Kalyke - błąd stacjonuj i prędkości

• Cześć,

1) Zauważyłem błąd podczas misji stacjonuj z księżyca na księżyc i z planety na księżyc. Wysyłam flotę z misją stacjonuj na księżyc bez żadnych surowców. Wysyłam ją na 100% i nie zmieniam czasu lotu. Mimo to flota po wylądowaniu "rozładowuje" jakąś ilość deuteru. Jest to frustrujące bo nie chce aby surowce na księżycu była na zero, a zawsze coś się pojawia.

2) kolejny błąd jak zauważyłem to gdy wysyłam flotę z surowcami, zawsze zostaje jakaś ilość deuteru. Zaznaczam flotę, wybieram czas lotu i dopiero klikam "wszystkie surowce" (wiem że jeśli najpierw się załaduje surowce a potem zmieni czas lotu, zostaje różnica dexa między prędkościami), ale wystarczy że przejadę tylko myszką po innej prędkości lotu (bez klikania), od razu pokazuje różnice dexa który zostanie po wysłaniu flotu.

• 1) Zauważyłem błąd podczas misji stacjonuj z księżyca na księżyc i z planety na księżyc. Wysyłam flotę z misją stacjonuj na księżyc bez żadnych surowców. Wysyłam ją na 100% i nie zmieniam czasu lotu. Mimo to flota po wylądowaniu "rozładowuje" jakąś ilość deuteru. Jest to frustrujące bo nie chce aby surowce na księżycu była na zero, a zawsze coś się pojawia.

Chodzi o to by nie zawracać floty za free. Jeśli nakażesz powrót chwilę przed dolotem, to nagle by się okazało że za tą samą wartość dexu stateczki pokonają 2x większą odległość niż bez zawrotki

• 1) Zauważyłem błąd podczas misji stacjonuj z księżyca na księżyc i z planety na księżyc. Wysyłam flotę z misją stacjonuj na księżyc bez żadnych surowców. Wysyłam ją na 100% i nie zmieniam czasu lotu. Mimo to flota po wylądowaniu "rozładowuje" jakąś ilość deuteru. Jest to frustrujące bo nie chce aby surowce na księżycu była na zero, a zawsze coś się pojawia.

Jesli nie zawrocisz stacji to zostanie Ci na moonie polowa tego dexu, jaka byla potrzebna by w ogole wyleciec na fs-a. Przykladowo jesli potrzebujesz 50kk na stacjonuj i nie zawrocisz tego stacjonuj przed dolotem do miejsca docelowego to polowe tego dexu Ci odda. Lataj na zwracanej stacji a nie bedziesz narzekal

• Cześć,

2) kolejny błąd jak zauważyłem to gdy wysyłam flotę z surowcami, zawsze zostaje jakaś ilość deuteru. Zaznaczam flotę, wybieram czas lotu i dopiero klikam "wszystkie surowce" (wiem że jeśli najpierw się załaduje surowce a potem zmieni czas lotu, zostaje różnica dexa między prędkościami), ale wystarczy że przejadę tylko myszką po innej prędkości lotu (bez klikania), od razu pokazuje różnice dexa który zostanie po wysłaniu flotu.

Takie rzeczy dzieją się, jak korzystasz z dodatków do gry.