1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana:
MNS My Nie Spimy VS LHiP Lamki Hefalumpy i Pijoki
2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają:
[w przypadku braku takowych pole pozostanie puste]
3. Preferowany system liczenia:
a) system procentowy
4. Warunki zakończenia wojny:
a) pewien próg, którego osiągnięcie przez jedną ze stron jest równoznaczne ze zwycięstwem i tym samym zakończeniem wojny;
1.000.000%
5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny:
a) 800%
6. Stosunek do RW z ACS:
a) Liczą się tylko walki, w których każdy agresor i każdy obrońca uczestniczą w wojnie.
7. Powody (nie są wymagane)
Masówka a my takich nie lubimy
Wojna będzie wypowiadana tak długo dopóki LHiP istnieje (nie ma znaczenie czy ten wątek zostanie zamknięty przez moda bo nie będzie RW lub osiągnie jedna ze stron wymagany %. Nowe tematy wojny będą powstawały do likwidacji jednej ze stron
[15:26]
Życzę wszystkim świetnej zabawy a zarazem apeluje o trzymanie poziomu
Pozdrawiamy MNS
MNS My Nie Spimy 1485.67% VS 0% LHiP Lamki Hefalumpy i Pijoki Zakończona
- Unavit
- Closed
-
-
Ooo, y, tego, no… powodzenia obu stronom, ale wygra MNS 😂
-
wrzucam odnośnik
-
wrzucam odnośnik
wrzuc odnosnik do tego jak MNS zawsze uczciwie gra ooo np proszę tutaj link jak sie zachowuje ludzie którzy grają na tym uni Sarmik [MNS] & ukati [MNS] & Kanclerz [ZDI] vs. Zelek [ZDI] & nightm4r3_oddam 11539.87% Pożegnanie TOP1
-
albo tutaj mamy drugie super starcie MNSiaków też niektórzy grają na tym uni
ukati [MNS] & mori [MNS] & Sarmik [MNS] & Provokator [MNS] & Kanclerz [MNS] vs. Ziuteklol2017
także wątpie aby ta wojna była uczciwa
tak w skrócie dla nielubiacych szukać w komentarzach odpowiedzi MNSiaki mieli do konta passy nawet o tym wspomina ich były sojusznik który razem z nimi grał i o tym wiedział
-
o i już chauu chauu,a koła się toczą dalej
Te niewidka pokaż jakieś swoje ST żebyśmy wiedzieli z jakim pro elo mamy do czynienia
-
wrzucam odnośnik
wrzuc odnosnik do tego jak MNS zawsze uczciwie gra ooo np proszę tutaj link jak sie zachowuje ludzie którzy grają na tym uni Sarmik [MNS] & ukati [MNS] & Kanclerz [ZDI] vs. Zelek [ZDI] & nightm4r3_oddam 11539.87% Pożegnanie TOP1
nie ma to związku z tą wojna, aczkolwiek tacy jesteśmy MNS po trupach do celu.
-
Niewidka chyba do waszych kont pasów nie mamy co? Wojna to wojna, co tu można oszukać. 😂MNS rules.
-
Niewidka chyba do waszych kont pasów nie mamy co? Wojna to wojna, co tu można oszukać. 😂MNS rules.
nie macie prawda.
wrzucam odnośnik
nie ma to związku z tą wojna, aczkolwiek tacy jesteśmy MNS po trupach do celu.
niby tak ale nigdy czegoś takiego nie powarzalem i ile razy was widziałem w grze to z wami walczyłem
o i już chauu chauu,a koła się toczą dalej
Te niewidka pokaż jakieś swoje ST żebyśmy wiedzieli z jakim pro elo mamy do czynienia
widać ze jesteś świeżutki i nie znasz dawnych czasów gdy jeszcze nie grało się za pieniążki, starym graczom nie muszę pokazywać ST
-
7. Powody (nie są wymagane)
Masówka a my takich nie lubimy
Wojna będzie wypowiadana tak długo dopóki LHiP istnieje (nie ma znaczenie czy ten wątek zostanie zamknięty przez moda bo nie będzie RW lub osiągnie jedna ze stron wymagany %. Nowe tematy wojny będą powstawały do likwidacji jednej ze stron
[15:26]
Życzę wszystkim świetnej zabawy a zarazem apeluje o trzymanie poziomuCzy ja wiem czy taka masówka :D?
Unavit musicie nam nową wojnę wypowiedzieć bo tą przegraliśmy
-
Zostały najsilniejsze ogniwa, więc jeszcze lepiej. Lubimy takie wyzwania
-
Zostały najsilniejsze ogniwa, więc jeszcze lepiej. Lubimy takie wyzwania
Nie wątpię, jednak problem polega na tym że mam to gdzieś
Także LHiP oficjalnie poddaję wojnę a wy wygrywacie talon... nie będę kończył na co
wakat możesz zamknąć temat
-
-
Czapka szkoda że jak szczur, po wypowiedzeniu wojny uciekłeś z sojuszu
-
Czapka szkoda że jak szczur, po wypowiedzeniu wojny uciekłeś z sojuszu
no cóż ja mam Ci rzec, nie jestem tam mocny psychicznie aby wytrzymać wasz atak odbiłoby się to na moim życiu prywatnym i mógłbym popaść w depresję dlatego po prostu wolałem uciec z krzykiem i podkulonym ogonem
-
Eee dobra jednak zmiana planów
Możecie walić nam kolejną wojnę, nie będę ich poddawał
-
Było graczy 27, zostało graczy 5, co oznacza spadek o 80% - można to zatem uznać za niedozwoloną manipulację ilością członków sojuszu.
Zatem sojusz LHiP Lamki Hefalumpy i Pijoki przegrywa wojnę.
Z tematu wylatuje kilka postów, a skoro wojna zakończona - temat zamykam.