Błąd wyświetlania premii - Formy Życia

• Witam

Na Bermudzie zauważyłem, że przy wyświetlaniu Bonusu jest błąd.

Powinno wyświetlać tylko bonus pochodzący od badań Form Życia a pokazuje jako sumę badań i budynków zwiększających wydobycie z danej planety

gL4N8dd.jpg

Jak klikę na planetę gdzie nie mam żadnego budynku Form Życia to wtedy wyświetla prawidłowo

bElWFJG.jpg

• Wydaje mi się że to jest prawidłowe

Nie jest napisane "Bonusy badań form życia", nie jest nawet napisane "bonusy form życia"

Tylko "Wszystkie bonusy dla gracza"

Podlicza to boost zarówno badań i budowli

Dzięki temu możesz podsumować ile bonusu dały Ci budowle rasy które działają tylko na tej planecie, a ile badania wpływające na dane konto

• Bonusy do budynków są w głównej zakładce Ustawienia zasobów

ttNNVLZ.jpg

Pierwotnie w Bonusach były podane tylko bonusy od badań - nawet nie wiem kiedy to zmienili i nie zauważyłem odpowiedniego opisu w aktualizacjach - ale może źle patrzałem .

• Ja też przeoczyłem ten moment zmiany zapisu, ale uważam że obecny jest bardziej precyzyjny

W zakładce powyżej widać efekty liczbowe budynków, dobrze że pojawia się też % wskaźnik, bo dzięki niemu wiemy dokładnie na jaką wartość sumują się bonusy np. budynku i poziomu rasy

Mając podany zarówno % jak i wartość łatwiej wyłapać ewentualne błędy w grze