na Juno wszystko jest ok
Chyba grasz na innym juno niz wszyscy bo ci co graja wiedza jakie sa numery ostatnie lagi to lekki dramat po 20min
lagi 20min? wez moze zmien lacze internetowe lol.
na Juno wszystko jest ok
Chyba grasz na innym juno niz wszyscy bo ci co graja wiedza jakie sa numery ostatnie lagi to lekki dramat po 20min
lagi 20min? wez moze zmien lacze internetowe lol.
Co myślicie o tych limitach na odkrywanie ras ?
O ile limit 10% i limit na artefakty można zrozumieć, to totalnie nie rozumie limitu na te 50 slotów.
Po pewnym dłuższym czasie, w tych statystykach będzie nudno, bo finalnie co 24h, każdy gracz będzie zdobywał dziennie maksimum 5 oczek i w sumie nikt nigdy nikogo nie doścignie.
Nie wiem tez, czy było to zabieg przemyślany przez GF, pod kontem ekonomicznym. Sam osobiście kilka dni temu wykorzystałem wszystkie bonusowe sloty i teraz mam limit tylko do 50ciu lotów i wiąże się to np z tym, że nie mam sensu już wykupywać dodatkowych flot...bo ten limit wykorzystam bazując tylko na levelach swojej tech.komputerowej.
Oczywiście, z drugiej strony, można powiedzieć że teraz jest to jedyna uczciwa statystyka, która odzwierciedla zaangażowanie graczy, a nie ich portfel..ale będzie nudno.
Osobiście także uważam, że było to posunięcie ze strony pomysłodawców wielce nie sprawiedliwe dla graczy, którzy byli zaangażowani w kolekcjonowanie ras od samego początku wprowadzenia FŻ.
Poprawili coś odnośnie populacji T1, T2 i T3 ? Czy mam jakiś błąd, który dotyka tylko moje konto ?
Na wszystkich planetach miałem rozwiniętą populacje T3 do tego stopnia, że miałem odkryte i wybadane trzecie badanie z trzeciego słupka.
Od dwóch dni zauważyłem, ze nie mogę go rozwijać, bo owa trzecia ikonka jest czarno-biała, a populacja T3 mi spadła prawie o 10mln.
Musze nadmienić, że sumaryczny stan populacji chyba nie uległ zmianie, przynajmniej tak mi się wydaje
Zauważyliście tez coś podobnego u siebie ?
Wam też tak muli od tygodnia gra ? Czy tylko mi za względu na stary sprżęt ? Jak chce coś kliknąć do budowy to uda mi się kliknąć, ale przy odświeżeniu się strony, wszystko znika i widać tylko obrazek w tle. Czasem wisi tak nawet 2-3 sekundy...a czasem to muszę wszystko pozamykać i logować się od początku. Podobna sytuacja występuje jak klikam badanie, zlecam budowę budynku lub przy zwykłym wysyłaniu floty.
Nie zakładam nowego tematu, bo podejrzewam, że to wszystko się wiąże z FŻ - - - no chyba że faktycznie to mój sprzęt, ale podobnie miałbym na każdej stronie, a nie tylko na oGame
wszystko się wiąże z FŻ - - - no chyba że faktycznie to mój sprzęt
Ani to ani to, u mnie Crysis chodzi na maksymalnych a ogame ledwo sie włącza, po prostu coś się $@!bało.
Moze Cie ktos napadl i populacja spadla, albo za malo pozywienia i wymarla