O której została aktywowana? Czy jeśli zbyt późno to można liczyć na odzyskanie floty utraconej przez ten błąd?
Blokada została aktywowana o 15:55, a sam error wystąpił trochę wcześniej.
O której została aktywowana? Czy jeśli zbyt późno to można liczyć na odzyskanie floty utraconej przez ten błąd?
Jakoś po 14 gra mnie wykopała a dziś zacząłem na nowym uni i teraz kopalnie stoją. Jak bym wiedział to bym postawił magazyny na 1lvl chociaż ;D
O 15:17 wyrzuciło mnie z Quantum. Potem nie mogłem już wejść.
Dziękujemy za szybką reakcję.
A co, jeśli jeszcze przed blokada i tym jak serwery padły puściłem atak? Przejdzie? Trochę to się niesprawiedliwe wydaje, bo przeciwnik nie ma szansy na ucieczkę?
Trochę wcześniej? Na Isonoe 500tke wywalało dokładnie o 15:10 Wiadomo kiedy serwery będą online?
Załóżmy, że:
- błąd serwerów wystąpił o godzinie 15:00;
- blokada ataków została aktywowana o godzinie 15:55.
PYTANIE 1
Atak został wysłany o godzinie 14:45, a dolatuje do celu o godzinie 15:15, czyli już po wyłączeniu serwerów. Czy w takim przypadku dojdzie on do skutku mimo braku możliwości reakcji obrońcy, ale jeszcze przed włączoną blokadą ataków?
PYTANIE 2
Atak został wysłany o godzinie 14:45, a dolatuje do celu o godzinie 16:00. Czy w takim przypadku dojdzie on do skutku mimo braku możliwości reakcji obrońcy (wyłączone serwery), ale już po włączonej blokadzie ataków?
Blok na gre pewnie dali
Zbuntowały się formy życia, z braku pożywienia
Display MoreZałóżmy, że:
PYTANIE 1
Atak został wysłany o godzinie 14:45, a dolatuje do celu o godzinie 15:15, czyli już po wyłączeniu serwerów. Czy w takim przypadku dojdzie on do skutku mimo braku możliwości reakcji obrońcy, ale jeszcze przed włączoną blokadą ataków?
PYTANIE 2
Atak został wysłany o godzinie 14:45, a dolatuje do celu o godzinie 16:00. Czy w takim przypadku dojdzie on do skutku mimo braku możliwości reakcji obrońcy (wyłączone serwery), ale już po włączonej blokadzie ataków?
Atak doleci mimo blokady. To tak jak lecisz na gracza, który w trakcie ataku robi się zielony. Atak wlatuje.
Nie ma blokady ataków tak więc powodzenia
Display MoreDisplay MoreZałóżmy, że:
PYTANIE 1
PYTANIE 2
Atak doleci mimo blokady. To tak jak lecisz na gracza, który w trakcie ataku robi się zielony. Atak wlatuje.
Jasne, zrozumiałe, tylko że... serwery dodatkowo nie działają. Jak taki gracz ma zareagować? A co gdybyś Ty czekał np. z reakcją na atak po czym okazałoby się, że serwery padły? Dla mnie to kompletnie bez sensu
Nie ma blokady ataków tak więc powodzenia
Potwierdzam, na Quantum też blokady brak. Zalogowałem właśnie.
Na wszystkich serwerach z wyjątkiem społeczności en i de została aktywowana blokada ataków do godziny 20:00
To gdzie ta blokada?? Bo na kalyke mogę normalnie atakowac
To jaki jest sens robić blokadę ataków skoro ataki wysłane przed zawieszeniem się serwerów wchodzą, zaś przed blokadą ataków padły serwery i nie ma możliwości takiego ataku puścić...
Ma to wtedy zastosowanie wyłącznie po odwieszeniu serwerów, kiedy jeszcze blokada ataków trwa, z myślą o graczach którzy nie zauważyli że serwery są online?
Co z graczami którzy przez padnięte serwery nie mogli zareagować na nadchodzący atak? Niektórzy celowo uciekają flotą na kilka sekund przed atakiem aby zrobić komuś na złość, przecież ich flota będzie zezłomowana... Czy jest możliwość przywrócenia stanu floty przed tym nieszczęsnym wydarzeniem w przypadku który przedstawiłem?
Dobrze, że nie uwierzyłem, że jestem bezpieczny do 20 tej ...
Dokładnie Qnick, na Kalyke, nie ma blokady ataków. Kto tutaj kłamie?
Podobnie, ale właśnie po odświeżeniu została włączona. Ale jeszcze na idlakow poleciałem.
Andre1974 dopiero przed sekundą włączyli
Blokada powinna być aktywna na wszystkich uniwersach.
Podobnie, ale właśnie po odświeżeniu została włączona. Ale jeszcze na idlakow poleciałem.
Andre1974 dopiero przed sekundą włączyli
Na Quantum podobnie. Blokada pojawiła się po odświeżeniu. Jest ustawiona do 20 tej .
Czy tylko u mnie występuje problem z zalogowaniem się z poziomu lobby do gry? Jedynie na Quantum, niezależnie od tego czy próbuję na laptopie, czy telefonie.. -,- Inne serwery u mnie śmigają ale Quantum się ładuje, ładuje, ładuje i ch. się ładuje, jedynie aplikacja .. -.-
Śmierdzi mi tutaj powstaniem