Antharas [SzO] & Finito_GJ_GF [SzO] & Megan [SzO] & Lord Valhalla 7 [SzO] & Barry vs. Xenomorph [Minionki] ~ 1 866 781.06% TOP 4 ACS Kalyke

• Malec

To nie była flota której nie dałby się zezlomowac bez paczek oO

Dobrym przykładem gry bez paczek (tak mi się wydaje) jest sco który złomuje na potęgę

Kolejna sprawa w której się bronisz.

Jeśli Ci przeszkadza że ktoś ładuje paczki to czemu zostałeś w sojuszu z taką osobą? Która twoim zdaniem morduje ogame.

Znam sojusze które przez to się podzieliły, lub podzieliły się że względu na poglądy.

Rozumiem że prawdopodobna zmiana właściciela ów konta tzn,, oddam konto,, a każdy wie jak to wygląda, też Ci nie przeszkadza i dalej będziesz grał i psioczyl na innych

MaRecki slusznie tu zauważył że wilki poszły na inne uni, żeby tam,, rządzić,, i nie mieć zagrożenia

My przyszliśmy dla nich :)

Koniec końców

Paczki są be

Ale jak mam w sojuszu paczkersow czy osoby które dostają konta to jest ok i siedzę w takim sojuszu.

Oczywiście zaraz znajdzie się wymówka że są inni, ale z innymi można założyć swój sojusz anty paczkowy

Tym samym kończę ponieważ moim zdaniem ta dyskusja już do niczego nie prowadzi

Amen

• Gratulacje starcia Szopki :) , szalejecie , szalejcie , co do sagi pod tytułem " paczki " - nie lubisz paczek , nie graj , GF zrobił taką możliwość by zarabiać kase , biznes . Ja soboie pykam po wolutku a i mnie już posądzają o jakieś pushówki :))))) , nie samowite jest społeczeństwo i żeby nie było , boli jak sie buduje latami flote a ona potem pada od floty zbudowanej szybciutko z paczek ( osobiscie też tak dostałem ) ale bym nie dostał gdybym się pilnował ot i tyle , paczki same nie złomują a zasady ( poza szybkimy przyrostami z paczek ) pozostają niezmienne , trzeba sie pilnować

• Wydaje mi się że słabo się rozumiemy ,samo latanie wam jak najbardziej wychodzi i się chwali ,tylko bez flot byście nie latali ,a floty w większości powstały z paczek .

A czy to jest legalne czy nie to wiadome ,tylko jak zaczynałem tą bajkę to wszyscy mieli równe szanse ,teraz ten który ma większy portfel wygrywa ,a to żadna rywalizacja i nie ma się czym chwalić na boardzie .Nie pochwalam takiej zabawy ,bo rywalizacji już niema. I to by było na tyle .

• Dziękuję za lot zabawa była przednia :)

nam gratki zysku a dla Xeno powodzenia w Realu :)

co do dyskusji pod starciem skwituje to jednym prostym zdaniem - Kali kraść to dobrze ale jak Kaliemu ukraść to źle .

• dużo standardowego gadania, spokojnie pod takimi starciami można z innych działów ST przenosić rozmowy i nie trzeba się wysilać z pisaniem. Paczkomaty, boty, sprzedaż kont, donoszenie .

Panowie dajcie na luzzz. To jest tylko gra. :beaten:

Graty za super procent:)

Obrońcy dobrego loda lub promocji na cukier lub węgiel. W sumie każdemu to wszystko życzę 8o

Moderator kasai:
    Wulgaryzmy usunięte.

• Ooo widzę stado szopów zaatakowało xenomorfa, tylu na jednego, czy to nie przesada :D

Gratulacje starcia ale co to takie małe te floty, nie wszystko puszczone w ruch :D

Procent ładny wyszedł z tego i spora ilość surki ale do podziału :D

:graty: