Damielek9 [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Potargany_Krolik [IRA] ~ 201250.18%

• Trochę Mnie nie było , aż sam Dziuniek znalazł mi cel ;D;D odległość spora ale FS zrobiony.

Pozdrawiam Komornic ! Pozdrawiam resztę !

dok odda około 4 mld sury:

• 73738x Okręt wojenny

Dnia 02-07-2022 xxx następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Damielek9 [KOMORNIC]

Okręt wojenny 3.103.010

Agresor dziuniek [KOMORNIC]

Sonda szpiegowska 10

Agresor szajka [KOMORNIC]

Sonda szpiegowska 33

Obrońca Potargany_Krolik [IRA]

Mały transporter 4.219

Duży transporter 17.093

Lekki myśliwiec 56

Okręt wojenny 48

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 9.595

Sonda szpiegowska 114

Gwiazda Śmierci 4.000

Pancernik 136

Reaper 81

Wyrzutnia rakiet 335

Lekkie działo laserowe 175

Ciężkie działo laserowe 27

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Damielek9 [KOMORNIC]

Okręt wojenny 2.871.128 ( -231.882 )

Agresor dziuniek [KOMORNIC]

Sonda szpiegowska 9 ( -1 )

Agresor szajka [KOMORNIC]

Sonda szpiegowska 30 ( -3 )

Obrońca Potargany_Krolik [IRA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

1.597.112.308 Metalu, 641.071.279 Kryształu i 703.603.121 Deuteru

798.556.154 Metalu, 320.535.639 Kryształu i 351.801.561 Deuteru

399.278.077 Metalu, 160.267.820 Kryształu i 175.900.780 Deuteru

199.639.038 Metalu, 80.133.910 Kryształu i 87.950.390 Deuteru

99.819.519 Metalu, 40.066.955 Kryształu i 43.975.195 Deuteru

Agresor stracił łącznie 13.912.924.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 40.423.816.000 jednostek.

Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 40.426.098.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 12.261.975.600 metalu i 7.863.042.000 kryształu.

Agresor przejął łącznie 5.699.711.746 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

12.261.975.600 Metalu i 7.863.042.400 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 4.921.690.696

Kryształ: 5.626.884.003

Deuter: 1.363.231.047

agresor zyskał łącznie 11.911.805.746 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -23.317.709.096

Kryształ: -17.422.009.603

Deuter: -5.386.091.047

obrońca stracił łącznie 46.125.809.746 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• No po prostu niemozliwe ze dolaczyles do tego sojuszu, a chwile pozniej twoj najlepszy kumpel kogos z tego sojuszu trafil XD ty sie na glowe lecz

• jako naczelnik IRA i tate Potarganego rozwiewam oskarżenie Spawacza przez Guderiana co do zdradzenia swojego sojusznika. Powody złomu były banalne, spóźnił się z odebraniem floty przez pracę przy warzywach i tyle. Takie bezpodstawne oszczerstwa w kierunku Spawacza są niedorzeczne. Apeluję o uczciwą i kulturą rywalizację.

Atakierowi życzę pożytecznego spożytkowania surowców, najlepiej nie na IRA;]

a Mikołajowi spokojnego odpoczynku od ogame. :stroke:

• Spawacz sam ze sobą pisał? Gdzie są wiadomości drugiego rozmówcy? Dziwnie się czyta wyjęte z kontekstu wiadomości, człowiek się zaś zastanawia o co poszło.

Ale bądźmy szczerzy, kogo ma to interesować? Znam temperament Spawacza i Dzikosława. Ich wypowiedzi nie zawsze są w przekazie dyplomatycznym no ale cóż zrobić? Każdy jest z innej gliny ulepiony.

Łapka w dół za powiedzenie prawdy o braku ingerencji Spawacza w złom Królika czy za nawoływanie do kulturalnej konwersacji? A może jedno i drugie? :]

• trzymając taką patologię w sojuszu świadczy to jedynie o was, to juz nie jest kwestia temperamentu :) wypisywanie wiadomości do innego gracza tylko i wyłącznie w celu porzucania inwektywami jest czymś po prostu żałosnym. Drugi rozmówca nie skończył na banie jak wasz sojusznik, miejmy tylko nadzieję, że jest to ban stały za groźby karalne, których również w "rozmowie" nie brakowało :) żenua, a co do królika - spawacz wiele robić nie musiał, wystarczyło krótkie info, że jest offline :)
    już jakiś czas temu oskarżał mnie o zestrzelenie go na swoim multikoncie, a potem handlował sobie z owym kontem, także żadne akcje i bajeczki ze strony ww. patologii mnie nie zdziwią.

ps. pomimo braku wglądu w online sojuszu i tak można sprawdzić czy ktoś jest offline, błąd zgłaszany od kilku lat. Radziłbym się zastanowić kogo się trzyma i przyjmuje do sojuszu, jeśli publicznie pisze się o "kulturze", bo powiewa hipokryzją
    unknown.png

• Hahah Dokladnie Sobieski, w sedno, gosc ma bol dupy,ze ktos ocenia jego gre,ktora jest szczerze mowiac dla doswiadczonych graczy smieszna, proponuje mi zjesc gowno za 5k dolarow, nie no serio, poziom dna siegnal zenitu, Wrum, moglbys chociaz w swoim dzieciecej probie obrony, wyslac swoje prowokacyjne wiadomosci, Ale wiadomo, jajek brakuje, troche lipa :)

Mikolaj jak cos to wiadomo,masz wsparcie sojuszu :) sz/o

• Ocenianie gry =/= wyzywanie ze względu na to, że wydaje się pieniądze dzięki czemu możesz grać za darmo w grę, którą grasz. Nie mydlmy oczu. Rzeczywiście kupno rzeczy w grze usprawiedliwa Wasze groźby co do pobicia mnie XD Nie rozśmieszajcie mnie bardziej patusy, to gra, pora zacząć się leczyć, skoro takie rzeczy sprawiają, iż chcecie pokazać swoją męskość grożąc mi i pisząc co to to nie wy :)

unknown.png

unknown.png

unknown.png

unknown.png

• Szczerze

To przecież potargany Królik

Był na urlopie jak poszedłem spać

I skończyłem ta żałosna konwersacje z paczkomatem

Ciekawe dlaczego paczkomat nie dostał jeszcze bana

Bo obrażać kogoś od patologi

Ze ktoś pracuje fizycznie itd

To tez jest obraza

Mam nadzieje ze zaraz wylądujesz na banie

I podam tu na forum

Tez to co ty do mnie pisałeś

Prowokowales mnie specjalnie

Żebym napisał coś wulgarnego

I dostał bana

Twoje obrazy mam nadzieje ze tez są karalne

I skończysz tak jak ja

• Gratuluję starcia Ygrek , ładny zysk wyciśnięty z Gs... Obrońcy szo.

[Mniam]

Ps2. Ludzie to tylko nic nie znaczące cyferki a obrażanie i groźby to teksty sięgające dna i mułu.

[mod='kasai']Wystarczy tego offtopu. Upominam takze za wstawianie wulgarnym tresci.[/mod]

• Rozwiewam wszystkie teorie spiskowe, w tym celu nie było żadnej pomocy z innej strony. Dziuniek znalazł cel 47 minut już stała flota poleciałem pół godziny później;D i stała jeszcze godzinę dobra. Zwykły bfs. Bez najmniejszych akt. Ale czy to ważne. Ważne to jak czarny charakter Wrum oskarża niesłusznie. Spawacz pewnie przegiął z alkoholem. Trudno jego sprawa. Ale oskarżać mnie o nieczysta grę? Potargany Szkoda ze w moim ulu nie byłeś. Zjechal bym Ciebie a później do sojuszu przyjął. Tak jak kryształowy Wrum robi. Z gościem dla kogo każdy inny gracz z serwera jest patologia nie warto szarpać języka.

Edit.

Przedewszystkim Ty Wrum zapomniales co to gra, skasuj multikonta, bota wylacz , przestan od pijanych ludzi na siłę wyciągać takie teksty, Twoje na pewno lepsze nie były.Tutaj graja ludzie a nie patologia jak nazywasz każdego który ma mniej pieniędzy w kieszeni niż Ty. Oceniam Ciebie tylko i wyłącznie po tym jak się w grze zachowujesz.

Edit 2 .

Słyszałem że wystarczyło kiedyś dodać obrońcę do acs żeby bot ześwirował i nie wykrywał ataku. Coś czuję że tak dostałeś łomot od szopow pod nickiem Agent :D

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

Edited 3 times, last by Y2K ().

• Gdybys tak dobrze czytał ze zrozumieniem, jak wyciągasz pochopne wnioski, zauważyłbyś iż proceder trwa co najmniej od maja.
    zaczepiacie, prowokujecie i znieważacie mnie od kilku miesięcy, a kiedy pozwoliłem sobie napisać kilka kontrowersyjnych wiadomości, jest płacz ze specjalnie prowokowalem i ktoś dostał bana, bo „akurat przesadził z alkoholem”

Na wszystko co robicie znajdujecie doskonale wytłumaczenia, nawet jeśli maja się nijak do logiki, jednakże w momencie której nie znacie prawdy, łapiecie się tego w co najłatwiej uwierzyć czując do kogoś niechęć :)

Jak mam być szczery, szkoda mi już czasu na was :) spójrzcie na to, co sami wyprawiacie zamiast zwalać swoje zachowanie na innych, to tylko gra, o czym wydaje się, ze wiele ludzi w to grających w ogóle zapomniało.

• Nudzi już mnie ta gierka z wrumem

nie chce tu dużo się rozpisywać .

Podam tylko jeden przykład ,

Kto zaczął

Kto pierwszy napisał ,i wykorzystał to ze byłem pod wpływem alkocholu ,

• Wrum 03.07.2022 00:27:26 jak tam w swiecie patologii
    • Spawacz_38 03.07.2022 00:36:07 Ciężko .
      Ale co zrobic jak mi takie życie dano
      Mam nadzieje ze w następnym życiu się zamienimy
      Ale ja w przeciwieństwie do ciebie
      Zawsze będę człowiekiem :)

i od słowa do słowa , dostał paczkomat to czego chciał

I wylądowałem na banie.

mam nadzieje ze już więcej nie dam się sprowokować

zamykam temat

Graj sobie po swojemu

I nie wchodź mi w drogę

Żegnam

• Wystarczy juz tego offtopu. Zaraz dojdziemy do calej genezy Waszego konfliktu, kto kiedy i dlaczego zaczal. "U68 the beginning" :rolleyes3:. A co rusz nowe osoby beda wstawialy rozne pw. Wiekszosc wyjasnila sobie o co chodzi, a reszte prosze dopowiedziec sobie na pw.

:closed: