Chariseczek [KoMi] & Pedritto [NFZ] vs. Kon Cze ~ 736041,61%

• To znaczy że Pedro zamiast kliknąć transportuj to niechcący dołączył 1 milion pancernikow do ataku w związku?

nie wiem jak u was ale u nas kazdy gra na swoim koncie sam - tj podejmuje samodzielne decyzje - nikt nikogo nie piulnuje i nie patrzy co robi i nie kontroluje, byly sojusznik Pedra poprosil go o lot - czy wiedzial czy to Push czy nie to juz niech sam sie wypowiada nie wiem nie wnikam - ja poprostu wypowiadam sie w imieniu sojuszu ze akcja jaka tu sie odjaniepawlila nam sie nie podoba i nie popieramy wrzucania tego do ST a juz tym bardziej do S&D tyle

• To jak już mnie wywołują do tablicy to się wypowiem.

Pojawiła się możliwość i propozycja lotu od Chariska to czemu miałem nie polecieć? Fajny % do S&D. Pancki dołączyłem bo bilans wychodził lepszy a mi zależało na % w Seek i wyjściu na zero. zarobiku na tym nie mam.

Taka sytuacja i tyle.

Pozdrawiam :)

ale prawda tez jest taka że teraz każde starcie na Uni z konkretnym % będzie traktowane jako Push,

• pedro25 czyli te starcie to nie jest push? To starcie jest w 100% legalne i nie poleciały dzięgi za to konto? Dajesz za to głowę i swoję internetowe imię ?

• nie dam pewności bo nikt mi sie z niczego nie tłumaczy i nie musiał tłumaczyć. Przecież nie byłem do niczego potrzebny w tym starciu? Charisek sam dałby rade, ale po starej znamości i wiedząc że sie bawie w S&D to dał mi szanse i tyle.

• Co wy amatorzy gry wiecie o Logice i lotach po 1 bombowce latają jak niszczarki z ta sama prędkość więc o co wam chodzi... Żal idź zobacz bardziej dziwne było jak DT bym wysłał.. a co do starcia jak pisałem konto zeszło z u to poleciałem tym czym mam. Leia czy ja na ciebie nie leciałem dziś też bombowcami??

• Co wy amatorzy gry wiecie o Logice i lotach po 1 bombowce latają jak niszczarki z ta sama prędkość więc o co wam chodzi... Żal idź zobacz bardziej dziwne było jak DT bym wysłał.. a co do starcia jak pisałem konto zeszło z u to poleciałem tym czym mam. Leia czy ja na ciebie nie leciałem dziś też bombowcami??

Skończ już wstydu oszczędź... każdy wie jak jest ... możesz sobie latać czym chcesz na co chcesz ale w tym wypadku to ewidentny push kogo chcesz oszukać??

Konto ściąga urlop gdzie TAtko miał już nie ściagać dostaje dzwona i wchodzi zaś na urlop :) Nie zapomnij doku odebrać i tym razem poleć gsami może w to ktoś uwierzy

• Nie ma czego gratulować. Banda nieudaczników. Ban słuszny i oby wieczny. Tępić cwaniactwo.

Na mnie też się rozkładali, lotki w układzie i brak efektu, brak umiejętności :thumbdown:

Tak jak królik zawsze powiada, skilla nie kupisz..