Istnieje jakaś lista top starć na świecie albo może ciekawszych wydarzeń jak rekordy? A jeśli nie ma, to może ktoś jest obieżyświatem i wie jak wyglądają trzy największe i gdzie w tym jest Polska.
Top 10 starć na świecie.
-
- Rozwiązane
- Forum
- psychotic
- Closed
-
-
Proponuje po nitce do klebka. Pobaw sie na tej stronie w filtrowanie a pozniej mysle warto isc za ciosem i szukac tych starc na forach
-
Ale ja nie wiem jak to się tam szuka. Lubicie pisać na forum to lepiej żeby ktoś wklejał napotkane przypadkowo starcia i się uformuje obraz. Pomijając starcia od nas bo je pewnie wszyscy widzieli kątem oka, oczywiście wszystko bez pośpiechu. A jeśli to złe miejsce to może warto założyć taki kącik ciekawostek czy coś....nie wspominając już nawet, ze takie coś powinno być chyba na jakiejś oficjalnej niemieckiej stronie, statystyk nad statystykami może z jakimiś bonusami dla kraju jak w UEFA zbieranie punktów dla narodu, wszechświata, wymiaru , A jak nie to olać, tak tylko pytam.
-
Ale ja nie wiem jak to się tam szuka.
Mozesz sobie zmienic na jezyk polski, w domysle masz jezyk angielski. Wtedy wszystko powinno byc intuicyjnie proste. Klikasz po prostu filtrowanie na kolumne podumowanie agresorow i pierwsze z brzega najwieksze starcie z 200 miliona GS dla przykladu
-
Warto dodać, że 801 to bermuda - zbugowany serwer PTS - nie brał bym na poważnie starć z tego uni
-
Dokładnie, innej topki niestety nie znajdziemy.