Ankieta na temat zmiany spalania.
-
-
Zmiana jest jak najbardziej możliwa, kwestia jest tego kto jest za, a kto przeciw
-
jak najbardziej za, dla "normalsów" nie latających za paczki całą flotą przez gale to spalanie jest dramatem nawet na krótkie odległości.. ;/
-
ZMIENIC!:D
-
jak najbardziej za zmianą. Powiedzmy nie zbrodniczemu reżimowi! Obniżmy spalanie!
-
Za zmianą!!!
Jak wyżej spalanie 1 przy tak słabym eko na uni bo tylko x6 jest dramatem. Handlarzy jak na lekarstwo a nasz top łan za pln-y potrafi 1kk kr, 100k bombek , 100k niszcz i pc ruszyć intergala... Dla biednych kowalskich w dobie inflacji to nie do udźwignięcia.
-
3x tak dla zmiany, możemy również podnieść prędkość eko
-
Oczywiście, że za zmianą
-
dodam tylko, jak jakiś bidny ekowiec by się obawiał, że mu handel ustanie, bajer kupi kazdą ilość dexu.
-
jestem za
-
zmieniać, będzie więcej dynamiki na uni
-
można by rozszerzyć o eko x8
-
można by rozszerzyć o eko x8
bardzo dobry pomysł, jestem za
-
Ja jestem rowniez ZA. Latanie przez galaktyki samymi DT kosztuje sporo wiec to by troche usprawnilo Handel jakby mniej spalaly.
-
-
Za ankieta będziemy czekać jak za węglem, będzie to będzie, po co drążyć temat, a kiedy będzie, niebawem
-
Za ankieta będziemy czekać jak za węglem, będzie to będzie, po co drążyć temat, a kiedy będzie, niebawem
przy fuzji...
-
-
może musimy sami do niemca napisać podanie, załączyć trzy zdjęcia .. albo zaczekają aż zostanie 400 kont z czego 10 Makłowicza i wtedy dodadzą nas na unii z parametrami nam pasującymi
-
Ankieta zostanie zaplanowana i rozesłana w grze. Więcej informacji wkrótce