mam szacunek do kogoś kto pokazuje co potrafi, robi to dobrze, ba! wygląda na to, że uwielbiany przez Ciebie pl który zgasł jakoś ostatnio (przez kogo?) robi to na tą chwilę słabiej, co za tym idzie łatwo wywnioskować kto gra lepiej. Twoja kosmiczna teoria legła w gruzach ponownie, bo nie tylko chwaliłem Lao i Ricka, a również i obrońcę. Więc leć pisać swoje wypociny do wróżki czy innych tygodników dla kobiet.

Nie mam do Ciebie problemu, problem mam do Twojego rozumowania. To nie wina Lo, Scruple czy Ghote, że mają pieniądze które wydają jak im się żywnie podoba, a że GF na to pozwala to nie miej do nich pretensji. Toż to proste jak budowa cepa.

• ba! wygląda na to, że uwielbiany przez Ciebie pl który zgasł jakoś ostatnio (przez kogo?) robi to na tą chwilę słabiej, co za tym idzie łatwo wywnioskować kto gra lepiej.

kto gra lepiej? Chyba kto ma grubszy portfel, a właściwie, to kto jest głupszy i ładuje tu kasę.

Śledzilem wcześniej poczynania pl1 (prawdziwego) i aż miło oglądało się to.

Moderator kasai:
    Upominam za offtopic.

• kapsmik nawet nie wiesz jak poprawie zdanie złozyć :) składnia jak ze sredniowiecza :)

po tych wszystkich komentarzach mozna jedynie stwierdzić jacy ludzie Wam przyklaskują.

nie chciałem byc niemiły ale nam tez nie szczedzicie :) Guff graty wziełeś nas z zaskoczenia lekcja pokory :)

ale kto nie lata nie złomuje taka jest zasada takze pozdrawiam Wszystkich dobrych graczy a z kolei gardze kazdym

ponapinanym taboretem. Elo