TOP1 SOLO Gaspra. MrNobody vs. NoLife24 [PIWO] ~ 310042.23% + 61677.8%

• Witam.

Słowem wstępu...

Za bardzo nie ma się tu czym chwalic, 90% tej floty zostało kupione z paczek, konkretnie po to żeby zezlomować kogos z trio, mimo 15letniego stażu nigdy nie byłem jakimś skillowcem a chlopaki mimo swojego uwielbienia do siebie troche tu polatali. Szkoda tylko, że gdy pojawiłem się ja to NieSzeryf, Red, NL24, Paweu, Meow, Arthur, ViceLeo zaczeli się pushowac wystawiajac sobie surke na moonach. Ponizej kilka screenow z ich discorda, i pakt który podpisali między sobą a by człowiek pomyślał że dorośli ludzie. Jak wiemy screeny z disco to żaden dowód ale chociaż reszta może się pośmiać...

Co do RW...

Dużo pracy i brak chęci spowodowały że nie wyłaczałem nawet urlopu aż stałem sie (i) po wcześniejszych screenach wiedziałem ze NL ma ulubionego moona. w tym ukladzie i że jak nie było zagrożenia stał bfs, a ze w przeciwienstwie do NieSzeryfa nie budował LMow nie widząc we mnie zagrozenia wynik ponizej. Uprzedzając wyrzuty, tak zero skilla bo nigdy sie za takowego nie uznawalem, zwykle zejscie z u w odpowiednim momencie, okno zostawione przez NL24 i tyle. I tak dalem dupy bo zaspany nie przeskoczylem na generala, na moonie bylo malo deu ale na szczescie zdazylem doslac i dobic i pozbierac

Dnia 23-10-2022 07:40:48 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor MrNobody

Lekki myśliwiec 2.680.898

Ciężki myśliwiec 18.054

Krążownik 138.673

Okręt wojenny 14.988

Pancernik 51.654

Niszczyciel 198.524

Reaper 100.882

Pathfinder 14.539

Mały transporter 236.038

Obrońca NoLife24 [PIWO]

Mały transporter 49.281

Duży transporter 122.290

Lekki myśliwiec 198.158

Ciężki myśliwiec 66.337

Krążownik 255.890

Okręt wojenny 43.636

Statek kolonizacyjny 2

Recykler 171.207

Sonda szpiegowska 7.815

Bombowiec 8.557

Niszczyciel 5.666

Gwiazda Śmierci 450

Pancernik 200.382

Reaper 150.962

Pathfinder 74.118

Po bitwie...

Agresor MrNobody

Lekki myśliwiec 240.174 ( -2.440.724 )

Ciężki myśliwiec 2.896 ( -15.158 )

Krążownik 49.072 ( -89.601 )

Okręt wojenny 9.032 ( -5.956 )

Pancernik 34.282 ( -17.372 )

Niszczyciel 168.933 ( -29.591 )

Reaper 90.120 ( -10.762 )

Pathfinder 4.925 ( -9.614 )

Mały transporter 21.157 ( -214.881 )

Obrońca NoLife24 [PIWO]

Mały transporter 6 ( -49.275 )

Duży transporter 285 ( -122.005 )

Lekki myśliwiec 18 ( -198.140 )

Ciężki myśliwiec 115 ( -66.222 )

Krążownik 2.292 ( -253.598 )

Okręt wojenny 2.046 ( -41.590 )

Statek kolonizacyjny 0 ( -2 )

Recykler 480 ( -170.727 )

Sonda szpiegowska 0 ( -7.815 )

Bombowiec 1.036 ( -7.521 )

Niszczyciel 1.243 ( -4.423 )

Gwiazda Śmierci 450 ( -0 )

Pancernik 17.967 ( -182.415 )

Reaper 55.542 ( -95.420 )

Pathfinder 718 ( -73.400 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 20.925.238.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 50.324.303.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 17.849.602.567 metalu i 11.754.619.935 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 4.658.378.567

Kryształ: 5.196.404.935

Deuter: -1.175.799.000

agresor zyskał łącznie 8.678.984.502 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -25.284.912.000

Kryształ: -18.779.736.000

Deuter: -6.259.655.000

obrońca stracił łącznie 50.324.303.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

bilans lepszy o to co zebrały rozporki

Od: Flota
    Twoje statki typu Rozpruwacz (87545 szt.) posiadają łączną ładowność 1.400.720.000. U celu

znajduje się 4.388.153.500 szt. metalu i 3.180.346.000 szt. kryształu. Udało ci się odzyskać 812.125.887 szt. metalu i 588.594.112 szt. kryształu.

Dnia 23-10-2022 08:01:07 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor MrNobody

Lekki myśliwiec 426.157

Ciężki myśliwiec 2.896

Krążownik 49.072

Okręt wojenny 9.032

Pancernik 34.282

Niszczyciel 168.933

Reaper 90.120

Pathfinder 4.925

Mały transporter 21.157

Obrońca NoLife24 [PIWO]

Mały transporter 6

Duży transporter 285

Lekki myśliwiec 18

Ciężki myśliwiec 115

Krążownik 2.292

Okręt wojenny 2.046

Recykler 480

Bombowiec 1.036

Niszczyciel 1.243

Gwiazda Śmierci 450

Pancernik 17.967

Reaper 55.542

Pathfinder 718

Po bitwie...

Agresor MrNobody

Lekki myśliwiec 353.942 ( -72.215 )

Ciężki myśliwiec 2.461 ( -435 )

Krążownik 42.393 ( -6.679 )

Okręt wojenny 8.341 ( -691 )

Pancernik 31.941 ( -2.341 )

Niszczyciel 163.881 ( -5.052 )

Reaper 87.545 ( -2.575 )

Pathfinder 4.231 ( -694 )

Mały transporter 17.547 ( -3.610 )

Obrońca NoLife24 [PIWO]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

291.270.320 Metalu, 291.270.320 Kryształu i 291.270.321 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.806.800.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 15.387.322.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 3.576.027.613 metalu i 2.591.751.888 kryształu.

Agresor przejął łącznie 873.810.961 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.878.370.933

Kryształ: 2.246.454.208

Deuter: 109.965.321

agresor zyskał łącznie 5.234.790.462 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -8.078.650.320

Kryształ: -6.015.394.320

Deuter: -2.167.088.321

obrońca stracił łącznie 16.261.132.961 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

A oto kilka screenów. Najlepsze ze wklejali je na publicznym gdzie byli tez inni gracze

ce55dde92584.png 1bd4402938d7.png 312aba1d97ea.png c06f3c484b40.png 2836eb637762.png

9ea3914ad818.png 52f25d1075b6.png cc2e6b940b6b.png dce60d945685.png cf4cfd2dd22b.png

2bd4330543df.png b04dca0905ce.png

A jakby ktoś chciał kupic konto od naszego top1 to tu macie cene

Art Panda  kruszynka  smoki  Neshi  Kmicic

W twarz wam plują a wy myślicie ze deszcz pada :)

Po co ten team wogole jest jak wy co najwyzej mozecie forum moderowac

• Dużo by tu pisać, ale chyba bez sensu.. ;p Ja na tym uni zrobilem juz wszystko co mozliwe i w każdej konfiguracji, uznalem ze jak jakis noname chce wpakowac 10 czy 15 tysi po to zeby mnie zezlomowac w tej fazie gry - prosze bardzo ;p Fsa juz nie robilem bo wiedzialem ,że jak trafi mnie Pan nikt to zadna strata, co do pushow, nie wiem, nie widzialem, ja zadnego bana nigdy za nic nie dostalem, jak i zadnej darmowej surki. Leo co prawda wystawial jakąs surke ale i tak lecialo na to z 10 osob i kto pierwszy ten lepszy :D A pakt..był całkowicie dla żartu i widać w tym momencie kto sie śmieje :D Slaba gra panie nobody, pozdrawiam

• Panie NoLife cel uświeca srodki, jaki przeciwnik taka taktyka, to tylko pieniadze a co do ustrzelenia przez noname bo masz racje Twoje dokonania do moich to przepasc i mysle ze w wiekszosci uczciwe, alejednak wolabym pasc od strzała kgoos kto potrafi grac, niz zostawic flote w ukladzie gdzie ja trzymalem swoja i zostawic takie okno..

• Gratuluję starcia, piękny % oczy moje cieszy :thumbup: ^^ no i oczywiście liczę na więcej... ;) jest tam jeszcze trochę floty, która zmieści się w Twoich reckach...

:graty::brawo::goodjob:

________________________________________________________________________________________________________________________________

Czasem jak słucham niektórych ludzi, to myślę sobie:
    Serio? To jest ten plemnik co wygrał...?

Maria Czubaszek

8)

• Postanowiłem się wpisać pod tym ST gdyś historia uczy, że nie należy lekceważyć przeciwnika i stać afk/bfs. Nawet jak się wydaje, że jest się na tyle silnym, aby nikt go nie spakował w recki. Historia dowodzi temu, że na każdego przyjdzie pora prędzej czy później. W obecnym ogame i możliwościach "ST" mi się podoba, ponieważ obrońca nie zrobił nic aby temu zapobiec :)

Agrosorowi życzę:graty: :goodjob:

Obrońcy:szo:

• Normalnie olewam tych cyrkowców od Was i zwyczajnie robiłem swoje pakując Was w recki, ale po tym co tu czytam to aż mnie krew zalewa.

GOŚCIU xDDDDD W mam wrażenie, że w jakimś alternatywnym świecie żyjesz xDDDDD

Zamknęliśmy całe uni grając we trzech: Ja, NoLife i Red.

W tym czasie żaden z nas nie dostał żadnego bana, nie kupił żadnego konta, nie wtopił, nie skończył w reckach i każdy kto gra na Gaspra to potwierdzi, bo takie rzeczy widać gołym okiem.

A Was z czego całe uni na którym została garstka osób zna? Tylko z tego Wasza ekipa wyrwała w ciągu ostatnich 2-3 miesięcy około 30 banów za pushe, multi, boty z których się pushowaliście. Również tego, że kupiliście KAŻDE możliwe konto które było na sprzedaż, a było ich około 20 :trollface: i mimo to połowa skończyła w reckach, druga połowa na banach :ban:To co zrobiliśmy z Wami na tym uni to nie była dominacja, to była DEKLASACJA, robiliśmy z Wami co chcemy. Padaliście jak muchy, a Ci co nie padli postanowili zrobić ogejmowe seppuku i sami zezłomowali sobie floty u handlarza xDDD

Wrzucasz jakieś wycinki z disco nawet nie wewnętrznego sojuszowego, tylko ogólnego, do którego każdy chętny miał dostęp z każdego sojuszu i była ciśnięta beka (to również Wasza zasługa :beaten:) i piszesz o jakimś pushu na 700kk metalu, gdy mam prawie 300kk pkt xDDD Człowieku xD Po moich ticketach, jak już wyżej wspomniałem, poleciało około 30 banów na konta z waszej ekipy, więc gdzie te nasze pushe? :trollface: Wyobraźnie to Ty masz dobrą, że odkąd pojawiłeś się Ty całe uni zaczęło się pushować u Leo, nawet gracze grający eko :trollface:

NoLife trafiłeś bo od 3 miesięcy zrobił może 5 fs'ów, miał wywalone na Ciebie i na grę i nie siedział na urlopie tylko ze względu na nas. I to nie było okno, a flota stała na moonie u każdego z nas każdej nocy :) Jak liczyliśmy to władowałeś około 8000 zł w konto na serwerze, na którym gra 10-15 osób, żeby zrobić jedno starcie na gościu, który już praktycznie nie grał. Jak włożysz jeszcze 10k to obiecuję, że dam Ci zezłomować swoją flotę, bo te cyferki nie mają dla mnie wartości, tym bardziej, że uni umarło wiele miesięcy temu.

Więc życzę miłego bicia niemca w kask, patrząc na postawione 95% floty z paczek za 8 kafli i zrobienia jednego PRO starcia a my lecimy dalej :trollface:

(95% a nie 90% bo Twój poprzednik też dostał ode mnie trochę złomu na odbudowę po złomie, jak zresztą większość graczy która potrafiła się zachować)

Gratulacje, piekny wlocik... a z tych screnow to tylko powiem, że to zalosne. Tacy gracze tylko psuja rozgrywke, jakby nie mozna bylo normalnie rywalizowac. :wall:

A Ty Rosterq wiesz dobrze gdzie wchodziłeś, żebym do buddy Cię dodał i nie atakował, bo gdzieś tam razem graliśmy przez chwilę ;) Ale na następnym uni pakuję Cię w recki bez mrugnięcia okiem 8)

To jest podsumowanie Waszej ekipy:

">

A tu Twoje multi na banie ze swoimi 4 botami xDD

">

Było by tego sporo więcej, ale piszę tego posta już 15 min i szkoda mi więcej czasu na Was xD

">

I wszystko w temacie 8)8) (Żeby nie było: te konta od Was w top zniszczonych czyli Kłapouchy, NieMamFarta, Zabawimy Się, Bulbulator wszyskie zostały kupione i nie zrobiliście ŻADNEGO starcia po swoich poprzednikach poza wyrwaniem złoma :beaten: Pomijam fakt, że należą do jednego gracza :beaten:

Graty starcia, żeby nie było off topu :papa:

• 1. Tak, od początku uni wchodziłem Cacowi w głębię ciemności - udało się, co zapewne zauważyłeś po swojej wczorajszej, wybitnej akcji (padł laptop, telefon, brak zasięgu, wszystkie złe moce tego świata przeciwko Tobie)

2. z NoLife "rywalizowałem" od początku praktycznie, tzn. po prostu starałem się przed nim uciec, dostałem kilka dzwonów na koncie eko, gdzie flota nie stanowiła jego dużej części, zaproszenie na disco dostałem po kilku złomach w kontekście jego latania na Malo. To, że NF i Meow są prywatnie związani z moim rodzinnym miastem doprowadziło do spotkania na żywo i podpisania tego osławionego paktu, będącego formą żartu.

3. Nigdy nikogo nie pushowalem, nigdy siebie nie pushowałem, nigdy nie poleciałem na jakieś surowce Leo - można wysłać ticketa, wszystko do sprawdzenia.

4. Wrzucasz screeny gościa, który kupował konta na potęgę i wyłapywał za to bany, który grał botami i wyłapywał bany, a okrzykujesz się królem moralności? Opowiedz historię swojego konta, bo z tego co kojarzę, NF, RedDragon, Ja, Arthur, Leo - wszyscy gramy od początku na jednym koncie, nikt swojego konta nie sprzedał ani nie kupił (nabyć coś za pewną sumę pieniędzy - więc już wiesz kto złamał zasady gry?)

Nie wiem co to za żałosna ekipa, kiedyś sobie przedzwonię do tego Dawidoffa - jego konto wraz z numerem telefonu nadal wisi na allegro - informacja dla administracji gry. Mam nadzieję Nobody (nick nie przypadkowy), że wrzucisz w to universum jeszcze mnóstwo pieniędzy, tego ci życzę, żebyś kupił wszystkie złomy tego uni, bo szacunku nigdy sobie nie wypracujesz, chyba, że wśród graczy; kontra, geologist coś tam, Procurator, Constable - wiesz za co ten banik, nie?

I na koniec, NoLife, dzięki za ganianie mnie i motywację do gry, dobry z Ciebie gracz co widać w zniszczonych. Warto bylo wtopić te kilka razy żeby spić wspólne piwko na Twój koszt :D

• Widzę zabolało 😂 a czy ja wam kiedykolwiek odmówiłem zasług zdominowania uni? Na PM już Ci pisałem żebyś nie mylił osób bo nie znam nikogo na tym uni ani jakiś farcikow czy innych osób kupujących konta czy tworzących tzw opozycje jak piszecie. Czy staliście czy nie nie bede już w to wchodził złom jest złomem, farming jest farmingiem a potrafić się zachować nie każdy potrafi. Pushe ze screenow ja tez się z tego śmieje i generalnie mam to w nosie obrazuje to tylko patologie TEAM jak i zepsucie tej gry również przez paczki. Kontra moim multi, jakbyście nie byli tak zapatrzeni w siebie to szybko byście dostrzegli kim i z którego uni jest Kontra. Co do wydawania pieniędzy trochę kiepsko z matematyki nie uwzględniliście eventow i promocji, Red jako jedyny z was potrafił rozmawiać normalnie, zapytał podałem mu kwote, i czy to 8 czy 50tys nie łamie to zasad, jak napisałem nawet 100zl to dużo ale jeden może sobie pozwolić drugi nie, a zaglądanie w portfele innych to hobby polaczkow.

Żeby nie było offtopu, dziekuje za gratulacje.

• Konfabulant, bajkopisarz i mitoman... Coś wie ale pomieszały się puzzle z różnych pudełek i na siłę próbuje z tego ułożyć jeden tylko jemu znany obrazek... Tak Cie widzę CAC .

Jeden gracz zbierał konta, a Ty twierdzisz, że wszyscy... Fantasta... Poza tym szybko zniknął z szeregów ale co ja tam wiem, Ty wiesz wszystko lepiej... Fajnie tak czytać Twoje wymysły wiedząc jak bardzo mijasz się z prawdą...:D KABARET :D

A Twoje konto na którym grasz, to za free było... haha i myślisz, że ktoś w to uwierzy...:D

CAC i po co komuś wytykać, że kasę wydaje, nie Twoja kasa, a żal Ci siedzenia chyba nie ściska, bo sam na paczki wydajesz, trochę ostatnio urosłeś, ile to masz z paczki? A tak... 500kk sam się tym chwaliłeś... ładnie 8o

Nawet swego czasu próbowałam wyprowadzić Cię cac z błędu, ale jak ktoś sobie coś wbije do głowy, jak Ty, to... szkoda czasu na gadki z Tobą... przecież ""wielki" cac i spółka" wiedzą wszystko najlepiej... żałosne są te Wasze wymysły i ich rozpowszechnianie... dlatego już się nie ustosunkuję do mitomanii w Twoim wydaniu...

Floty w sojuszu padały jak muchy, to fakt :cursing:ale to dlatego, że nie wiedzieliśmy, że masz/macie swojego kreta w naszym sojuszu...:cursing: Tylko tak potrafisz złomować? Gdy kret wyjawia Ci co, gdzie i kiedy? Ciekawe, że sojusznik w soju prosi o PZta, a potem ląduje w Waszych reckach... Za późno się zorientowałam, testowałam Was nawet kilka razy, rzucałam w soju prośbę o PZ, potem bawiłam się zbierając go po trochę i...? Trafione przy pierwszym teście! Jak pięknie wyliczone, wysłane 200k pancerników Twoich i 80k NoLife na 1 dt i 1 recek, wtedy już miałam pewność co do kreta... Powtórki z testów tylko to potwierdziły...:cursing:

"Zamknęliśmy całe uni grając we trzech: Ja, NoLife24 i Red". Serio CAC ? Przy pomocy kretów w każdym sojuszu? To rzeczywiście jest się czym chwalić...:D:D

Cytat cac: "NoLife trafiłeś bo od 3 miesięcy zrobił może 5 fs'ów, miał wywalone na Ciebie i na grę i nie siedział na urlopie tylko ze względu na nas. I to nie było okno, a flota stała na moonie u każdego z nas każdej nocy" - Tak Ci powiedział? że nie robi FSów? Serio? No to Cię bujał, bo robił... :D i nie tylko on :) Bo owszem, nie robiliście FSów wcześniej ale odkąd pojawili się nowi gracze, to robicie, dawne czasy poszły w niepamięć... Skupmy się na grze teraz, a nie sprzed miesiąca, dwóch czy trzech... tamte czasy już nie wrócą...

W głębię ciemności najbardziej wchodził Wam paweu :trollface: czyli Siuku Buku Sialalala tutaj, aż nie mogłam wyjść z "podziwu", że można się aż tak upadlać... Leo również, z resztą dla mnie to Wasz człowiek w BoD od początku.

"Nigdy nikogo nie pushowalem" - dowcip Ci się paweu wyostrzył... :D. Szacunku to Ty na pewno na dupowłazie nigdzie nie znajdziesz... Aż się niedobrze robiło...

Widzę, że nie zauważyliście Panowie "wszystkowiedzący" zmian, odnosicie się do starych dziejów, do graczy, których dawno nie ma, pod starciem zupełnie innej osoby, nie mającej nic wspólnego z poprzednią ekipą... Jesteście żałośni, delikatnie mówiąc...:D

Moderator kasai:
    Upominam za wulgaryzmy i obrazę.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Maria Czubaszek

8)

Edited once, last by Wilczyca ().

• Stara Wilczyca… Twój… poziom… odklejenia… po tym… jak… spędziłaś… ćwierć wieku przed kompem… każe… Cię… po prostu… ignorować xDD :goodjob:

Pamiętaj… , … że król… jest tylko… jeden! :trollface:

Przypomnij sobie jak męczyłaś wszystkich na disco przez pare dni, żeby Cię ktoś do sojuszu wziął ale odklejeńca nikt nie chciał xD

Nobody jednak zmieniłem zdanie i spoko jest starcie xD Tak trzymaj

• Widzę, że jednak nie wydoroślałeś cac, poziom z pierwszego kanału Cetus się nie zmienił, a pisałeś, że czas dorosnąć... :D jednak dzieciak z Ciebie...

Ignorancja z Twojej strony wobec mojej osoby, to czysta przyjemność... I liczę na to, że słowa dotrzymasz :)

Nie mniej jednak, dziękuję, że uznałeś mój wpis za :goodjob::D, starałam się :)

"Przypomnij sobie jak męczyłaś wszystkich na disco przez pare dni, żeby Cię ktoś do sojuszu wziął ale odklejeńca nikt nie chciał xD", no mitoman, :D znowu jakąś bzdurę piszesz, no ale czego można się po Tobie spodziewać, no chyba że coś pisałam w żartach, a Ty rozumiesz tylko te żarty, które sam tworzysz, problem w tym, że Tylko Ty je rozumiesz... no i może ekipa, która za nietykalność zrobi co zechcesz ^^

A co do króla, masz rację, jest tylko jeden, król Julian i do pięt mu nie dorastasz...:trollface:

Pozdrawiam serdecznie

Szara Wilczyca

ups... sorry

Stara Wilczyca

Maria Czubaszek

8)

Edited once, last by Wilczyca ().

• [...] uznalem ze jak jakis noname chce wpakowac 10 czy 15 tysi po to zeby mnie zezlomowac w tej fazie gry - prosze bardzo [...]

mamy tutaj jeszcze jedno TOP1 - hipokryzji

to gra 'pay to win' i całe top na kazdum uni pakuje w gre prawdziwa kase. Ty tez, ale jak Ty pakowales hajs to bylo ok?

nie wiem jakim prawiem uzurpujesz sobie prawo do oceny od jakiej kwoty albo w jakim czasie placenie za granie staje sie beee