Yossarian [WINTER] vs. WrednaDziewczyna [K S] ~ 1171663,04%

• Znowu masz rację.

Napisalem tylko prawde po potwierdzeniu swoich przypuszczen na priv. Na waszej Librze latalem gesiami i nic nie zrobiliscie. Jedynie Starrk polecial podstawka pod +/- 40gs przez gale na obrone niszczonego moona i wtedy tylko w tym jednym przypadku dostalem strzala z lotu

Na naszej Librze nikt się nie schylał po 40 gsów. Mało tego, nikt sie nawet po 1k gsów nie schylał. Od momentu kiedy rozwaliliśmy Schana i Asherla reszta Wojmiłów ze strachu tarła dupami na urlopie. Podczas fuzji DZIEN PO NASZYM PRZEJŚCIU momentalnie wybrali Rosa i teraz tam ostro walczą chłopcy:)

ja już kiedyś CI POwiedziałem:

NIGDY NICZEGO W GRZE NIE POKAZAŁEŚ, NIE MASZ ŻADNYCH OSIĄGNIĘĆ NA ZADNEJ PŁASZCZYŹNIE OGAME

NIE MASZ POJECIA O ZADNYM KONTROWANIU BO NIGDY TEGO NIE ROBIŁEŚ , PRZEKLEIŁEŚ TO CO NAPISAŁEM W PW DO WREDNEJ

LATAŁEŚ W RECKACH (NIE TYLKO NASZYCH) CHYBA Z 10 RAZY

NIE MASZ ŻADNEGO ST NA KONCIE (NO CHYBA ŻE ZE SOBĄ W ROLI SPAKOWANEGO)

TWOJE KONTO JEST NIJAKIE. ANI DUZA FLOTA WARTA ZACHODU ANI EKO, KTÓRE COKOLWIEK ZNACZY

Za to bardzo mocno się udzielasz na forum i kreujesz się na starego wyjadacza ogejmowego podczas gdy nikt nigdy nie widział żebyś zrobił cokolwiek godnego uwagi. No i git git. zawsze byłem zwolennikiem takiego folkloru ogejmowego.

Teraz kilka słów do KS:

Słuchanie rad jeżeli chodzi o grę z ust/ rąk bo na pewno nie mózgu, tej tirówki mija się całkowicie z celem. Ten kolo nic nie umie.

• Najwazniejsze, ze bol dupy na tye duzy by nasmarowac tak dlugiego posta :D o to mi w sumie chodzi, by pokazac jak rzekomo zawodnicy z klasa tlumacza sie niby przed pajacem, ktory w grze nic nie osiagnal :D co do czekania z fuzja to Wintery czekaly do konca wiec brnij dalej w swoje bajeczki a ktos z pewnoscia Ci pione przybije ale raczej tylko ten, kto nie widzial co sie dzialo i nie zna przykrej dla Ciebie i Twoich ziomeczkow prawdy :)

o ile z pręgierza lamus zejdzie.

Nic zlego nie zrobilem, wypadek przy pracy :P

https://imgur.com/ofF5JcI

• Powiedziała osoba, która na moje 2-3 słowne posty pisze kilka zdań no i lata za nami jak piesek za patykiem :D

Ps dla nas fuzja skończyła 12-24h przed końcem :) 20 marca, i znajdą się na to screeny ;) także nie wymyślaj.

• Powiedziała osoba, która na moje 2-3 słowne posty pisze kilka zdań no i lata za nami jak piesek za patykiem :D

Nie latam tylko Wy jestescie na tyle glupi by reagowac na moje debilne zaczepki i smarowac usprawiedliwienia od moich wypocin. Ja mam beke, dobrze sie bawie a wy klepiecie posty by sie wybielic. Utwierdzajcie sie dalej w przekonaniu, ze wychodze na idiote kiedy robie sobie z was narzedzie do rozrywki :D

Ps dla nas fuzja skończyła 12-24h przed końcem

Dokladnie tak, kiedy to juz widac bylo kto z flociarzy pojawil sie na Rosalind :beaten: dlaczego wasz piesek kuciapa byl taki bystry, ze zaraz za mna przylecial na Rosalind a zaraz pozniej konto oloo, ktore zreszta napisalo do mnie, ze nie spodziewalo sie tak wybitnego flociarza jak ja na uni dla gornikow? :D

siedzieliscie jak trusie i tylko patrzyliscie co sie dzieje i kto gdzie idzie w wyniku fuzji :ocb:

• siedzieliscie jak trusie i tylko patrzyliscie co sie dzieje i kto gdzie idzie w wyniku fuzji :ocb:

https://www.mmorpg-stat.eu/bas…9.dat&univers=_178&pays=4

a tutaj nasz Serdeczny Kolega Maniula

https://www.mmorpg-stat.eu/bas…4.dat&univers=_170&pays=4

malutka podpowiedź: tam jest taka data przy polu relocate

W beke to proponuję się schować. Tylko taką sporą, żeby ci się uszy i nosek zmieścił Panie Pinokio.

• coś jeszcze trzeba wyjaśnić?

Tak jak myslalem, ze nie wyjasniles nic tym screenem. Nie widac zadnego flociarza z obecnej topki poza jednym oludkiem, ktory cisnal mnie i sojusznikow po satelitach i dopiero pozniej jak przyszli flociarze, przed ktorymi siedzieliscie na Librze na urlopach to tego oludka usadzili na urlop

• Tak jak myślałem, nawet jak Ci fakty walą w twarz to nie łączysz kropek :) jak kto w coś wierzy to argumenty już nie maja żadnego znaczenia:) te najgrubsze kotlety pojawiły się chwilę po północy - ale screena już Ci nie dam bo i tak nie docenisz. Fakt że poszliśmy na z pierwsi a 3/4 grubych ryb poszło wtedy w drugą stronę:)