El Pancho [MNS] vs. BuzzAstral ~ 65025.44%

• Ciąg dalszy nocnego piwkowania przy Og:trollface:

PS ale tej nocy podskoczyły innym staty we flocie :)

Obrońcy :szo:

Dnia 22-10-2022 01:30:21 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor El Pancho [MNS]

Pancernik 453.560

Obrońca BuzzAstral

Mały transporter 46.286

Duży transporter 91.061

Lekki myśliwiec 250.089

Ciężki myśliwiec 21.297

Krążownik 21.131

Okręt wojenny 12.633

Statek kolonizacyjny 5

Recykler 54.920

Sonda szpiegowska 72.419

Bombowiec 6.732

Niszczyciel 6.876

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 33.217

Reaper 607

Pathfinder 17.050

Wyrzutnia rakiet 9.131

Lekkie działo laserowe 1.504

Ciężkie działo laserowe 471

Działo Gaussa 912

Działo jonowe 141

Wyrzutnia plazmy 229

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor El Pancho [MNS]

Pancernik 447.192 ( -6.368 )

Obrońca BuzzAstral

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

236.941.269 Metalu, 236.941.270 Kryształu i 96.287.261 Deuteru

Agresor stracił łącznie 541.280.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 9.937.435.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 3.630.932.900 metalu i 2.871.610.700 kryształu.

Agresor przejął łącznie 570.169.800 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 3.676.834.169

Kryształ: 2.853.831.970

Deuter: 767.261

agresor zyskał łącznie 6.531.433.400 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -5.286.737.269

Kryształ: -4.111.819.270

Deuter: -1.109.048.261

obrońca stracił łącznie 10.507.604.800 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Następny bohater, choć tutaj już 'tylko' 100:30 mln pkt.

Lecę dalej.

Ok więcej nie będę atakować innych przepraszam. Nie wiedziałem ze mogę atakować równych sobie tylko musimy we dwóch napisać podanie do arta żeby tylko osoby z identyczna ilością pkt mogły sie atakować w tej grze. Jeszcze raz sory nie wiedziałem ze takie zasady są na ogame.

• O mamo, już po 20 minutach od 'randomowego' wpisu 'noname'a' zainteresowani komentują.

Dobrze, że sami siebie czytacie i komentujecie, bo gdyby nie 'noname'y", pies z kulawą nogą by tu nie zajrzał, a tak jest ruch w ST, haha.

Marzy mi się ST --> BooM:Msciciel; albo El Pancho:Czester; albo dowolne wariacje 'bohaterów' Halley.

No, to pisać podania, z całą pewnością zyskają akceptację, hihi.

• Marzy mi się ST --> BooM:Msciciel; albo El Pancho:Czester; albo dowolne wariacje 'bohaterów' Halley.

No, to pisać podania, z całą pewnością zyskają akceptację, hihi.

o ile się nie mylę to coś podobnego było, jak część że wspomnianych nicków rozbijało się o top1 czy top2, tylko bohater nie zadał sobie trudu wstawienia.... Pewnie dlatego że zaraz jakieś 'randomowe nonamy' by zaczęły hejtować, w końcu to wychodzi im najlepiej....

• Jacy 'bohaterowie', takie i oklaski - sami siebie oklaskują, więc 'randomowy noname' pozostanie wyłącznie przy zasygnalizowaniu swojej oceny Ich 'wspaniałych sukcesów', inaczej zrobiłby się nadzwyczaj, tak jak i te oklaski, nudny.

• Jacy 'bohaterowie', takie i oklaski - sami siebie oklaskują, więc 'randomowy noname' pozostanie wyłącznie przy zasygnalizowaniu swojej oceny Ich 'wspaniałych sukcesów', inaczej zrobiłby się nadzwyczaj, tak jak i te oklaski, nudny.

przedstaw się a później pisz… ja mam dla ciebie jedno stwierdzenie pizda w świecie kozak w necie. Dam sobie rękę obciąć ze zdjął bym Cię na klapsa i jeszcze łbem byś jebna w starego odbili byście się od brata i skończyli na drzwiach.

• Przykozaczył - przez grzeczność nie zaprzeczę: "... pizda w świecie kozak w necie.".

To 'przedstawienie się' zamyka jakąkolwiek wymianę opinii - pozostanie wyłącznie samozachwyt i jego przejawy, ale o tym nie będę się już powtarzał.

• Zacznę od Gratulacji! Należą się, coraz mniej celów podnosi poziom pokusy :)

Będę szczery w tym poście.

Nie do końca przepadałem za niektórymi graczami, bez wyjątków! Wiadomo, dzwon powoduję frustrację, złość, ale na tym ta gra polega.
    Niektórzy stworzyli między sobą układy itp. - na tym też ta gra polega.
    Jednakże po wielu przegadanych godzinach, do każdego mam swój indywidualny szacunek. Lądowałem w reckach, różnych osób, potem z nimi gadałem i się śmiałem i jakoś nie żywię urazy czy złości. Do każdego coś tam miałem. Ale huk z tym...
    Chłopaki dobrze grają, może nawet za rączkę chodzą - kogo to obchodzi! Bynajmniej pokazują jak można się zorganizować i osiągnąć sukces ale też i porażki, to jednak nikt nie wykazuje wyższości nad drugim. To że Pancho i Mściciel sobie wzajemnie gratulują - co w tym złego ? Nie rozumiem, niektórych hejterów, co właśnie napieprzają pod jakimiś nickami i chowają się za sztucznymi nazwami. Musi coś Cię boleć Pasek, że tak się zachowujesz, ale to też Twoja sprawa. Bynajmniej dla mnie to dziwne i nie rozumiem tego typu ludzi i podejścia.
    Powrotu już nie będzie, więc mimo wszystko BooM dzięki za SzO!
    Powiem, że fajnie by było zobaczyć was w reckach tak dla czystej zabawy :D Z Januszem była raz akcja, no ale... sprawdziło się to co BooM mi pisał na PRV. Czy się cieszyłem wtedy ? I tak i nie, bo czasami spoko jest utrzeć komuś nosa, ale tylko dla samej zabawy.

Życzę wszystkim udanych lotów i działajcie dalej :)

Pamiętajmy, że to gra i zabawa, więc po co sobie pluć po twarzach.