El Pancho [MNS] vs. WYLECZONY_Z_OGAME [ANABOLIK] ~ 111750.97%

• Dzięki Mściciel za szybkiego moona na czas :)

kolejne konto dał mi Art w prezencie za to ze tyle mulciaków kupiliśmy.

Niestety :szo: ma nie być po naszej rozmowie wiec powodzenia w realu!

:fa:<::fa:

Dnia 16-10-2022 07:01:43 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor El Pancho [MNS]

Recykler 1

Okręt wojenny 41.843

Pancernik 411.939

Niszczyciel 94.579

Pathfinder 40.000

Obrońca WYLECZONY_Z_OGAME [ANABOLIK]

Mały transporter 130.000

Duży transporter 54.365

Lekki myśliwiec 333.758

Ciężki myśliwiec 56.149

Krążownik 22.388

Okręt wojenny 41.908

Statek kolonizacyjny 3

Recykler 51.845

Sonda szpiegowska 235.076

Bombowiec 9.371

Satelita słoneczny 2.018

Niszczyciel 3.984

Gwiazda Śmierci 119

Pancernik 58.184

Crawler 1.263

Reaper 2.975

Pathfinder 23.058

Wyrzutnia rakiet 9.862

Ciężkie działo laserowe 3.986

Po bitwie...

Agresor El Pancho [MNS]

Recykler 0 ( -1 )

Okręt wojenny 39.486 ( -2.357 )

Pancernik 398.572 ( -13.367 )

Niszczyciel 93.206 ( -1.373 )

Pathfinder 29.441 ( -10.559 )

Obrońca WYLECZONY_Z_OGAME [ANABOLIK]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

44.890.753 Metalu, 319.856.383 Kryształu i 18.940.295 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.776.587.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 16.131.840.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 6.256.859.000 metalu i 4.918.237.800 kryształu.

Agresor przejął łącznie 383.687.431 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 5.627.812.753

Kryształ: 4.441.018.183

Deuter: -286.633.705

agresor zyskał łącznie 9.782.197.231 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -8.352.963.753

Kryształ: -6.556.806.383

Deuter: -1.605.757.295

obrońca stracił łącznie 16.515.527.431 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Fajny zysk i procent wyszedł ;) jak zwykle szybka i dobrze zaplanowana akcja ! :goodjob:

Dzień wcześniej obrońca mnie skanował i już chcialem podziękować, że przypomniał o swoim istnieniu 8o. A tu cyk pyk i już go nie ma :P:brawo::piwko:

• Drogi El Ciulku

Pozwoliłem sobie celowo przekręcić Twój nick, podobnie jak Ty zrobiłeś z moim. Mój nick i tym samym przezwisko z życia, pochodzi z wczesnych lat mojej młodości i nie mam potrzeby jego zmiany na jakiś inny wymyślony pseudonim na potrzeby gry. Więc zwracam Ci uwagę, że zasady komunikacji międzyludzkiej, jak również dobrego wychowania stanowią, żeby zwracać się do innych osób bez przekręcania ich danych personalnych.

Powyższe tym bardziej powinno dotyczyć oficjalnych ticketów wysyłanych do suportu. Tak licznej ilości literówek, przekręconych nicków, błędów stylistycznych, jak również niepoprawnej składni zdań, to już dawno nie widziałem jak pod jednym ze zgłoszeń, które wysłaliście. Sam nie jestem mistrzem słowa pisanego, jednak przynajmniej staram się unikać popełniania rażących błędów.

Dodatkowo, czemu ma służyć wywlekanie niektórych spraw na forum publiczne? Jak do Ciebie miałem sprawę to pisałem na priv. Ty najwidoczniej masz potrzebę "zaistnienia" w szerszym gronie. Być może jest to spowodowane jakimś kompleksem albo chęcią udowodnienia sobie czegoś.

Odniosę się również do często poruszanej na ST przez MNS kwestii multikont, na których się puszujacie, co oczywiście jest sarkazmem z Waszej strony i odwołaniem do naszej rozmowy na priv. Przypomnę Ci, że po tym jak zezłomowaliście Bobirka, napisałem Ci, że konto sQuasha jest prawdopodobnie drugim kontem Czestera. Informację taką uzyskałem od dwóch osób z jego byłego sojuszu. Sprawa ta jednak została poruszona wyłącznie podczas naszej prywatnej rozmowy. Żadne zarzuty, że kupujecie/dostajecie konta, w celu ich zezłomowania, nigdy pod Waszym adresem nie były kierowane. O czym zresztą pisałem Ci na priv wraz z przytoczeniem stosownych cytatów z naszej rozmowy. Ciebie, w odpowiedzi było wyłącznie stać aby zarzucić mi brak skilla i mnie zablokować. Trochę to dziecinne...

Więc te odwołania, które robicie pod prawie każdym ST są bezzasadne i "wyssane z palca". Proponuję Wam przybliżyć sobie pojęcie pseudologii (mitomania), aby móc lepiej poznać samych siebie. Myślę, że jest to bardzo dobry przykład tego jak bardzo można Wam wierzyć.

Odwołując się zaś do wątku o oddawaniu połowy floty za pushe. Muszę Ci poinformować, że bana nie dostałem za pushe. Powód jest zgoła inny i nieprawdziwy. Napisałem stosowne odwołanie w tej sprawie. Nie mniej jednak, nie liczę nawet na pozytywne rozpatrzenie, gdyż jak mniemam suport nie ma czasu na dokładną analizę takich, z ich punktu widzenia błahych spraw. Zresztą tak jak Ci pisałem kiedyś, sprawiedliwości na tym świecie nie ma. Z czym myślę, że osoby to czytające się zgodzą.

Jest to mój pierwszy wpis w dziale ST, gdyż ja potrzeby umieszczania tutaj swoich potyczek nie mam, zaś wszelkie przytyki w moim kierunku były do tej pory bagatelizowane.

Lista zarzutów mniejszych i większych do Twojej El Pancho osoby jest tak naprawdę długa i mógłbym Ci wytknąć wiele rzeczy, jednak nie mam takiej potrzeby, aby mieszać Cię z błotem na forum publicznym. Zaś w tym wpisie starałem się odnieść głównie do spraw poruszanych przez Ciebie na forum ST. Uważam, że konflikty powinny być rozwiązywane w gronie osób których dotyczą, zaś wszelkie wyciąganie spraw na zewnątrz jest nieeleganckie. Niestety, zasadę tą właśnie złamałem. Jak chcesz to możesz mnie więc teraz nazwać hipokrytę :P

Jak się domyślam, Ty i Twoi koledzy, zarzucicie forum jakimiś licznymi komentarzami i oskarżeniami pod tym wpisem. Od razu napiszę, że nie zamierzam się nawet do nich odnosić. Szkoda mi czasu (niniejsza wypowiedz już mi zabrała dłuższą chwilę), jak również uważam, że takie przepychanki internetowe do niczego konstruktywnego nie prowadzą. Również z takiego podejścia, wynikała moja dotychczasowa bierność na forum.

PS.1. Liczba emotek, które użyłeś w swoim wcześniejszym wpisie myślę, że przewyższa nawet średnią gimnazjalną. Naprawdę tak Ciebie cieszy, że ponieważ nie potrafiłeś mi zezłomować floty w grze, to musiałeś słać na mnie donos za donosem i dopiero któryś tam z kolei ticket, który na mnie wysłałeś okazał się skuteczny (chociaż nieprawdziwy)? Pewnie SGO już miało dość czytania tych "poprzekręcanych" zgłoszeń.

Mogę Ci jednak pogratulować upartości i zawzięcia. Chciałeś mnie wyeliminować z gry i to Ci się udało. Po trupach do celu.

Skomentuje to cytatem: "Marność nad marnościami i wszystko marność"

PS.2. Gracze z sojuszu MNS (My Nie Śpimy), zastanówcie się czy nie warto zmienić nazwy tagu sojuszu na SB... Wszak w nocy przeważnie jednak śpicie, zaś donosicielstwo wydaje się, że jest wpisane w naturę co poniektórych członków MNS, więc lepiej to będzie oddawało charakter Waszego sojuszu.

PS.3. Msciciel, o Tobie to już kilku osobom pisałem, że jesteś dla mnie top 1, jeżeli wykluczyć osoby które wpakowały trochę więcej PLNów w AM. I piszę to mimo faktu, że wiem że jesteś na mnie cięty, co jest mi w sumie i tak obojętne. Nie mniej jednak, rywala zawsze trzeba umieć docenić.

PS.4. Jedynymi plusami takich przepychanek jest to, że przynajmniej coś się dzieje i jest dodatkowy czynnik mobilizujący.

Serdecznie i nie szyderczo, pozdrawiam całe MNS :)

• Odniosę się również do często poruszanej na ST przez MNS kwestii multikont, na których się puszujacie, co oczywiście jest sarkazmem z Waszej strony i odwołaniem do naszej rozmowy na priv. Przypomnę Ci, że po tym jak zezłomowaliście Bobirka, napisałem Ci, że konto sQuasha jest prawdopodobnie drugim kontem Czestera. Informację taką uzyskałem od dwóch osób z jego byłego sojuszu. Sprawa ta jednak została poruszona wyłącznie podczas naszej prywatnej rozmowy. Żadne zarzuty, że kupujecie/dostajecie konta, w celu ich zezłomowania, nigdy pod Waszym adresem nie były kierowane

Ty nie zarzuciłeś mi nigdy prosto w twarz ze kupujemy konta i je złomujemy, ale wiem ze tak pisałeś w sojusz i nastawiałeś ludzi przeciwko nam (niestety nie wszyscy w sojuszu są Tobie "wierni")

PS.1. Liczba emotek, które użyłeś w swoim wcześniejszym wpisie myślę, że przewyższa nawet średnią gimnazjalną. Naprawdę tak Ciebie cieszy, że ponieważ nie potrafiłeś mi zezłomować floty w grze, to musiałeś słać na mnie donos za donosem i dopiero któryś tam z kolei ticket, który na mnie wysłałeś okazał się skuteczny (chociaż nieprawdziwy)? Pewnie SGO już miało dość czytania tych "poprzekręcanych" zgłoszeń.

Mogę Ci jednak pogratulować upartości i zawzięcia. Chciałeś mnie wyeliminować z gry i to Ci się udało. Po trupach do celu.

Skomentuje to cytatem: "Marność nad marnościami i wszystko marność"

musiałem wyrazić swoje zadowolenie a prowadziłem samochód wiec wyraziłem to w emotkach. Dostałeś bana za pushe i to nagminne albo za Bota. Piszesz że nie za push czyli zostaje to drugie powiedz mi jak można było Ciebie wy złomować skoro oszukujesz nawet w tak głupiej grze jak ogame. Gdzie są tabelki i cyferki gdzie walka trwa sek i nic się nie dzieje.

Nie musisz już nic odpowiadać bo i tak Ci nie odpisze i mam to w dupie, tak cieszę się ze wyeliminowałem jednego (jak to moja córka mówi) oszukista z gra! Teraz niech całe STAR zobaczy jakich trzyma graczy.

PS. Dla Twojej wiadomości bardzo dużo osób pisało ticety ja napisałem 2 albo 3 nie spamowałem ich a w jednym napisałem żeby przyjrzeli sie również twoim aktywnościom. Powiem Ci tylko tyle obserwowały Ciebie 4 osoby i aktywność na og miales 21,22h/24h na 7 dni w tygodniu czy to nie dziwne?? Próbujesz sie wybielić z oszukiwania tylko tyle Ci zostało. Możesz mnie wyzywać ubliżać itp ale po rozmowie z Toba na priv i tu to widze jaka jestes zakłamana osoba.