Opiszcie swoje przygody, pomysły i doświadczenia z formami życia

• Co myślicie o tych limitach na odkrywanie ras ?

O ile limit 10% i limit na artefakty można zrozumieć, to totalnie nie rozumie limitu na te 50 slotów.

Po pewnym dłuższym czasie, w tych statystykach będzie nudno, bo finalnie co 24h, każdy gracz będzie zdobywał dziennie maksimum 5 oczek i w sumie nikt nigdy nikogo nie doścignie.

Nie wiem tez, czy było to zabieg przemyślany przez GF, pod kontem ekonomicznym. Sam osobiście kilka dni temu wykorzystałem wszystkie bonusowe sloty i teraz mam limit tylko do 50ciu lotów i wiąże się to np z tym, że nie mam sensu już wykupywać dodatkowych flot...bo ten limit wykorzystam bazując tylko na levelach swojej tech.komputerowej.

Oczywiście, z drugiej strony, można powiedzieć że teraz jest to jedyna uczciwa statystyka, która odzwierciedla zaangażowanie graczy, a nie ich portfel..ale będzie nudno.

Osobiście także uważam, że było to posunięcie ze strony pomysłodawców wielce nie sprawiedliwe dla graczy, którzy byli zaangażowani w kolekcjonowanie ras od samego początku wprowadzenia FŻ.

• Poprawili coś odnośnie populacji T1, T2 i T3 ? Czy mam jakiś błąd, który dotyka tylko moje konto ? :P

Na wszystkich planetach miałem rozwiniętą populacje T3 do tego stopnia, że miałem odkryte i wybadane trzecie badanie z trzeciego słupka.

Od dwóch dni zauważyłem, ze nie mogę go rozwijać, bo owa trzecia ikonka jest czarno-biała, a populacja T3 mi spadła prawie o 10mln.

Musze nadmienić, że sumaryczny stan populacji chyba nie uległ zmianie, przynajmniej tak mi się wydaje

Zauważyliście tez coś podobnego u siebie ?

• Wam też tak muli od tygodnia gra ? Czy tylko mi za względu na stary sprżęt ? Jak chce coś kliknąć do budowy to uda mi się kliknąć, ale przy odświeżeniu się strony, wszystko znika i widać tylko obrazek w tle. Czasem wisi tak nawet 2-3 sekundy...a czasem to muszę wszystko pozamykać i logować się od początku. Podobna sytuacja występuje jak klikam badanie, zlecam budowę budynku lub przy zwykłym wysyłaniu floty.

Nie zakładam nowego tematu, bo podejrzewam, że to wszystko się wiąże z FŻ - - - no chyba że faktycznie to mój sprzęt, ale podobnie miałbym na każdej stronie, a nie tylko na oGame

• wszystko się wiąże z FŻ - - - no chyba że faktycznie to mój sprzęt

Ani to ani to, u mnie Crysis chodzi na maksymalnych a ogame ledwo sie włącza, po prostu coś się $@!bało.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Psychofan moje pytanie odnośnie populacji jest nieaktualne od prawie dwóch miesięcy :) Budynkom odpowiedzialnym za populacje popadało przeliczanie i się wysypało , ale to było wtedy

- a teraz ogejmowe zamulanie jest na tapecie :P