Badanie psychologiczne na potrzeby doktoratu

• Cześć,

Z Ogame jestem związany, z przerwami, od jakiś 15 lat, nie rzucałem się jakoś bardzo w oczy, nie miałem konta na forum. Po tych 15 latach pracuję jako psycholog badacz i na potrzeby mojej pracy doktorskiej potrzebuję badanych. Praca związana jest z relacją między grami, a tym jak budujemy naszą tożsamość.

Badanie ma formę wywiadu pisanego - w formularzu google są pytania otwarte, na które należy udzielić odpowiedzi. Nie zbieram żadnych danych poza tym, które są w metryce, nie potrzeba imienia i nazwisko ani nawet podawać maila.

Prosiłbym każdego kto ma trochę czasu o wzięcie udziału - im dłuższe odpowiedzi tym lepiej. Wierzę, że Ogame może być czymś co wpływa na to w jaki sposób myślimy o sobie, a Wy możecie pomóc mi udowodnić tę tezę.

https://forms.gle/2eVAETadeXBuPLnF6

Dzięki z góry za każde wypełnienie.

• niech strace, tez wypelnilem

I sie od razu dowartosciowalem, ze przeszly mi sie uzerac z doktorantami, a ja tylko po podstawowa😂😂😂

• Miałem wypełnić ankietę ale po przeczytaniu pierwszych pytań, uważam ze nie ma sensu jej wypełniać, ponieważ są tam też pytania które moim zdaniem nie maja nic wspólnego z nasza tożsamością w grze. Wiek jeszcze ok ale po co pytania o związki jakby to miało cokolwiek znaczenie w grach?