Megan [SzO] & Antharas [SzO] & Lord Valhalla 7 [SzO] & Finito_GJ_GF [SzO] vs. to ja [SKY] ~ 4 529 112.2% Top2 Kalyke ACS

• Obserwacje ? ;D niektórzy znają prawdę. Graty za % nic więcej.

Edit.

Antharas jak chcesz wyleje kawę na ławę :D minusiki będziesz mi dawać jak prawdę napisałem.

Obserwacje z bota płatnego się nie liczą panie Antharas. A konto lewe czy kupione nie wiem nie wnikam.

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

Edited 2 times, last by Y2K ().

Edit.

Antharas jak chcesz wyleje kawę na ławę :D minusiki będziesz mi dawać jak prawdę napisałem.

Wylewaj kawę na ławę, Kamilek widzę teorie będziesz tworzył jak Macierewicz

Wal śmiało, niech zgadnę, kupione, ustawione, zlagowane

• Antharas , smród się za Wami ciągnie po wszystkich Uni. Myślę, że w miarę czystą kartotekę możesz mieć jak zaczniesz przygodę na jakimś zagranicznym uniwersum. Pech chciał, że na tym Uni również jestem i byłem chwilę przed Tobą, więc co jakiś czas historię nie omieszkam przypomnieć.

Edit.

Obserwacje z bota płatnego się nie liczą panie Antharas. A konto lewe czy kupione nie wiem nie wnikam.

xDDDDDD szkoda ze po wiadomości od Reaver po skanie od Assasin od nas soja Antharas zawracał fsa , płatny bot dobre sobie skisłem normalnie jak to ludzie mają mózgi wyprane :beaten::beaten::beaten: gratuluje pięknego starcia raz jeszcze 8)