Potok łez , chlip chlip
Sovereign Virgo [NWI] & Blues [T-T] vs. Piraci [Cosmos22] & Stachu [JONES] ~ 31744.45%
- Stachu78
- Closed
-
-
Widzę dymy na najnowszym uni, szkoda że nie zaczalem ;D
dymy robią tylko osoby nawet nie grający na uni albo nie potrafiące czytać ze zrozumieniem naprawdę ludzie, ręce opadają jak się was czyta. Każdy grający na uni wie ze OPM i obecny Oddamm wymieniali się próbami moonowymi, a później sami próbowali robić mnie na spadaka, najpierw sojusznik klepnął moona 5.7k, a oddam wysłał gsy na 80% z trzech us dalej uważny obserwator widzi wszystko. Robicie gownoburze bo was boli, wasz pan i władca blues grozi i lata po satelitach bo tylko tyle potrafi, a kiedy ktoś ściąga wam moony, klepie satelity i po prostu was młuci to nagle wielki płacz XD Nie wiem ile wy lat macie ludzie, ale śmieszą mnie takie typki jak MamDres dla którego wystawianie kogoś w locie to chleb powszedni, a próbuje kogokolwiek umoralniac i wyciągać wnioski na podstawie braku opisu nawet nie grając na uni. Kto gra, ten wie i widzi, no chyba ze po prostu ładuje hajs aby podreperować swoje ego i latać w satelity i między odświeżenia, a jak ktoś się pilnuje i swieci cały czas (zaskoczę was lamusy, można generować sobie aktywności) to zaraz wyzywanie od boterów. Wasz ernescik odkąd rozpoczął swoją przygodę pushuje się kontami kupionymi z Allegro, gracza Oddamm walił na dwa razy bo nawet nie potrafi odpowiedniej floty przeklinać, a konto ktore zostało zestrzelone nawet się nie zalogowało do dziś xD wnioski nasuwają się same, znany pusher wali konto o nicku oddammm wystawione na allegro, a wy mu przyklaskujecie i gratulujecie. A kiedy pada jak dziecko wielki skowyt bo nie ma opisu. Ta gra zeszła na psy jak patrzę na to co robicie i wypisujecie
W ramach wyjasnienia moge Ci tylko powiedziec, że konto Oddamm nie mialo nic wspolnego z sojuszem T-T. Nie robil zadnych prob moonowych ani nie wysylal zadnych GSow. Mozesz mi wierzyc na slowo. Prawda jest ze konto zostalo kupione ale przez mojego znajomego i wiem co sie na nim dzialo
-
Stachu.... trochę ponosi Cię ta moc
Jeżeli chodzi o konto oddamm. Kolega dostał złoma z mojej strony to raz. Następnie ja dostałem złoma na 20k owiec bo przeklikał stocznie - to było jeszcze przed zmianą właściciela jak mniemam. Nie wiem jakiego masz informatora ale nie miałem nic wspólnego z tym acc i to tyle w tym temacie. Jeżeli chcesz zapraszam na pw pogadamy dam Ci RW itp. Nie było spadaka robionego na Ciebie, za dużą flotę miałeś na tamten moment.
A co do wczorajszego złoma na Oddamm to powiem tak, jeżeli MASZ niezbite dowody - najchętniej na pw, to jako pierwszy opuszczam sojusz, buddy etc. Ten wątek omówimy jak wstawię ST - ok ?
-
tickety zostały wysłane, nie ma tu co wchodzić w polemikę.
Mmorpg nie kłamie, były robione próby moonowe między kontem opm, a Oddamm logi potwierdza
Z mojej strony eot
-
Panie kochany kiedy niby on mi robił moony daj te logi
Chyba ze liczysz strącenie jego pancy oraz moich owiec jako proby na 1kkk
-
tickety zostały wysłane, nie ma tu co wchodzić w polemikę.
Mmorpg nie kłamie, były robione próby moonowe między kontem opm, a Oddamm logi potwierdza
Z mojej strony eot
mozesz mi zaufac ze to robilo proby moonowe ze mna i ludzmi z mojego sojuszu. Z nikim z T-T nie bylo łączone, wiem co mowie
-
Ale najlepiej oczerniać bezpodstawnie i od bezmózgów wyzywać,
Mam nadzieje że się to wyjaśniło i ta gównoburza się zakończyła
-
Fajniutkie starcie, "grabowne" wręcz dużo tam wyszło procenta.
A tak poza tym to wjechali cyganie
Uruchomiło ludzi trochę to starcie, bankomaty kontra CYGANIE