no ja wiem, że powinno być "mln", ale jest tak:
Wszystkie surowce mam w metrach
no ja wiem, że powinno być "mln", ale jest tak:
Wszystkie surowce mam w metrach
Prawda jest taka, że jedzenie i populację spokojnie można jakoś upchnąć i zostawić surowce po staremu - szczególnie że na pewnym poziomie rozwoju form życia, rzadko patrzy się na te liczby, ale po co, skoro można iść po najmniejszej linii oporu.
Z tego co się dowiedziałam planowane jest wprowadzenie opcji ustawień wyświetlania, tak by gracz mógł sobie wybrać jak chce oglądać swoje surowce na koncie.
Nie wiem kiedy dokładanie zmiana się pojawi, ale twórca zdaje sobie sprawę że zmiana nie spotkała się z "dobrym" przyjęciem.
Wiadomym jest że zmieniono to pod kątem estetycznym -> dojdą nam dwa dodatkowe okna. Mnie osobiście to nie przeszkadza, ale przy opcjach budowy mogło to zostać po staremu.
P.S.Przykładowo przy ładowaniu surowców do transporterów drażni mnie że najpierw jest tam jedzenie a nie metal.
Nie jest to zgodne z schematem wyświetlania u góry i człowiek przyzwyczajony zamiast sury wali do dt żarło
Do tego paska dojdzie obrazek jedzenia, populacji oraz rasy form życia. Nie będzie miejsca na całą cyfrę surowca.
Jak dla mnie to te formy życia powinny być w oddzielnej zakładce w grze bo to nic nie znaczące [ciach] śmierdzące. Przerost formy nad treścią, dodatkowe % wydobycia czy prędkości flot czy innych dupereli które trzeba będzie szybko wyklikać i zapomnieć.
To wygląda jak nie powiem co.. jeszcze kolorki pogrubioną czcionką dali szał! normalnie tasuje grzyba z wrażenia. [ciach] tego jak w garach z PRLU. Po co ta populacja i jedzonko w ogóle ma być wyświetlana obok surowców w grze? Uczcie się od shakes & fidget, tam zrobili tego typu dodatek wyklikaj - zapomnij nazywa się podziemia i tam surowce są w oddzielnej zakładce żeby takiego [ciach] nie robić jak na tym pasku wyżej. Tak w ogóle to co to za obrazek jedzenia? Co oni się żywią jakimś bubble tea z aloesem?
Wiem ,że się czepiam, ale tę grę robią programiści, powinno być "M" a nie małe "m" ale co ja tam wiem...
W ogóle uważam, że jakby ilości surowców były podawane jedna pod drugą, to nie byłoby problemu z miejscem na wielocyfrowe liczby i nie trzeba byłoby tego zaokrąglać. Można zrobić mniej więcej coś takiego:
Z tego co się dowiedziałam planowane jest wprowadzenie opcji ustawień wyświetlania, tak by gracz mógł sobie wybrać jak chce oglądać swoje surowce na koncie.
Nie wiem kiedy dokładanie zmiana się pojawi, ale twórca zdaje sobie sprawę że zmiana nie spotkała się z "dobrym" przyjęciem.
Wiadomym jest że zmieniono to pod kątem estetycznym -> dojdą nam dwa dodatkowe okna. Mnie osobiście to nie przeszkadza, ale przy opcjach budowy mogło to zostać po staremu.
P.S.Przykładowo przy ładowaniu surowców do transporterów drażni mnie że najpierw jest tam jedzenie a nie metal.
Nie jest to zgodne z schematem wyświetlania u góry i człowiek przyzwyczajony zamiast sury wali do dt żarło
Ten transport jedzenia też powinien być wyłączony, bo jest po prostu zbędny i robi tylko zamieszanie. Powinni przypisać to do planety, tak jak pełzacze i już.
Nie jest to zgodne z schematem wyświetlania u góry i człowiek przyzwyczajony zamiast sury wali do dt żarłoTen transport jedzenia też powinien być wyłączony, bo jest po prostu zbędny i robi tylko zamieszanie. Powinni przypisać to do planety, tak jak pełzacze i już.
Nie ograłem tego dodatku a jest dokładnie tak jak powiedziałem, to nic nie znaczące g... do wyklikania po co w ogóle to wyświetlać obok surowców? Schowajcie gdzieś indziej tą populacje, żywność i ufojudków.
Kolejny błąd zgłoszony kilka miesięcy temu i GF nie z nim nie zrobiło.... Standard. Kasa za antymaterięsię zgadza to GF ma wywalone w błędy...
Dopytam jutro, jak wygląda sytuacja
1,5 miesiąca minęło i nic...
przecież możecie kliknąć w obrazek ile potrzeba na budowę kopalni czy badanie i tam jest suma cala wyszczególniona
przecież możecie kliknąć w obrazek ile potrzeba na budowę kopalni czy badanie i tam jest suma cala wyszczególniona
Powodzenia w klikaniu w obrazek na wersji mobilnej....