Parsival [T K] vs. #30 Strasznik Galaktyki [Strasz] ~ 3589.86% OBRONA

• Pomimo mojej nieskrywanej normalnej aktywności na wielu planetach i księżycach przed i podczas lotu, kolega nieustraszenie poleciał do końca.

Byłem przekonany że zawróci i podstawiłem tylko na wszelki wypadek. Ku mojemu zdumieniu kolega był zdumiony tym co się stało!

Nie kradnij! Albowiem na planetach strasznego Strasznika strasznie STraszy! Dzięki za złom pod dom i drobnego SzO!

Dnia 18-09-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Parsival [T K]

Pancernik 5.000

Pathfinder 10.000

Obrońca Strasznik Galaktyki [Strasz]

Mały transporter 52

Duży transporter 4.531

Recykler 222

Niszczyciel 3.000

Pancernik 20.000

Wyrzutnia rakiet 1

Lekkie działo laserowe 1.698

Ciężkie działo laserowe 18

Działo Gaussa 2

Działo jonowe 2

Po bitwie...

Agresor Parsival [T K]

Zniszczony!

Obrońca Strasznik Galaktyki [Strasz]

Mały transporter 21 ( -31 )

Duży transporter 3.114 ( -1.417 )

Recykler 170 ( -52 )

Niszczyciel 3.000 ( -0 )

Pancernik 19.995 ( -5 )

Wyrzutnia rakiet 0 ( -1 )

Lekkie działo laserowe 609 ( -1.089 )

Ciężkie działo laserowe 13 ( -5 )

Działo Gaussa 2 ( -0 )

Działo jonowe 1 ( -1 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 735.000.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 20.717.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 143.540.400 metalu i 215.445.600 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -230.000.000

Kryształ: -350.000.000

Deuter: -155.000.000

agresor stracił łącznie 735.000.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 132.635.900

Kryształ: 205.812.100

Deuter: -179.000

obrońca zyskał łącznie 338.269.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Ponieważ panowie nie umieli sobie poradzić w uczciwy sposób posłużyli się zdradą i oszustwem. Pan o nicku Angelsin zorganizował podstawkę podczas której zdradził pozostałych uczestników podając fałszywe informacje o sile wojsk, czasie zbiórki i wycofując flotę. Trudno, liczyłem się z tym i nie żałuje bo przynajmniej niektórzy będą teraz zorientowani co prezentują sobą moralnie nicki: Angelsin i Zly Wilk. Natomiast mam pytanie do wszystkich. Po bitwie nie mogłem wycofać tej części floty która przetrwała. W momencie próby wycofania z misji zatrzymaj znikał ekran ogame i pojawiała się informacja w języku angielskim o błędzie. Wielokrotne próby wycofania były bezskuteczne. Kilkukrotne wylogowanie oraz wyczyszczenie ciasteczek nie pomogło i Wilk zniszczył te uwięzioną flotę. Czy to był tylko błąd gry czy mogło na to wpłynąć działanie innych osób? Jeśli ktoś mógłby pomóc wyjaśnić tę sytuację byłbym wdzięczny.

• To screena nie miales z podgladu u obroncy? Nie widziales co leci i kiedy?

Ten blad wystepuje czesto na tym unii u wielu graczy przy misjach zatrzymaj i zawracaniu ataku zwiazku.

• Ponieważ panowie nie umieli sobie poradzić w uczciwy sposób posłużyli się zdradą i oszustwem. Pan o nicku Angelsin zorganizował podstawkę podczas której zdradził pozostałych uczestników podając fałszywe informacje o sile wojsk, czasie zbiórki i wycofując flotę. Trudno, liczyłem się z tym i nie żałuje bo przynajmniej niektórzy będą teraz zorientowani co prezentują sobą moralnie nicki: Angelsin i Zly Wilk. Natomiast mam pytanie do wszystkich. Po bitwie nie mogłem wycofać tej części floty która przetrwała. W momencie próby wycofania z misji zatrzymaj znikał ekran ogame i pojawiała się informacja w języku angielskim o błędzie. Wielokrotne próby wycofania były bezskuteczne. Kilkukrotne wylogowanie oraz wyczyszczenie ciasteczek nie pomogło i Wilk zniszczył te uwięzioną flotę. Czy to był tylko błąd gry czy mogło na to wpłynąć działanie innych osób? Jeśli ktoś mógłby pomóc wyjaśnić tę sytuację byłbym wdzięczny.

Hmm.
    Dziwnie znana mi historia. Wcześniej strata całej floty (na innych uniach) poprzedzona była właśnie takimi dziwnymi historiami.

Wczoraj albo przedwczoraj leciałem na Złego Wilka, był na koncie, spowolniłem, chciałem wysłać sondy żeby zobaczyć co się tam dzieje.
    Wybieram cel -> moon Złego Wilka -> Sondy w odpowiedniej ilości i.... opcja "Szpieguj" jest wyszarzona, mogę tylko wybrać "Atak".
    Zdarzyło się to 3 krotnie.
    Dopiero po cofnięciu floty, po może 30 s. opcja znowu się pojawiła.
    Myślałem, że to moje fanaberie, albo pech.
    Ciekawostką jest że podczas normalnej gry, jakoś takich fatalnych błędów nie ma.
    I jak widzę nie jestem jedyny. No i z tematem związany jest też ten sam gracz.